ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.11.12

Lagarde: Λύση τώρα ή φεύγουμε

Lagarde: Λύση τώρα ή φεύγουμε
Επιμένει η Κριστίν Λγκάρντ την εξεύρεση συνολικής πολιτικής και ταχείας λύσης για την Ελλάδα η οποία θα συμπεριλαμβάνει το μείζον θέμα της βιωσιμότητας του χρέους. Η επικεφαλής του ΔΝΤ σε δηλώσεις της από Μαλαισία επιβεβαίωσε τη διάσταση απόψεων με την Ευρωζώνη και το Βερολίνο εμένοντας όμως στην προσέγγιση της συνολικής λύσης.
Σε δηλώσεις που έκανε από τη Μαλαισία, η επικεφαλής του ΔΝΤ πρόσθεσε πως όλοι οι εταίροι της Ελλάδας έχουν τον ίδιο στόχο: να επαναφέρουν σε τροχιά το πρόγραμμα ανάκαμψης της χώρας.

Μια λύση, σύμφωνα με αναλυτές του Reuters, θα ήταν η σύνδεση των μελλοντικών πληρωμών προς την Ελλάδα με τις οικονομικές της επιδόσεις, λύση η οποία όμως θα μπορούσε να εγκυμονεί τον κίνδυνο πρόσθετων μέτρων σε μια οικονομία σε βαθιά ύφεση. Οι εταίροι θα πρέπει εντός της εβδομάδας να έρθουν σε συμφωνία με το ΔΝΤ για το θέμα της βιωσιμότητας.

sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: