ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.12.12

ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ...ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΨΕΥΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΟΣΙΛΟΓΙΣΜΟ ΠΟΥΛΑΕΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΛΑΟ ΓΙΑ ΤΑ "ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΙΚΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ"

Τα ψέμματα του Στουρνάρα και οι αλήθειες που δεν τόλμησε να πει

Ο Γιάννης Στουρνάρας μίλησε για το «βαρύ» φορολογικό νομοσχέδιο που έρχεται τον Μάιο και την εθνική ευκαιρία για να αλλάξουμε την κατάσταση.
Επίσης παραδέχτηκε ότι «Τα μέτρα είναι οδυνηρά».
Ας δούμε όμως ποια είναι η αλήθεια στα ψέμματα που μας αράδιασε ο κ. Στουρνάρας.
Είπε λοιπόν:
«Είναι πράγματι μέτρα οδυνηρά και επώδυνα που οφείλει να επωμιστεί η δική μας γενιά για να σώσει τις επόμενες, γιατί είναι υπεύθυνη για τον εκτροχιασμό της οικονομίας»
Το ίδιο παραμύθι και εσύ με τον Πάγκαλο ; ότι δηλαδή μαζί τα φάγαμε ;
Κ. Στουρνάρα τον τόπο στην καταστροφή τον φέρατε όλοι εσείς που κυβερνήσατε και τα λαμόγια που έπαιρναν κυβερνητικές θέσεις και βούταγαν τις τεράστιες μίζες από υγεία , από εξοπλισμούς και δημόσια έργα.
Οπότε άσε την καραμέλα ότι φταίει η γενιά μας.
Αναφέρθηκε και στην απόφαση του Eurogroup και στις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας μετά την εκταμίευση της δόσης μαμούθ. Όπως είπε «η απόφαση του Eurogroup θέτει τέλος στα τρέχοντα σενάρια της ελληνικής χρεοκοπίας, της εξόδου της χώρας μας από το ευρώ και δημιουργεί τις συνθήκες για βιώσιμη ανάπτυξη και υψηλότερη απασχόληση».
Προφανώς μας κάνεις πλάκα λέγοντας ότι υπάρχουν οι συνθήκες για βιώσιμη ανάπτυξη ; Πως θα γίνει αυτό ; Με το νέο φορολογικό και την ύφεση που μεγαλώνει θα τα πετύχεις αυτά ; Αν τα πιστεύεις όλα αυτά που λες, έχεις μεγάλο πρόβλημα κατανόησης της καταστάσεως στην οποία βρίσκεται η χώρα.
«Η υλοποίηση των μέτρων αυτών είναι απολύτως απαραίτητη για την οριστική έξοδο της οικονομίας μας από τη διακεκαυμένη ζώνη της χρεοκοπίας και της εξόδου από την Ευρωζώνη».
Έτσι ακριβώς κ. Στουρνάρα με μια παραλλαγή μόνο , ότι τα μέτρα είναι απαραίτητα, αποκλειστικά και μόνο για τους δανειστές μας, για να πάρουν τα λεφτά τους με τους ληστρικούς τόκους πίσω.
Ο κίνδυνος χρεοκοπίας δεν πέρασε, τον έχουμε ακόμα μπροστά μας.
«Η κριτική που υφίσταμαι όλο αυτό τον καιρό στο Eurogroup έχει να κάνει με τη φοροδιαφυγή στη χώρα μας», είπε.
«Τα στοιχεία που δείχνουν ότι ένας στους δυο ελεύθερους επαγγελματίες δήλωσε για το 2011 ετήσια εισοδήματα μέχρι 5.000 ευρώ, είναι ενδεικτικό της άδικης φορολόγησης εισοδημάτων (…). Κατανοώ ότι όλοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες δεν μπορούν να αντιμετωπίζονται με τον ίδιο τρόπο», είπε ο υπουργός Οικονομικών, ενώ εκτίμησε πως με τα κεφάλαια 16 δισ. που θα λάβουν οι τράπεζες την επόμενη βδομάδα και άλλα 7,2 δισ. την περίοδο Ιανουαρίου-Μαρτίου, σιγά σιγά θα αρχίσει πάλι το τραπεζικό σύστημα να δίνει δάνεια σε επιχειρήσεις.
Μιλάτε για φοροδιαφυγή, την οποία είστε ανίκανος να μειώσετε εσείς, όπως και τόσοι άλλοι που πέρασαν από την θέση σας.
Κ. Στουρνάρα δεν υπάρχει η πολιτική βούληση για να πιάσετε όλα αυτά τα λαμόγια που χρόνια τώρα απομυζούν τους κόπους του Ελληνικού λαού και το μόνο που κάνετε είναι να βάζετε συνέχεια νέους φόρους, δείγμα της ανικανότητος της κυβέρνησης, αλλά και της δικής σας.
Όσον αφορά την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών λέτε ότι οι τράπεζες θα αρχίσουν να δίνουν πάλι δάνεια στους πολίτες και στις επιχειρήσεις, μα αυτό είναι ψέμα γιατί τα λεφτά από την ανακεφαλαιοποίηση οι τράπεζες τα διοχετεύουν στις Βαλκανικές χώρες, που έχουν καταστήματα δίνοντας δάνεια στους Βούλγαρους, στους Ρουμάνους και στους Σκοπιανούς αφήνοντας τους Έλληνες απέξω.
Αλήθεια, αφού το κράτος πλέον είναι ο μεγαλομέτοχος των τραπεζών, πως γίνεται αυτό ; Απλά γιατί το κράτος άφησε το management στους τραπεζίτες και έτσι κάνουν ότι γουστάρουν χωρίς να δίνουν αναφορά σε κανένα. 
Κ. Στουρνάρα επ΄ αυτού έχετε κάτι να μας πείτε ;
«η χώρα δεν αντέχει άλλους ανέργους. Έχουμε φτάσει στο ανώτατο σημείο, ιδιαιτέρως στην ανεργία των νέων. Το αμέσως επόμενο διάστημα θα πρέπει να αντιστραφούν τα ποσοστά».
Μπράβο, στις διαπιστώσεις είστε πολύ καλός αλλά με ευχολόγια δεν σταματάει η ανεργία.
Όσο βάζεις φόρους, χαράτσια, αυξήσεις σε καταναλωτικά προιόντα, και όσο η χώρα βρίσκεται σε ύφεση, τόσο θα μεγαλώνει η ανεργία.
Κ. Στουρνάρα, πώς εσείς ένας τόσο καλός οικονομολόγος λέτε αυτά τα ψέμματα δίνοντας ψεύτικες ελπίδες στον Ελληνικό λαό, όταν δεν έχετε κανένα σχέδιο για την διάσωση της χώρας ;
Αλήθεια όταν τελειώσουν τα λεφτά από την δόση μαμούθ, πού θα βρείτε λεφτά ; Μήπως θα βγούμε στις αγορές για να μας δανείσουν ή μήπως θα πάμε για το 4ο μνημόνιο, αφού λάβουμε και τα απαραίτητα νέα μέτρα ;
Βέβαια γνωρίζετε καλύτερα από εμένα ότι το χρέος μας δεν είναι βιώσιμο, αλλά ούτε και πρόκειται να γίνει. Αν όμως λέτε ότι είναι βιώσιμο στο 124% του Α.Ε.Π. τότε πως δεν ήταν το 2009, όταν ο εγκληματίας GAP μας έβαλε στο Δ.Ν.Τ., γιατί τότε ήταν στο 120% του Α.Ε.Π. 
zouzouni news

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Hi there, yeah this post is aсtually nіce anԁ I havе leaгneԁ lot οf
thingѕ from it concerning bloggіng. thankѕ.


my webpage cars for cash essex