ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.11.12

Τι κέρδισε η Ελλάδα: Χρόνο και... εντυπώσεις!

 Η Ελλάδα φαίνεται να κέρδισε στο προχθεσινό Eurogroup μόνο την πρώτη μάχη σε έναν πόλεμο που θα κρατήσει χρόνια. «Νίκη στο ημίχρονο», που θα έλεγαν και οι ποδοσφαιρόφιλοι…

Αυτό φαίνεται πως είναι το πρώτο συμπέρασμα των αγορών, οι οποίες, έχοντας ήδη προεξοφλήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό μια τέτοια λύση, αντέδρασαν μάλλον αναιμικά στην ανακοίνωση της τελικής απόφασης.

Όσοι βλέπουν το ποτήρι μισογεμάτο υποστηρίζουν πως η Ελλάδα πήρε ό,τι καλύτερο μπορούσε, κόντρα στις εσωτερικές πολιτικές αγκυλώσεις της Γερμανίας και κόντρα στην απροθυμία του ευρωπαϊκού Βορρά να δεσμευθεί ότι θα ενισχύσει με ανάλογο τρόπο και τις άλλες χώρες του Νότου.

Οι απαισιόδοξοι υποστηρίζουν πως η χώρα, έχοντας κερδίσει από το πρόσφατο Eurogroup μόνο τη σαφή πολιτική στήριξη της Γερμανίας και μια περιορισμένη προίκα, καλείται ουσιαστικά να βγάλει μόνη της το φίδι από την τρύπα. Πρέπει δηλαδή να καταφέρει να συνδυάσει την ταχεία ανάκαμψη της οικονομίας της με την εφαρμογή αυστηρής δημοσιονομικής πολιτικής.

Από τη συγκεκριμένη συμφωνία υπάρχουν και άμεσα και έμμεσα οφέλη για την Ελλάδα, με τα δεύτερα να είναι πολυτιμότερα των πρώτων. Το πρώτο άμεσο όφελος αφορά την είσπραξη των 45 δισ. ευρώ έως τον προσεχή Μάρτιο, ποσό που είναι σε θέση να χρηματοδοτήσει την επανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και να οδηγήσει σε μερική αποπληρωμή των ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων του δημοσίου προς τους προμηθευτές του (1,9 δισ. έως το τέλος του έτους εκτιμά η Eurobank, συν κάποια άλλα ποσά κατά το πρώτο τρίμηνο του επόμενου έτους). 
 
 http://www.euro2day.gr
 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

[p]The Coquette is available [url=http://uggaustraliaboots.moonfruit.com]ugg australia boots[/url] in Black, Chestnut, Sand and Felt . UGG boots may perhaps [url=http://cheaprealuggbootsuk.moonfruit.com]cheap real ugg boots uk[/url] be your superb assortment as famous items for households and acquaintances . This ll Waugurys Ugg Boots, Mens Ugg Boots andChildren Uggcossack are [url=http://childrensuggboots.moonfruit.com]childrens ugg boots[/url] complete abounding in address a allotment of the admixtureist as above the apple . Christian Louboutin discount [url=http://womensbootsuk1.webstarts.com]womens boots uk[/url] Buckle Sandal will be your top choice . Discounts at these types of stores [url=http://cheapuggbootsforsale.moonfruit.com]cheap ugg boots for sale[/url] can top more than 40% . Standing in a corner of fashion world quietly, we have an access to think over why UGG is [url=http://ukaustraliaugg.webstarts.com]uk australia ugg[/url] successful . You are aiming to be ready to operate in any past jersey and shorts and whereas even a watch or a heart value check is helpful,neither of them aren隆炉t a necessity . )* Selling housing,best snow boots, and also engaging around anything it's the males providing workshop [url=http://kidsuggbootssale.moonfruit.com]kids ugg boots sale[/url] ticket get in touch with "real home investing".[/p]