ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.11.12

Ο Μίκης ύψωσε τη δάδα (ΒΙΝΤΕΟ)


Παρουσία του Μίκη Θεοδωράκη πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η Τελετή Αφής της Φλόγαςτου 30ού Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών, στον Τύμβο που σηματοδοτεί την θυσία των Ελλήνων μαχητών στην ιστορική μάχη του...


Μαραθώνα.
Ο συνθέτης ο οποίος εκτός των άλλων διετέλεσε πρόεδρος της «Νεολαίας Λαμπράκη», που ιδρύθηκε μετά τη δολοφονία του ειρηνιστή, στη μνήμη του οποίου είναι αφιερωμένος ο 30ος ΚΜΑ, σήκωσε πρώτος τη φλόγα.

Την Κυριακή, η Τροχαία θα λάβει έκτακτα μέτρα κατά μήκος της μαραθώνιας διαδρομής για τη διεξαγωγή του Μαραθωνίου, στον οποίο θα λάβουν μέρος 9.500 δρομείς. Η εφαρμογή των έκτακτων κυκλοφοριακών μέτρων θα ξεκινήσει από τις 6:00 το πρωί και θα παραμείνει σε ισχύ έως και τις 7:00 το απόγευμα και θα τροποποιούνται ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, η κάθετη διέλευση οχημάτων κατά μήκος της μαραθώνιας διαδρομής θα διεξάγεται από συγκεκριμένες διασταυρώσεις.

Παράλληλα με τον μαραθώνιο δρόμο των 42 χλμ., ο οποίος θα ξεκινήσει στις 09:00, θα διεξαχθούν, με αφετηρία το Καλλιμάρμαρο Στάδιο:

-αγώνας 5χλμ. με έναρξη στις 08:30 και συμμετοχή 6.500 δρομέων

-αγώνας 10χλμ. με έναρξη στις 09:15 και συμμετοχή 7.500 δρομέων

Θα διεξαχθούν επίσης:

-αγώνας 1 χλμ. SPECIAL OLYMPICS, με εκκίνηση από τους Στύλους Ολυμπίου Διός και τερματισμό στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

-αγώνας παιδιών μήκους 700 μέτρων με εκκίνηση από την είσοδο εγκαταστάσεων Ομίλου Αντισφαίρισης Αθηνών και τερματισμό στο Παναθηναϊκό Στάδιο.



Δεν υπάρχουν σχόλια: