ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.11.12

Ο ΞΥΝΙΔΗΣ ....Η ΓΝΩΣΤΗ "ΚΟΤΑ" ΤΟΥ "ΚΟΚΟΡΑ" ΓΑΠ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ "ΚΗΠΟΥΡΟΣ" ΤΟΥ

Ξυνίδης: "Ναι, είμαι κηπουρός του Παπανδρέου!"





Την ώρα που η κοινωνία βρίσκεται στα όριά της, οι βουλευτές -όπως φαίνεται- ασχολούνται με αδιάφορα θέματα, επιδιδόμενοι σε μία μάχη ανακοινώσεων και εντυπώσεων.



Μετά το άρθρο του «περί παθών», ο Σωκράτης Ξυνίδης επανήλθε με ένα.. κείμενο-απάντηση στα όσα γράφτηκαν για τον ίδιο και την άποψή του για το ΠΑΣΟΚ…

Απαντώντας με άκρως ειρωνική διάθεση σε όσους τον χαρακτήρισαν «κηπουρό του Παπανδρέου» αναφέρει:

«Κάποιοι «καθωσπρέπει κύριοι» του δημοσιογραφικού κόσμου, που το παίζουν και bloggers, σκύλιασαν σήμερα με την προχθεσινή μου ανάρτηση.
Ναι, λοιπόν, ΕΙΜΑΙ «ΚΗΠΟΥΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ». Σας επισυνάπτω και την απόδειξη από το αμπέλι του σπιτιού μου», έγραψε την Παρασκευή στο προσωπικό του blog.




Δεν υπάρχουν σχόλια: