ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.11.12

Γιούνκερ: Κάποια στιγμή θα πάρετε τη δόση

και να δώσει ελπίδες
Δημοσιεύθηκε: 10 Νοεμβρίου 2012, 01:17
Γιούνκερ: Κάποια στιγμή θα πάρετε τη δόση
Επιβεβαίωσε την καθυστέρηση της δόσης για την Ελλάδα ο πρόεδρος του Eurogroup, Ζαν Κώντ Γιούνκερ, υποσχόμενος παράλληλα ταχεία δράση για την εκταμίευση της δόσης όταν όλα θα είναι έτοιμα. Η ελληνική κυβέρνηση αντιλαμβανόμενη την έκβαση της υπόθεσης προγραμμάτισε έκτακτη έκδοση έντοκων γραμματίων 3,1 δισ. την Τρίτη με στόχο να καλύψει τα χρεόγραφα που λήγουν και βρίσκονται σε χέρια της ΕΚΤ. 
Το Sofokleousin.gr ειχε εγκαίρως αποκαλύψει τη μεταβολή των συσχετισμών, ενώ είχε προειδοποιήσει μια μέρα πριν από τις αμερικανικές εκλογές για τους νέους σχεδιασμούς του Μπαράκ Ομπάμα με στόχο την άμεση και ριζική αντιμετώπιση της κρίσης χρέους στην Ευρωζώνη.
Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η καθυστέρηση της έκθεσης της τρόικας καθώς το ΔΝΤ επέμεινε στη θέση του περί βιωσιμότητας του χρέους απειλώντας μάλιστα και με αποχώρηση στην περίπτωση εκταμίευσης της δόσης πριν την λήψη των απαραίτητων πολιτικών αποφάσεων ώστε να καταστεί βιώσιμο το ελληνικό χρέος.
 Το ΔΝΤ κατέστησε σαφές και στην ελληνική κυβέρνηση ότι αν λάβει τη δόση σε αυτή τη φάση τότε το μέλλον της χώρας θα κριθεί αποκλειστικά από τη Γερμανία... Επιβεβαιώνοντας σχετικό δημοσίευμα του Sofokleousin.gr για το θέμα.
 Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε... από τον Γιούνκερ 
Ο επικεφαλής του Eurogroup προσπάθησε να παράσχει λεκτική στήριξη στην κυβλερνηση Σαμαρά η οποία αναγκάζεται να δει το σκληρό πρόσωπο των ξένων, δηλωσε ότι  «η Ελλάδα εργάζεται για να εκπληρώσει τα καθήκοντά της και δεν έχω καμιά αμφιβολία ότι οι άλλες 16 κυβερνήσεις της ευρωζώνης σε αντάλλαγμα θα εκπληρώσουν γρήγορα τις δεσμεύσεις τους προς την Ελλάδα».
 Στις δηλώσεις αυτές του Ζ.Γιούνκερ αναφέρθηκε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας σε παρέμβαση του στη Βουλή, κατά τη δεύτερη ημέρα συζήτησης του προϋπολογισμού, ως επιβεβαίωση της πρωινής δήλωσης του ότι «δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για τη δόση».
 «Θέλω να καθησυχάσω για την εκταμίευση της δόσης. Δεν υπάρχει κανένας φόβος. Μεταφέρω την συνέντευξη του κ. Γιούνκερ προς το Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι 'η ευρωζώνη θα εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της και η Ελλάδα θα εκπληρώσει τις δεσμεύσεις της και δεν έχω καμία αμφιβολία'», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο κ. Στουρνάρας στη σύντομη παρέμβαση του κατά τη συζήτηση του προϋπολογισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: