ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.12.12

Σύσκεψη στον Άρειο Πάγο για τη «νέα λίστα Λαγκάρντ»


Θα βγάλουν στη φόρα τους επιχειρηματίες και πολιτικούς που έκλεβαν το λαό βγάζοντας τα λεφτά έξω ενω παρίσταναν τα θύματα και έκαναν τους τιμητές των πάντων;Η ώρα της αλήθειας έπρεπε κανονικά να είναι κοντά.Είναι το γραφείο του Τέντε μαγειρείο αυτές τις ώρες η εφαλτήριο κάθαρσης;
Μαζί με τα ονόματα θα ανοίξουν επιτέλους όλοι οι φάκελοι της διαπλοκής για να γνωρίζουν οι πολίτες ποιοί τους έκλεβαν η θα κουκουλωθούν για άλλη μία φορά παραμένοντας στα συρτάρια,ενώ οι καταγγέλοντες πολίτες θα οδηγούνται μέσα απο την εφιαλτική σιωπή του συστήματος στην εξαθλίωση;

Ανοίξτε τους φακέλους της διαπλοκής τώρα!

Σε εξέλιξη είναι από το πρωί της Παρασκευής η σύσκεψη στο γραφείο του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιωάννη Τέντε, όπου εξετάζεται ο φάκελος με τα στοιχεία από την έρευνα των οικονομικών εισαγγελέων Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρου Μουζακίτη στη «νέα λίστα Λαγκάρντ».


Ο Ιωάννης Τέντες και ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Νίκος Παντελής μελετούν τον φάκελο με τα στοιχεία και δεν αποκλείεται να καλέσουν και τους δύο οικονομικούς εισαγγελείς, για περαιτέρω διευκρινίσεις.

Εν συνεχεία, τα στοιχεία θα διαβιβαστούν υπηρεσιακά στο γραφείο του προέδρου της Επιτροπής Πόθεν Έσχες της Βουλής, Θανάση Νάκου, μέσω του υπουργείου Δικαιοσύνης.

Στη Βουλή έχει ήδη διαβιβαστεί το πρώτο μέρος της δικογραφίας που έχουν σχηματίσει οι κ.κ. Πεπόνης και Μουζακίτης με βάση τον νόμο περί ευθύνης υπουργών για τη διερεύνηση ενδεχόμενων ποινικών ευθυνών πολιτικών προσώπων.

Επίσης, οι οικονομικοί εισαγγελείς κρατούν ανοιχτό τον φάκελο που αφορά τον φορολογικό έλεγχο όλων των προσώπων που περιλαμβάνονται στην λίστα Λαγκάρντ, προκειμένου να διαπιστωθεί αν και ποιοι από όλους αυτούς τους καταθέτες έχουν ενδεχομένως διαπράξει φορολογικές παραβάσεις.

Σύμφωνα με Τα Νέα, στη νέα λίστα βρίσκονται ένας «μη ενεργός» πολιτικός και τρία συγγενικά του πρόσωπα. Πρόκειται πιθανότατα για πρώην υπουργό ή πρώην αρχηγό κόμματος καθώς όπως περιγράφεται δεν πρόκειται για πρόσωπο που αυτή τη στιγμή εμπλέκεται στην τωρινή πολιτική σκηνή του τόπου.

Όπως μάλιστα αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα από καλά πληροφορημένη πηγή αναφέρεται ότι 

δεν είναι ούτε ο Σημίτης, ούτε ο Παπανδρέου, ούτε ο Καραμανλής, το πρόσωπο που δεν μετέχει της δρώσας πολιτικής σήμερα.


stopcartel

Δεν υπάρχουν σχόλια: