ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.11.12

Spiegel: λίστα.. απολυμένων δημοσίων υπαλλήλων ζητά η τρόικα για να δώσει τη δόση!

 

Απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων ζητά πρώτα η τρόικα για να δώσει τη δόση, όπως υποστηρίζει στην  ηλεκτρονική του έκδοση το γερμανικό περιοδικό Spiegel! 
Μάλιστα,  στην επίμονη απαίτηση περιλαμβάνεται το να της δοθεί η λίστα με τα ονοματεπώνυμα των υπό απόλυση δημοσίων υπαλλήλων!




Το περιοδικό επικαλείται πηγές από το περιβάλλον υπουργού της... Νέας Δημοκρατίας σύμφωνα με τις οποίες υπάρχει ο φόβος ότι ίσως η χώρα δεν τα καταφέρει μέχρι το τέλος του μήνα, επειδή τα κρατικά ταμεία είναι άδεια…

Οι ίδιες πηγές επισημαίνουν στο Spiegel ότι η ελληνική πλευρά είναι απογοητευμένη από τους εταίρους της, επειδή έχει προχωρήσει τις μεταρρυθμίσεις που της ζητήθηκαν αλλά περιμένει ακόμη το «πράσινο φως» προκειμένου να εκταμιευθεί η δόση.

Το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης πάντως διαψεύδει κατηγορηματικά ότι έχει τεθεί τέτοιο ζήτημα, όπως και ότι υπάρχει θέμα γενικευμένων απολύσεων δημοσίων υπαλλήλων.

Σύμφωνα όμως με την εφημερίδα «Έθνος», είναι ήδη έτοιμη η λίστα του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης για τους υπαλλήλους που θα υποχρεωθούν να εγκαταλείψουν το Δημόσιο βάσει του νόμου που ψηφίστηκε την Τετάρτη.

Η συμφωνία της κυβέρνησης με την τρόικα προβλέπει τη διαθεσιμότητα 2.000 εργαζομένων μέχρι το τέλος του χρόνου και 25.000 εντός του 2013.

Τη δεξαμενή των «διαθεσίμων» υπαλλήλων φέρεται σύμφωνα με το δημοσίευμα ότι θα αποτελέσουν υπάλληλοι με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, απόφοιτοι λυκείου και διοικητικών καθηκόντων που έχουν επιλεγεί στις θέσεις που υπηρετούν εκτός διαδικασιών ΑΣΕΠ, των οποίων θα καταργηθούν οι θέσεις.

Οι υπάλληλοι που θα τεθούν σε καθεστώς διαθεσιμότητας για έναν χρόνο, θα αμείβονται με το 75% των αποδοχών και εάν δεν έχουν μετακινηθεί σε άλλη θέση εντός του 12μήνου, θα απολυθούν.

Κατά τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Μανιτάκης η διαθεσιμότητα σημαίνει μετακίνηση και όχι απόλυση, «προκειμένου να καλυφθούν υπαρκτά κενά στη διοίκηση, ιδίως στην εξυπηρέτηση των πολιτών και να αξιοποιηθεί καλύτερα το διοικητικό προσωπικό».
 
 greece-salonika

Δεν υπάρχουν σχόλια: