ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.11.12

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: H ΕΛ.ΑΣ. ζήτησε από δημάρχους να «καρφώσουν» εργαζόμενους!


karfiadimarxoi
Απίστευτες μεθόδους χρησιμοποιεί η ΕΛ.ΑΣ. και κατ' επέκταση το κράτος, σύμφωνα με απολύτως ασφαλείς πληροφορίες του notioanatolika.gr, προκειμένου να «πείσει» τους εργαζόμενους των ΟΤΑ να μην διαμαρτύρονται για το ενδεχόμενο να απολυθούν διά της μεθόδου της διαθεσιμότητας.
Όπως αποκαλύπτει το notioanatolika.gr, τρεις δήμαρχοι της ευρύτερης περιοχής των Μεσογείων, οι Θανάσης Ζούτσος του Δήμου Παλλήνης, ο Χρήστος Μάρκου του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδας και ο Δημήτρης Δάβαρης του Δήμου Παιανίας – Γλυκών Νερών εκλήθησαν στο μέγαρο της Γενική Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών προκειμένου να καταθέσουν εάν κατά τις πρόσφατες κινητοποιήσεις των εργαζομένων των δήμων τους και των καταλήψεων των δημαρχείων υπήρξαν κάποιοι διαμαρτυρόμενοι οι οποίοι προκάλεσαν βίαια επεισόδια και φθορές!
Οι δήμαρχοι έλαβαν εισαγγελική παραγγελία και ως εκ τούτου έπρεπε να καταθέσουν οπωσδήποτε. Βέβαια σύμφωνα με τις πληροφορίες του notioanatolika.gr κανείς από τους τρεις δημάρχους της περιοχής μας δεν «έδωσε» εργαζόμενους παρά το γεγονός ότι σε κάποιες, τουλάχιστον, περιπτώσεις υπήρξαν εντάσεις κατά τη διάρκεια των καταλήψεων.
Όπως γίνεται κατανοητό πάντως, το κράτος διά της αστυνομίας προσπαθεί να μειώσει τις αντιδράσεις των εργαζομένων στους ΟΤΑ, φοβούμενο ενδεχομένως ότι μια διαμαρτυρία διαρκείας όπως αυτή της ΠΟΕ – ΟΤΑ είναι δυνατόν να δημιουργήσει τσουνάμι αντιδράσεων και από άλλες ομάδες εργαζομένων αλλά και συνολικότερα πολιτών οι οποίοι πλήττονται από τα μέτρα του μνημονίου 3.


 πηγη
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: