ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.11.12

Σοκ! Ο Στουρνάρας είπε στην Κύπρο να δανειστεί απ’ οπουδήποτε αλλού!

Σοκ! Ο Στουρνάρας είπε στην Κύπρο να δανειστεί απ’ οπουδήποτε αλλού!


Αίσθηση προκάλεσε η …συμβουλή του Έλληνα υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα προς την Κύπρια ευρωβουλευτή Αντιγόνη Παπαδοπούλου αν βρει η χώρα της από άλλα κράτη χρηματοδότηση να τα προτιμήσει από το να ..υπαχθεί η Κύπρος σε Μνημόνιο!

Αυτό το ανέφερε Ο κ. Στουρνάρας, μιλώντας στην Επιτροπή Οικονομικών που συνεδρίασε από κοινού με την Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ενώ εξέφρασε την έντονη διαφωνία του με τον εμπροσθοβαρή χαρακτήρα του προγράμματος που, όπως είπε, μας επέβαλε η Τρόικα. «Οι τρεις τους ήταν ομόφωνοι. Δεν μας άφησαν κανένα περιθώριο. Αν είχα τη δυνατότητα δεν θα σχεδίαζα εγώ το πρόγραμμα έτσι, τόσο εμπροσθοβαρές».

Ο υπουργός Οικονομικών προειδοποίησε τους ευρωβουλευτές ότι οι εταίροι πιέζοντας με τη δόση επιθυμούν η Ελλάδα να εφαρμόσει τάχιστα όλα τα prior actions όμως «πρέπει να προσέξουν διότι ο κίνδυνος ατυχήματος τώρα είναι παρά πολύ υψηλός».

«Στις 20 Νοεμβρίου η Ελλάδα αναμένει την τελική απόφαση» είπε ο υπουργός Οικονομικών και ανέφερε ότι η χθεσινή συνεδρίαση του Eurogroup ξεκίνησε δύσκολα, αλλά εξελίχθηκε ικανοποιητικά. Επιπλέον εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι η ανακοίνωση του Eurogroup για την Ελλάδα παρέχει πολιτική στήριξη και ηχηρό πολιτικό μήνυμα για τις προσπάθειες που καταβάλλει ο ελληνικός λαός, ενώ παράλληλα θέτει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για την επόμενη εκταμίευση της δόσης.
Απαντώντας σε ερώτηση του ευρωβουλευτή, Θ. Σκυλακάκη είπε ότι το κράτος θα πληρώσει τους ιδιώτες στους οποίους χρωστάει με τα χρήματα των δόσεων, χωρίς να διευκρινίσει ωστόσο για ποιες δόσεις ακριβώς μιλάει.

Αυτή …η συμβουλή πάντως του Γιάννη Στουρνάρα προς τους Κύπριους, να μη τι άλλο αποδεικνύει ….την «ευρωπαϊκή αλληλεγγύη», που υπάρχει και …σίγουρα προκαλεί πολλά ερωτηματικά και για όλες τις προηγούμενες κυβερνήσεις που χειρίστηκαν το ελληνικό χρέος και τις ….πηγές δανεισμού μας!



Newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: