ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.11.12

Ο ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΪΔΑΝΟ ΚΑΙ ΓΛΙΤΣΑ ΚΟΥΒΕΛΗ


Ο Κουβέλης έπεισε τον Ρουπακιώτη να υπογράψει το νομοσχέδιο

Η παρέμβαση ανάβει φωτιές στο εσωτερικό της ΔΗΜΑΡ

Ο Κουβέλης έπεισε τον Ρουπακιώτη να υπογράψει το νομοσχέδιο
Με την παρέμβαση του Φώτη Κουβέλη έληξε η εμπλοκή που είχε δημιουργηθεί με τον υπουργό Δικαιοσύνης, Αντώνη Ρουπακιώτη, ο οποίος δεν υπέγραφε το νομοσχέδιο ώστε να κατατεθεί στη Βουλή προς ψήφιση. Η υπόθεση όμως αποκτά νέες παραμέτρους καθώς αυτή η κίνηση του αρχηγού της ΔΗΜΑΡ τη στιγμή που ο ίδιος έχει δηλώσει ανοιχτά τη διαφωνία του με τα μέτρα ισοδυναμεί με την ψήφισή τους.
Η πυροσβεστική παρέμβαση του Φώτη Κουβέλη στην εμπλοκή του με τον Ρουπακιώτη μπορεί να έσβησε τη φωτιά στο κυβερνητικό επιτελείο αλλά φαίνεται ότι ανάβει νέες στη ΔΗΜΑΡ. Στελέχη του Φ. Κουβέλη μεταφράζουν την πρωτοβουλία ως πλήρη αποδοχή των μέτρων αν και η ΔΗΜΑΡ θα ψηφίσει παρών.
Ο κ. Ρουπακιώτης κλήθηκε εσπευσμένα στο γραφείο του κ. Κουβέλη και μετά από μια σχετικά σύντομη αλλά εξαιρετικά έντονη -από την πλευρά του προέδρου της ΔΗΜΑΡ- συνομιλία, έφυγε εσπευσμένα για τη γραμματεία του υπουργικού Συμβουλίου προκειμένου να προσυπογράψει το κείμενο του νομοσχεδίου.
Είχε προηγηθεί το πρωινό τηλεφώνημα του πρωθυπουργού Αντωνη Σαμαρά προς τον κ. Κουβέλη που του κατέστησε σαφές πως αν ο κ. Ρουπακιώτης επέμενε στην άρνησή του να υπογράψει το «Μνημόνιο 3» προκειμένου να κατατεθεί στη Βουλή, θα τον αντικαθιστούσε εντός της σημερινής ημέρας.

από sofokleusein

Δεν υπάρχουν σχόλια: