ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.11.12

ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ : " ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΘΕΟΙ ...ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ"

Πριν από λίγο στην εκπομπή των δημοσιογράφων Παυλόπουλου και Νιφλή στον Real fm ο γνωστός τηλεοπτικός και ραδιοφωνικός Μαϊντανός  κ Γιακουμάτος λιγο πολύ και μεταξύ άλλων σχετικών απαντήσεων του από τις τιθέμενες ερωτήσεις των δημοσιογράφων με θέμα την επικαιρότητα , την δόση , το ψεύδος την πολιτική εξαπάτηση της τριτοκομματικής και άλλα τινά ......και μη μπορώντας να απαντήσει επί της ουσίας ... και  συγκεκριμένα και όχι μόνον... , αλλά έστω και περιστροφικά , και αφού απέτυχε και μην μπορώντας να αντέξει την 'δημοσιογραφική πίεση" εκ των ερωτήσεων ,.. πήρε απάνω του την απάντηση των απαντήσεων δίνοντας στην τριτοκομματική κυβέρνηση και όσους την στηρίζουν,...  δηλαδή και στον ίδιον την ΕΥΛΟΓΙΑ ΘΕΟΥ!!! ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΩΝ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!   λέγοντας συγκεκριμένα " ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΝ ΘΕΟ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ...ΑΝ ΟΧΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ"

 ΑΥΤΟ στην κυριολεξία είπε αυτό το απολιθωμένο και εν παράκρουση πολιτικό σκαθάρι ο οποίος είναι απορίας άξιον πως με τόσα και τόσα ελαφριά πολιτικά επιχειρήματα που έχει ξεστομίσει κατά καιρούς και έχουν εν πολλοίς καταγραφεί ως ελαφρότητες, να καλείται στα τηλεοπτικά πάνελ και στις δημοσιογραφικές εκπομπές ως εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος!!!... 
Μπορούμε να δώσουμε μια εξήγηση ….. βλέπετε και η ραδιοτηλεθέαση είναι ένα εκ των ζητούμενων των ραδιοτηλεοπτικών και σταθμών  και καλούν κατά καιρούς και τους παλιάτσους γελωτοποιούς του συστήματος για να σπάσει και λίγο πλάκα ο λαός!!

ΤΕΛΙΚΑ πιστεύουμε ακράδαντα ότι η προδοσία στηρίζεται στην κυριολεξία σε ανθρώπους που αναδεικνύουν αλλά και διακατέχονται αβίαστα από θεομπαιχτισμό !!

Ο ορισμός της  μακάβριας γκριμάτσας του δωσιλογισμού των ανδρεικέλων, φέρει το όνομα ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: