ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.11.12

ΕΝΤΟΛΗ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ: "ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΣΥΝΑΧΩΘΕΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΥΡΓΙΚΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ"


Κίνηση συνοχής από τον πρωθυπουργό
 Ο Αντώνης Σαμαράς έχει στραμμένη την προσοχή του στην Ευρώπη τις τελευταίες μέρες αλλά ποτέ δεν ξεχνάει τις λεπτές ισορροπίες μίας τρικομματικής κυβέρνησης όπως της ελληνικής. Έτσι ο πρωθυπουργός αναγωρίζοντας τις δύσκολες εσωκομματικές στιγμές που περνάνε τα άλλα δύο κόμματα έχει δώσει σαφή εντολή στους υπουργούς του να μη φέρνουν σε δύσκολη θέση τους βουλευτές και τα στελέχη της ΔΗΜΑΡ και του ΠΑΣΟΚ με δηλώσεις τους στα μέσα. 
Μία σωστή κίνηση από τον πρωθυπουργό ο οποίος αντιλαμβάνεται οτι είναι σημαντική η εύρρυθμη λειτουργία της τρικομματικής κυβέρνησης η οποία διαταράχθηκε από τη πρόσφατη ψήφιση των μέτρων και του προϋπολογισμού. 

Παραπολιτικα






Δεν υπάρχουν σχόλια: