ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.11.12

Κραυγή αγωνίας.

Γράφει ο Νίκος Σ.
Θα πάρω το θάρρος και θα ρωτήσω ευθέως τους Έλληνες. Τι περιμένεις για να αντιδράσεις? Να ξεσηκωθείς? Να αντισταθείς? Γνωρίζεις ότι η ”ελληνική κρίση” είναι στημένο κόλπο των καρτέλ. Γνωρίζεις ότι θέλουν να ”περάσουν” την Νέα Τάξη Πραγμάτων. Γνωρίζεις ότι κάποιοι θέλουν να αφανίσουν την Ελλάδα και να εξαθλιώσουν τον λαό της. Γνωρίζεις ότι
εδώ και δεκαετίες κυβερνούν την Ελλάδα μασόνοι και νεοταξίτες.
Γνωρίζεις ότι έχουν καταπατήσει το Σύνταγμα και τους νόμους και δεν έχει τιμωρηθεί κανείς! Γνωρίζεις ότι ΔΕΝ υπάρχει δικαιοσύνη καθώς όλοι οι Εισαγγελείς -Δικαστές κ.τ.λ. μηδενός εξαιρουμένου καθοδηγούνται από ένα διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα. Γνωρίζεις ότι τα Σώματα Ασφαλείας της χώρας μας ελέγχονται και αυτά πλήρως απ’τις μασονικές κυβερνήσεις. Γνωρίζεις ότι όλα τα ΜΜΕ με ελάχιστες εξαιρέσεις ελέγχονται και αυτά πλήρως από ένα άκρως διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα με σκοπό να τρομοκρατούν τον λαό και να τον κάνουν πλύση εγκεφάλου για να μπορέσουν να ”περάσουν” την Νέα Τάξη Πραγμάτων χωρίς κανένας μα κανένας να αντιδράσει.
Γνωρίζεις ότι η Ελλάδα αυτήν την στιγμή βρίσκετε υπό κατοχή. Γνωρίζεις ότι σε θέλουνε δούλο και αιχμάλωτο στην ίδια σου την πατρίδα. Γνωρίζεις ότι για να εξαθλιωθεί ο λαός πρέπει να ισοπεδωθεί πρώτα η Υγεία, η Παιδεία και η Θρησκεία. (η Υγεία έχει ήδη ισοπεδωθεί και αυτό το βλέπετε και μόνοι σας), η Παιδεία πλησιάζει και αυτή στην ισοπέδωση (βλέπε πως λειτουργεί η Παιδεία σήμερα, μέχρι και τα βιβλία της ιστορίας επεξεργάστηκαν για να μην μάθει ο σύγχρονος Έλληνας την ιστορία της πατρίδας του και αγαπήσει την χώρα του), όσο για την Θρησκεία μας είναι πλέον εμφανές οι άδειες εκκλησίες!
Γνωρίζεις ότι σε ψεκάζουν σαν τις μύγες για να σε κάνουν αδύνατο έτσι ώστε να μην μπορέσεις ποτέ να αντιδράσεις στην Νέα Τάξη Πραγμάτων (εδώ φυσικά είναι και θέμα φαρμακοβιομηχανιών οι οποίες πλουτίζουν με κάθε ψέκασμα). Γνωρίζεις ότι θέλουν να ελέγχουν πλήρως την ζωή σου. Ήδη περάσαμε στην λεγόμενη ”ψηφιακή εποχή” που στην ουσία δεν είναι άλλο από έναν τρόπο με τον οποίο θα σε ελέγχουν πλήρως! Μέσω του ψηφιακού σήματος θα σε ελέγχουν πλήρως καθημερινά, τι είδες, πότε το είδες, πόση ώρα το είδες, κ.τ.λ. Μέσω της κάρτας του πολίτη επίσης θα σε ελέγχουν πλήρως! Μέσω των νέων πιστωτικών καρτών των τραπεζών επίσης θα σε ελέγχουν πλήρως!
Μέσω της κατάργησης του ρευστού χρήματος επίσης θα σε ελέγχουν πλήρως! (εδώ παίζεται μεγάλη καταστροφή. Και εξηγώ. Μέσω αυτής της κάρτας του πολίτη (που από την μηχανογράφηση του barcode προκύπτει ο αριθμός 666 – το ίδιο ισχύει και για το ΑΜΚΑ) θα ελέγχουν πλήρως όλη σου την ζωή! Διακριτικά και έξυπνα θα σε παρακολουθούν. Δεν τηρείς τους κανόνες τους? ΤΕΛΟΣ η κάρτα! Και τότε τι κάνεις? Πως θα ζήσεις αφού ουσιαστικά θα σε απομονώσουν από τα πάντα αφού πλέον όλα θα γίνονται με την κάρτα του πολίτη και εσένα αφού δεν τηρείς τους κανόνες της Νέας Τάξης Πραγμάτων θα σε ”ακινητοποιήσουν” ουσιαστικά?)
Ναι ξέρω τι σκέφτεσαι τώρα, λες δεν έχει εφαρμοστεί ακόμη η κάρτα του πολίτη ή ηλεκτρονική διακυβέρνηση, σε διαβεβαιώνω όμως ότι αν δεν ξυπνήσεις θα το ζήσεις και αυτό! Ναι θα το ζήσεις και αυτό! Όλα πάνε κατ ευχήν για τους παγκοσμιοποιποιητές και τους νεοταξίτες! Γνωρίζεις επίσης το στημένο κόλπο των μασονικών κυβερνήσεων σε συνεργασία με τα διεφθαρμένα ΜΜΕ με τα τούρκικα σήριαλ! Γνωρίζεις ότι η Βουλή περιέχει εβραίους πολιτικούς! Όλοι νεοταξίτες είναι και πάρτο χαμπάρι! Και άλλα πάρα πολλά που αν τα αναφέρω θα ξημερώσει η αυγή και εγώ ακόμα θα γράφω! Τι περιμένεις ρε Έλληνα? Τι περιμένεις για να ξεσηκωθείς? Τι περιμένεις για να προστατέψεις την οικογένειά σου από αυτούς τους εγκληματίες?
Τι περιμένεις για να προστατέψεις την πατρίδα σου που έχει τόσα πολλά να σου προσφέρει ακόμη? τι περιμένεις για να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου και να μην γίνεις αιχμάλωτος των νεοταξίτων και των παγκοσμιοποιητών και δούλος των Γερμανών? Πες μου τι περιμένεις επιτέλους? Και θα καταλήξω με μια φράση. ”Λαός που ξεχνά την ιστορία του είναι καταδικασμένος να την ξαναζήσει”
Σας ευχαριστώ που μου δώσατε την ευκαιρία να βροντοφωνάξω ΠΑΡΩΝ!



 olympiada

Δεν υπάρχουν σχόλια: