ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.11.12

“Mετωπική” Τσίπρα – Βενιζέλου στη Βουλή


Μετωπική σύγκρουση Τσίπρα-Βενιζέλου στη Βουλή, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για σύσταση εξεταστικής επιτροπής.

Ο κ. Τσίπρας κατηγόρησε την τρικομματική κυβέρνηση για «συγκάλυψη και συνομωσία της σιωπής», λέγοντας «σήμερα η συνομωσία της σιωπής και η συγκάλυψη είναι παρούσες για ακόμα μία φορά, όχι μόνο από το ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ, αλλά σήμερα υπάρχει και τρίτος εταίρος, η Δημοκρατική Αριστερά της ευθύνης που αναλαμβάνει κα αυτή ακέραια την ευθύνη της συγκάλυψης. Να ξέρετε όμως ότι με φθηνά επιχειρήματα δεν μπορείτε να ξεγελάσετε τον ελληνικό λαό. Και ότι ακόμα και αν δεν καθίσουν στο εδώλιο, οι υπεύθυνοι θα καθίσουν στο περιθώριο της ιστορίας, όσοι θέλετε να συγκαλύψετε λαμβάνετε θέση δίπλα τους».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε και στο Εurogroup κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι «ανοήτως θριαμβολογεί, θα σας γυρίσει μπούμεραγκ. Θριαμβολογείτε ότι δήθεν η Ελλάδα κέρδισε τη μάχη. Γιατί πανηγυρίζει ο κ. Σαμαράς στο διαδίκτυο και όχι εδώ μαζί μας; Είναι επικίνδυνο να πανηγυρίζετε τη μη λύση γιατί στερείτε διαπραγματευτική ικανότητα της χώρας. Κοιτάτε πώς θα βγάλετε το σήμερα, αλλά δεν είναι μακριά η 13η Δεκεμβρίου και τότε θα πρέπει να κάνουμε ταμείο.

Γίνεστε χειροκροτητές της Μέρκελ».

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Ευάγγελος Βενιζέλος ο οποίος κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι εξυπηρετεί συγκεκριμένα συμφέροντα. «Ο κ. Τσίπρας υπονομεύει και αυτή την προσπάθεια της χώρας, έχει απειλήσει επενδυτές, έχει εμποδίσει ιδιωτικοποιήσεις και σήμερα εμποδίζει την επαναγορά ομολόγων. Εκπροσωπεί ο Τσίπρας συμφέροντα hedge funds και τους δίνει επιχειρήματα να μη συμμετάσχουν; Εκπροσωπεί τα συμφέροντα των τραπεζιτών που έχουν στοχοποιήσει το ΠΑΣΟΚ και εμένα προσωπικά; Στο όνομα ποιου μιλάει; Η δική σας ομερτά ποια είναι κύριε Τσίπρα;».

Για τις εξελίξεις στην οικονομία ο κ. Βενιζέλος τόνισε: «Τσαμπουκάδες στους παρόντες συσχετισμούς δεν χωράνε. Αυτό προτείνετε στον ελληνικό λαό; Να γίνει μάρτυρας για να αλλάξουν οι πολιτικοί συσχετισμοί στην Ευρώπη; Από την μία είναι η φωνή του μέλλοντος και από την άλλη η φωνή του παρελθόντος. Έχουμε κάνει την επιλογή μας να διαμορφώσουμε τις προϋποθέσεις της εθνικής ανάκαμψης. Ως ΠΑΣΟΚ είμαστε εγγυητές της σταθερότητας της χώρας και είμαστε υπερήφανοι γιατί είμαστε όρθιοι και γιατί θα ανέβουμε μαζί με την χώρα».

Πηγή: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: