ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.11.12

Έρχεται το Κόμμα των Αλβανόφωνων…

...ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΟΔΥΣΣΕΑ ΤΣΕΝΑΪ!

Το όνομα του, πριν από εννέα χρόνια, δίχασε μια ολόκληρη χώρα και λίγα εικοσιτετράωρα πριν την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου του 2003 κυριάρχησε στα ΜΜΕ. Το ερώτημα που αναστάτωσε την Ελλάδα ήταν εάν... ο Οδυσσέας Τσενάι, αριστούχος τότε μαθητής από το Λύκειο Μηχανιώνας, προερχόμενος από τη γειτονική Αλβανία, θα έπρεπε να κρατήσει την ελληνική σημαία στην παρέλαση για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου.

Ο θόρυβος που προκλήθηκε ήταν πρωτοφανής! Ο Οδυσσέας Τσενάι αποφάσισε τελικά να μην κρατήσει τη σημαία, έστω κι αν ο Θεόδωρος Πάγκαλος ζήτησε τότε από τον υπουργό Εξωτερικών Γ. Παπανδρέου να του δοθεί ελληνική υπηκοότητα εντός 24ώρου!

Μάλιστα, το θέμα του πέρασε και την πύλη του Προεδρικού Μεγάρου με τον κ. Κωνσταντίνο Στεφανόπουλο να επικαλείται την αρχαία ιστορική ρήση του Ισοκράτη πως «Έλληνες είναι όσοι μετέχουν της ελληνικής παιδείας». Ο θόρυβος που είχε προκληθεί, ωστόσο, ήταν τόσο μεγάλος που ξεκίνησε νέος διχασμός για το τι εννοούσε ο Ισοκράτης!

Από το 2003 πέρασαν χρόνια και ο Οδυσσέας Τσενάι ξαναβρίσκεται στο προσκήνιο.

Πληροφορίες, οι οποίες διακινούνται εδώ και δύο χρόνια στο διαδίκτυο, αλλά και ρεπορτάζ της εφημερίδας «Ελεύθερη Θράκη» τον φέρουν να ετοιμάζεται να ηγηθεί σε αλβανικό πολιτικό σχηματισμό με το όνομα «Δημοκρατικό Κόμμα Αλβανόφωνων».

Η φημολογία συντηρείται και προς το παρόν δεν επιβεβαιώνεται αλλά και δεν διαψεύδεται!

Σήμερα, ο Οδυσσέας Τσενάι σπουδάζει Πολιτικές Επιστήμες στη Βοστόνη. Οι αντιδράσεις για το ότι σπούδασε με χρήματα των Ελλήνων στα καλύτερα κολέγια της Αμερικής δεν έχουν εκλείψει ακόμη και τώρα.

Το ισχυρό αλβανικό λόμπι, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τον «επέλεξε» από το 2003 ως το ιδανικό πρόσωπο στο οποίο θα μπορούσε να επενδύσει στο μέλλον.

Τράπεζα με υποκαταστήματα στην Ελλάδα

Στη χρηματοδότηση των σπουδών του στη Βοστόνη αλλά και στην εξέλιξή του συνεισέφερε γνωστή τράπεζα της Αμερικής, η οποία ανήκει κατά 100% στο αλβανο-αμερικανικό λόμπι.

Ιδρύθηκε στην Πολιτεία Delaware των ΗΠΑ το 1989, με πράξη της κυβέρνησης των ΗΠΑ για την υποστήριξη της δημοκρατίας στις χώρες της νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Η τράπεζα, η οποία είναι ο κύριος χρηματοδότης των μεγαλύτερων εκδόσεων στην αλβανική γλώσσα για τα Βαλκάνια και παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στο συντονισμό του αλβανόφωνου στοιχείου ανά τον κόσμο, με «εξειδίκευση» στις βαλκανικές χώρες, λειτουργεί με τρία υποκαταστήματα και στην Ελλάδα.

Την ίδια στιγμή, ο επικεφαλής του αλβανο-αμερικανικού λόμπι, ένας πρώην γερουσιαστής των ΗΠΑ, έδειξε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για την υπόθεση Τσενάι και επέλεξε να «επενδύσει» στο δημοφιλές πρόσωπο του Οδυσσέα, προετοιμάζοντάς τον για τον νέο ηγέτη που θα εκπροσωπήσει τη μεγάλη παράταξη του «Δημοκρατικού Κόμματος Αλβανόφωνων». Μια παράταξη που σχεδιάζεται εδώ και χρόνια, με στόχο να ισχυροποιήσει ακόμη περισσότερο το ρόλο της Αλβανίας στα Βαλκάνια.

Σχολή Ηγετών του Χάρβαρντ

Κάποιοι ισχυρίζονται πως ο Οδυσσέας Τσενάι, αφού φοίτησε για μικρό χρονικό διάστημα σε τμήμα Κολλεγίου της Βοστόνης, παρακολουθεί πλέον μαθήματα στη Σχολή Ηγετών του Χάρβαρντ!

Στο διαδίκτυο, μάλιστα, υπερτονίζεται και η προέλευση της οικογένειας Τσενάι. Ο πατέρας του φέρεται να έχει υπηρετήσει ως λοχαγός στις αλβανικές μυστικές υπηρεσίες και να είχε εμπλοκή σε οικονομικό σκάνδαλο της γειτονικής χώρας. Η οικογένεια Τσενάι, μάλιστα, είναι γνωστή οικογένεια Τσάμηδων από το Φίερε, περιοχή στην οποία κατέφυγαν υπό διωγμό πολλοί έποικοι αλβανικής καταγωγής.

Υπάρχουν, βέβαια και φωνές που μιλούν για «αστεία πατριωτικού περιεχομένου και εθνικιστικού ύφους σε ανυπόγραφους ιστοτόπους». Διερωτώνται, μάλιστα, γιατί δεν έχει το δικαίωμα Έλληνας πολίτης στο «εκλέγεσθαι», δεδομένης της χρόνιας παραμονής του στη χώρα και ισχυρίζονται πως η Ελλάδα δεν απειλείται από τον οποιονδήποτε Οδυσσέα Τσενάι.

Ο ρόλος του Ταχίρ Μήτσι

Πρωταγωνιστικό ρόλο στη δημιουργία του «Δημοκρατικού Κόμματος Αλβανόφωνων» στην Ελλάδα θα έχει και ο Ταχίρ Μήτσι, Πρόεδρος του Συνδέσμου Αλβανών Μεταναστών.

Ο Ταχίρ Μήτσι έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από την παρουσία του στην τηλεόραση αλλά και για τις κατά καιρούς εμπρηστικές δηλώσεις του σε βάρος των Ελλήνων για το... μαρτύριο των μεταναστών στην Ελλάδα.

«Ξεκινάμε έναν τίμιο και δημοκρατικό αγώνα για την υπεράσπιση και κατοχύρωση των δικαιωμάτων των Αλβανών μεταναστών που πλειοψηφούν στην Ελλάδα. Αγωνιζόμαστε για την Αλβανίδα εργαζόμενη μητέρα», λέει στις κατά καιρούς συνεντεύξεις του σε εγχώρια και ξένα Μέσα Ενημέρωσης.

Ο επί πολλά χρόνια πρόεδρος του Συνδέσμου Αλβανών Μεταναστών Ελλάδος Ταχίρ Μήτσι, μάλιστα, φαίνεται να επικοινωνεί καθημερινά με Αλβανούς μετανάστες, προκειμένου να «πιάσει τον παλμό» για το νέο εγχείρημα.

Οι υποστηρικτές του κόμματος

Το νέο κόμμα υποστηρίζεται κυρίως από εξωκοινοβουλευτικές συσπειρώσεις της Αριστεράς στην Ελλάδα αλλά και από Αλβανούς επιχειρηματίες που ζουν και δραστηριοποιούνται στη χώρα μας. Την ίδια στιγμή, στο πολιτικό σκηνικό της γειτονικής χώρας όλα τα κόμματα συμφωνούν απόλυτα με τη δημιουργία κόμματος αλβανόφωνων στην Ελλάδα, με δεδομένο πως και η οικονομική ανάπτυξη της χώρας τους βασίζεται στα τραπεζικά εμβάσματα των Αλβανών μεταναστών.

Τη δημιουργία κόμματος αλβανόφωνων στην Ελλάδα ενθαρρύνουν, επίσης, εγχώριοι οικονομικοί κύκλοι, εκδοτικοί οίκοι, πολιτικές αλλά και μη κυβερνητικές οργανώσεις!

Αν λάβουμε υπόψη ότι στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια έχει συγκεντρωθεί τεράστιος αριθμός Αλβανών πολιτών, κυκλοφορούν αλβανικές εφημερίδες και περιοδικά με υψηλά ποσοστά πωλήσεων, ελληνικές τράπεζες έχουν προβεί στην προσθήκη αλβανικής γλώσσας σε αρκετά μηχανήματα αυτόματης ανάληψης, ενώ ιστοσελίδες επώνυμων δημοσιογράφων περιέχουν έκδοση και στα αλβανικά για περισσότερη επισκεψιμότητα, τότε τα συμπεράσματα είναι απλά και εύλογα...

(NEWS 17/11/2012 – ΚΩΣΤΑΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ)

απο ΣΤΑΡΑΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: