ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.11.12

Η πραγματική σωτηρία είναι η παρακατω και ειναι προσφορά των υποψήφιων ισόβια καταδικασμένων κκ Σαμαρα,Βενιζέλου,Κουβέλη,Στουρνάρα



Κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό ένα θολό σχέδιο διάσωσης των υπερχρεωμένων νοικοκυριών, με την ευγενή βοήθεια και συμμετοχή των τραπεζών φυσικά. Στο κείμενο αυτό, που κυκλοφόρησε ευρέως, βρισκόταν ξαφνικά ο δανειολήπτης, από ιδιοκτήτης του ακινήτου του, να καταβάλει ενοίκιο στην τράπεζα. Στο θολό αυτό σημείο, κι επειδή το ακίνητο που έχει κατασχεθεί, νομικά, παραμένει στην ιδιοκτησία του δανειολήπτη, ήταν ολοφάνερη η πρόθεση να πάψει η αναστολή των πλειστηριασμών της πρώτης κατοικίας, να διενεργηθεί ο πλειστηριασμός, να περάσει (άγνωστο πώς) μέσω της κατακύρωσης στην τράπεζα, η οποία, φιλεύσπλαχνη ούσα, θα σε αφήσει να κατοικείς στο πρώην σπίτι σου για 2-3 χρόνια, καταβάλλοντας ενοίκιο φυσικά, και δίνοντάς σου την "τρομακτική" ευκαιρία να το αγοράσεις ξανά.
Αν προσθέσουμε το γεγονός ότι ο Λάτσης πούλησε την Eurobank στην Εθνική και θα δραστηριοποιηθεί στο real estate, νομίζω ότι έχετε μπροστά σας το επόμενο σχέδιο για την αντιμετώπιση της εκτεταμένης ιδιοκτησίας στην Ελλάδα .
Το «τρίτο πακέτο βοήθειας προς την Ελλάδα» συνδέεται, εκτός από τα νέα εργασιακά μνημόνια και με την πράξη νομοθετικού περιεχομένου που με την διαδικασία του επείγοντος, που ως συνήθως προώθησε η κυβέρνηση Σαμαρά- ο οποίος συνομιλεί απευθείας με τον Θεό- για την επιτάχυνση των ιδιωτικοποιήσεων και του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας και που αφορά την κατάργηση του ελάχιστου ποσοστού που κατέχει το Δημόσιο στα ΕΛΠΕ, τη ΔΕΗ, τον ΟΠΑΠ, τον ΟΔΙΕ, την ΕΥΔΑΠ, ΕΥΑΘ, τα ΕΛΤΑ, τον ΟΛΠ, τον ΟΛΘ μα και τα περιφερειακά λιμάνια της χώρας. Του παλιού αεροδρομίου του Ελληνικού μαζί με την παραλιακή ζώνη, των Κρατικών Λαχείων, της ΔΕΠΑ, της ΔΕΣΦΑ, γενικά την ακίνητη περιουσία του δημοσίου όπου προβλέπεται η δόμηση εκτός σχεδίου, η παραχώρηση αιγιαλού και η αναγκαστική απαλλοτρίωση εκτάσεων. Παραλίες, αιγιαλός, μικρές ιδιοκτησίες, -θέλει δεν θέλει ο κάτοχος- περνούν στα χέρια αρπαχτικών. Με ψήφους 148 Βουλευτών!!!
Από την αιτιολογική έκθεση του προϋπολογισμού: "Από την άλλη πλευρά, οι ρυθμοί νομισματικής και πιστωτικής επέκτασης στη ζώνη του ευρώ παρέμειναν συγκρατημένοι μέχρι και τον Αύγουστο του 2012 (στον οποίον αναφέρονται τα τελευταία διαθέσιμα στοιχεία), καθώς η πλήρης θετική επίδραση των μη συμβατικών μέτρων νομισματικής πολιτικής στην εξέλιξη των τραπεζικών δανείων εκδηλώνεται με χρονική υστέρηση και μόνον εφόσον ανακάμψει η ζήτηση των δανείων από τις επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά. Όμως, η ζήτηση δανείων παραμένει ασθενής λόγω της οικονομικής ύφεσης, της αβεβαιότητας και της επιθυμίας των μη χρηματοπιστωτικών επιχειρήσεων και των νοικοκυριών να προβούν σε απομόχλευση δεδομένης της συσσώρευσης υψηλών χρεών κατά το παρελθόν, ενώ το γεγονός ότι η κεφαλαιακή βάση των τραπεζών είναι περιορισμένη επιδρά ανασταλτικά για την προσφορά πιστώσεων."

Οι τράπεζες δανείζουν αφειδώς γιατί αυτός είναι ο σκοπός τους, με την στήριξη και υποστήριξη του πολιτικού συστήματος, μιας και είναι το κέντρο της οικονομικής ζωής. Αυτός ο ίδιος ο τραπεζικός δανεισμός αποτελεί και ζητούμενο και δείκτη ανάκαμψης της οικονομίας. Αυτό το ίδιο όμως, το οικονομικό μοντέλο, εμπεριέχει και την καταστροφή, είναι από μόνο του αντιφατικό, αφού με τα ζητούμενα που έχουν για την συσσώρευση κερδών μέσα από την παροχή δανείων (συμπεριλαμβανομένων και όλων των μεθόδων που χρησιμοποιούνται, προκειμένου να επιτευχθεί αυτό, με τη στήριξη της πολιτείας) προκαλεί την συσσώρευση χρεών σε επιχειρήσεις και νοικοκυριά. Έτσι, η ζήτηση δανείων "παραμένει ασθενής" , δημιουργείται αλυσίδα κρίσεων, και οι καημένες οι τράπεζες δεν έχουν σε ποιον να δανείσουν. Μέσα από την μόχλευση που δημιουργήθηκε, πλασματικό χρήμα δηλαδή, είναι αυτονόητο ότι η κεφαλαιακή βάση των τραπεζών, σε απομόχλευση, δεν επαρκεί. Ποιος, λοιπόν, θα ενισχύσει αυτές τις τράπεζες; Μα το κράτος ασφαλώς, δηλαδή πάλι ΕΜΕΙΣ.
Ελπίζω να καταλαβαίνετε τον παραλογισμό που επικρατεί ......
Από την αιτιολογική έκθεση του προϋπολογισμού για το "θαυματουργό" PSI που ενώ αναδιάρθρωσε υποτίθεται το χρέος,ταυτόχρονα δημιούργησε την ανάγκη περαιτέρω δανεισμού (αντίφαση; παράλογο;):
"η αναδιάρθρωση του δημόσιου χρέους με τη συμμετοχή των ιδιωτών ομολογιού-χων (PSI)8 δημιούργησε την ανάγκη για επιπλέον χρηματοδότηση των συνολικών δανειακών ανα-γκών της χώρας για την περίοδο 2012-2014. Για την αντιμετώπιση αυτών υπεγράφη νέα δανειακή σύμβαση, η οποία περιλαμβάνει:

• τη χρηματοδότηση μέρους της εθελοντικής ανταλλαγής των ομολόγων μέχρι ύψους 30 δισ. ευρώ,

• τη χρηματοδότηση της επαναγοράς τίτλων που έχουν παρασχεθεί ως ενέχυρο στο Ευρωσύστημα ύψους 35 δισ. ευρώ,
• τη χρηματοδότηση της αποπληρωμής των δεδουλευμένων τόκων ύψους 5,7 δισ. ευρώ,
• τη χρηματοδότηση της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών ύψους 23 δισ. ευρώ και
• τη χρηματοδότηση των δανειακών αναγκών μέχρι του ποσού των 109,1 δισ. ευρώ (εκ των οποίων ποσό ύψους 24,4 δισ. ευρώ προέρχεται από το μη χρησιμοποιηθέν ονομαστικό κεφάλαιο της πρώ-της δανειακής σύμβασης, και ποσό ύψους 23 δισ. ευρώ προέρχεται από μη χρησιμοποιηθέν ονο-μαστικό κεφάλαιο της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών"
·  "Η περικοπή του κόστους των βιβλίων των μαθητών της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς τα βιβλία θα χρεώνονται στους γονείς των μαθητών για το σχολικό έτος με υποχρέωση επιστροφής ή αλλιώς πληρωμής για όσα δεν επιστραφούν"
Αιτιολογική έκθεση προϋπολογισμού:
Δικαιοσύνη
• Ο εκσυγχρονισμός του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, του Κώδικα περί δικηγόρων και του Ποινικού Κώδικα.
• Η τροποποίηση διατάξεων του Οικογενειακού Δικαίου και του Αστικού Κώδικα.
• Η εφαρμογή του θεσμού της διαμεσολάβησης σε αστικές και εμπορικές υποθέσεις.
• Η αναθεώρηση του Σωφρονιστικού Κώδικα.
•Η εφαρμογή σχεδίου δράσης για τη μείωση της καθυστέρησης των εκκρεμών μη φορολογικών υποθέσεων στα Δικαστήρια.
• Το ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Δικαστικών Υποθέσεων για τη Διοικητική Δικαιοσύνη.
Μισθοί και συντάξεις (από αιτιολογική έκθεση): 20 δις είναι οι μισθοί και οι συντάξεις, αντιλαβού;
Οι δαπάνες για μισθούς και συντάξεις εκτιμάται ότι θα διαμορφωθούν σε 20.629 εκατ. ευρώ, ελαφρώς υψηλότερα κατά 108 εκατ. ευρώ, έναντι των αντίστοιχων εκτιμήσεων του Συμπληρωματικού Προϋπολογισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: