ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.11.12

Ετοιμάζουν νέο ...αντιμνημονιακό κόμμα, Οι "πρόθυμοι" του συστήματος;

Ποιοι είναι από πίσω και που ποντάρουν...
Μπορεί οι πληροφορίες να κάνουν λόγο για νέο σχήμα στην σύγχρονη φιλοευρωπαϊκή κεντροδεξιά , ωστόσο στο παρασκήνιο υπάρχουν και ...άλλες ζυμώσεις, όπως γράφουν τα parapolitika.

Κάποιοι επίδοξοι ...αρχηγοί συλλέγουν....στοιχεία για να δημιουργηθεί νέος αντιμνημονιακός φορέας , ο οποίος σύμφωνα με ρεπορτάζ από τα Επίκαιρα, θα προσπαθήσει να υπερκεράσει το κόμμα του Πάνου Καμμένου και θα  αποτελείται από 7 βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κάποιους παλιούς της ΝΔ, και δευτεροκλασάτους πρώην υπουργούς και υφυπουργούς του ΠΑΣΟΚ.

Ποια ονόματα ακούγονται; Από την πλευρά των Ανεξάρτητων Ελλήνων ο Μαρκόπουλος και ο Ζωής και από πλευρά της ΝΔ ο Κώστας Κιλτίδης...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ   
Στοχασμος Πολιτικη
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: