ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.11.12

Γιάννης Βαρουφάκης: "Λένε ψέμματα! Η δόση θα πάει σε τράπεζες και δανειστές!


Γιάννης Βαρουφάκης:

Ο οικονομολόγος καθηγητής Γ. Βαρουφάκη, μιλά σε πρωινή εκπομπή σχετικά με το κρίσιμο Eurogroup και την δόση - μαμούθ των 44 δισ. ευρώ την οποία και χαρακτηρίζει.. "χαμένα λεφτά".

 

 

 

 

 
Ο Βαρουφάκης για τη δόση των 44 δισ. ευρώ από newsview


"Η εξέλιξη είναι κάκιστη. Καμία λύση δεν θα δοθεί αύριο στο Eurogroup, όχι μόνο στο θέμα της βιωσιμότητας του ελληνικού χρέους. Θέμα θα υπάρχει και στα 30 και κάτι δισ. ευρώ που απαιτούνται για την επιμήκυνση. Αύριο, θα βρουν τα χρήματα με "κοπτική - ραπτική", θα υπάρξει μείωση των επιτοκίων τουλάχιστον κατά 3,8%, μία επιμήκυνση αποπληρωμών, η οποία φυσικά θα αυξήσει δραματικά το ελληνικό χρέος και θα δημιουργηθεί ένας λογαριασμός με τα χρήματα της δόσης, τα οποία η χώρα μας δεν θα μπορεί να τα αγγίξει.
Κοινώς αύριο ξημερώνει μία ημέρα που η Ιστορία θα της δείξει την περιφρόνηση που της αξίζει, αφού η υπόθεση αυτή θα ξεχαστεί γρήγορα και σε έξι μήνες θα έχουμε επιστρέψει στο σημείο μηδέν"


Πηγή: Γιάννης Βαρουφάκης: "Λένε ψέμματα! Η δόση θα πάει σε τράπεζες και δανειστές! - RAMNOUSIA

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: