ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.11.12

Ταξική Πορεία:Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΑΚΡΙΑ!

Οι εργαζόμενοι στους Δήμους συνεχίζουν την απεργία, με 48ωρη 8 και 9 Νοέμβρη, αποχή από κάθε εργασία το Σαββατοκύριακο! Διαδηλώνουν, καταλαμβάνουν δημαρχεία, πολεοδομίες, περιφέρειες. Δεν θέλουν να  βρεθούν στον κατάλογο των ανέργων και χαράσσουν τον δικό τους δρόμο,  τον δρόμο του αγώνα.
Οι απολύσεις αφορούν όλους τους εργαζόμενους, γιατί θα ανοίξει ο δρόμος της ιδιωτικοποίησης όλων των υπηρεσιών, για να γίνει πράξη και ο επιτελικός δήμος του Καλλικράτη. Σ’ αυτό το πλαίσιο οργανώνονται και οι συνελεύσεις- σεμινάρια ιδιωτικοποίησης της αυτοδιοίκησης, τωνδημάρχων με τον Φούχτελ για «την μεταφορά τεχνογνωσίας».
Οι εργαζόμενοι ξέρουν ότι τα μέτρα που ψήφισε η συγκυβέρνηση Σαμαρά στο 3ο μνημόνιο και ετοιμάζεται να ψηφίσει την Κυριακή τον προϋπολογισμό, για να μη χρεοκοπήσει η χώρα, οδηγούν στην ανεργία και την εξαθλίωση τον λαό. Στοχεύουν στην εξαφάνιση εργασιακών και κοινωνικών δικαιωμάτων και κατακτήσεων, πιστοί στις επιταγές των αφεντικών τους, της ΕΕ και του ΔΝΤ, για το ξεπέρασμα της κρίσης τους πάνω στις πλάτες των εργαζόμενων, των συνταξιούχων και της νεολαίας.
Ξέρουν ακόμη ότι, την ώρα που αυτοί θυσίαζαν τον λαό και την χώρα στους ιμπεριαλιστές και εκατοντάδες χιλιάδες λαού διαδήλωναν σε όλη την χώρα για να μη περάσουν τα μέτρα, έριξαν τις δυνάμεις καταστολής που με χημικά και κρότου λάμψης, με προσαγωγές και συλλήψεις προσπάθησαν να διαλύσουν την μεγαλειώδη συγκέντρωση στο σύνταγμα, αλλά δεν τα κατάφεραν.
Όλα αυτά και η εντεινόμενη επίθεση στον εργαζόμενο λαό δείχνουν τον δρόμο για τους εργαζόμενους, τον δρόμο της συνολικής αντιπαράθεσης με το σύστημα. Με την οργανωμένη πάλη για να ανατρέψουν παλιά και νέα μνημόνια, με την συγκρότηση μαζικού και παρατεταμένου αγώνα για τα δικά τους συμφέροντα, απέναντι στις πολιτικές της φτώχειας, της εξαθλίωσης και της εξάρτησης, αρνούμενοι να εγκλωβιστούν σε εκλογικές αυταπάτες.
Τώρα οι εργαζόμενοι να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις και να οργανώσουν τον αγώνα τους.
Να συγκροτήσουν απεργιακές επιτροπές σε όλους τους χώρους δουλειάς, να κάνουν συνελεύσεις για να κατανοηθεί το βάθος και ο χαρακτήρας της επίθεσης, ώστε να μη μπορούν να χειραγωγηθούν από δημάρχους που με τρομοκρατία ή παραπληροφόρηση, θα προσπαθήσουν να τους διασπάσουν και να τους σταματήσουν.
ΝΑ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ και ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΟΥΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΝΙΚΗΣ.
Έτσι θα παρασύρουν και άλλους κλάδους στον δρόμο του αγώνα.
Και όπως η τρικομματική κυβέρνηση, εκτελώντας το καθήκον της, παίρνει βάρβαρα μέτρα και αποφασίζει άμεση εφαρμογή, για να είναι αξιόπιστη στα αφεντικά της, οι εργαζόμενοι να θέσουν το δικό τους καθήκον, που είναι μονόδρομος:
ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ, ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ.
  • ·        Όλοι στην απεργία και τις καταλήψεις!
  • ·        Όλοι στις διαδηλώσεις και τους δρόμους!
  • ·        Μαζικός και παρατεταμένος αγώνας για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής!
Ταξική Πορεία
Κινητοποιήσεις του Σαββάτου 10-11
Θεσσαλονίκη: 10.30 πμ στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης για παρέμβαση στη ΠΕΔ
Αθήνα: 12 Συγκέντρωση στην Πλατεία Καραϊσκάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια: