ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.3.12

Για επίσημη χρεοκοπία μιλούν τα διεθνή μέσα


Και στην Αθήνα οι απατεώνες..πανηγυρίζουν για να εξαπατήσουν πάλι το λαό ! To γύρο του κόσμου κάνει η είδηση για το credit event στην Ελλάδα.Δυστυχώς -και επίσημα-επτωχεύσαμε.. Το άκρο άωτο του αμοραλισμού της ντόπιας και διεθνούς εξουσιαστικής ελίτ.Ποιοί άραγε οφελούνται απο την πληρωμή των CDS:
Πρώτη είδηση σε όλα τα μεγάλα διεθνή πρακτορεία αποτελεί η είδηση ότι η Ελλάδα πιστοποίησε και επισήμως πιστωτικό γεγονός μετά την ενεργοποίηση των ρητρών συλλογικής δράσης (CACs) για το PSI .

Το μεγάλο ερώτημα που ανακύπτει είναι ποιοί τώρα μέσα και έξω απο την Ελλάδα ωφελούνται απο την πληρωμή των CDS..
Είναι καταγγελθέντες πολιτικοί και μέλη οικογενειών μόνο η και άλλοι υπεράνω υποψίας;

Η χρεοκοπία της Ελλάδας είναι επίσημη. Πληρώνονται τα CDS είναι ο τίτλος του πρώτου θέματος στο πρακτορείο CNBC.

H ελληνική συμφωνία ενεργοποιεί CDS ύψους 3 δισ. δολ μεταδίδει το πρακτορείο Bloomberg, αναφέροντας πως θα πρέπει να πληρωθούν περί τα 4.323 συμβόλαια στην αγορά των CDS.

To Reuters αναφέρει: Η ΙSDA πιστοποίησε πιστωτικό γεγονός. Πληρώνονται τα CDS

Ως το πιστωτικό εμπόδιο που πλήττει την Ελλάδα χαρακτηρίζει την απόφαση της ISDA το Marketwatch.

H Eλλάδα χρεοκόπησε και επίσημα, σχολιάζει από την πλευρά της η Telegraph.

stopcartel Newsdesk
Σε λίγο οι φωνές της χρεοκοπίας στην Ελλάδα θα ακούγονται από παντού


Αυτό ήταν μόνο η αρχή, αναφέρει ο διάσημος αναλυτής της Wall Street Mark Grant, αρθρογράφος της οικονομικής στήλης Out of the Box, αναφερόμενος στην έγκριση του προγράμματος αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους, του PSI, επισημαίνοντας ότι θα επακολουθήσουν σημαντικές εξελίξεις που θα οδηγήσουν τη χώρα και σε άλλη χρεοκοπία.

Τα επόμενα βήματα που θα γίνουν θα είναι προσφυγές στα δικαστήρια της Ελβετίας, της Βρετανίας και των ΗΠΑ, ώστε να αποφασίσουν για τον χειρισμό των ρητρών συλλογικής δράσης, οι οποίες ενεργοποιήθηκαν με απόφαση του Eurogroup και του υπουργικού συμβουλίου της Ελλάδας.

Εστιάζοντας στην απόφαση της ISDA για πιστοποίηση πιστωτικού γεγονότος, επισημαίνει πως θα πρέπει να δούμε πως θα ικανοποιηθούν τα συμβόλαια αυτά και αν κάποια τράπεζα έχει προβλήματα που μπορεί να προκαλέσουν νέους τριγμούς στον ευρωπαϊκό χρηματοπιστωτικό σύστημα. Μάλιστα, ο Grant επισήμανε ότι αυτή η εξέλιξη θα απορροφήσει μεγάλο μέρος των κεφαλαίων από τα τριετή δάνεια της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, τα λεγόμενα LTROs.

Το πιο εντυπωσιακό στοιχείο που βγαίνει από τη συμφωνία αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους είναι ότι το χρέος αντί να μειωθεί αυξάνεται (!).

Ελλάδα και ΕΕ χειρίστηκαν το ζήτημα των ιδιωτών πιστωτών ώστε να μειώσουν κατά 105 δισ. ευρώ το ελληνικό χρέος. Ωστόσο, ακροβατώντας νομικά και χρηματιστηριακά, το συνολικό ελληνικό χρέος (δημόσιο, ιδιωτικό, ΟΤΕ και τραπεζών), θα αυξηθεί από το 1,20 τρισ. δολ, στα 1,233 τρισ. δολ, μετά από την ολοκλήρωση αυτού του σπουδαίου σχεδίου. Υπενθυμίζεται εδώ ότι ακόμη και το ΔΝΤ δεν έχει ανακοινώσει ποια θα είναι η ακριβής συνεισφορά του στο νέο πακέτο διάσωσης της Ελλάδας. Αυτό σημαίνει αυτόματα πως δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για το τελικό ύψος του νέου πακέτου διάσωσης της χώρας.

Την ίδια ώρα, όλο και περισσότερα μέτρα απαιτούνται από τους Έλληνες φορολογούμενους, βυθίζοντας όλο και περισσότερο στην ύφεση την οικονομία της χώρας. Η ανεργία βρίσκεται σε επίπεδα ρεκόρ, το επιχειρηματικό κλίμα στα τάρταρα και οι επενδύσεις απουσιάζουν. Ποιο θα είναι το σχέδιο που θα μειώσει πραγματικά το ελληνικό χρέος, όταν η οικονομία συρρικνώνεται συμπαρασύροντας έσοδα και επενδύσεις;, αναρωτιέται ο Grant.  Οι προβλέψεις για την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας για ακόμη μια φορά θα πέσουν στο κενό, συνεχίζει ο Grant, καθώς και πάλι οι δημοσιονομικοί στόχοι δεν θα επιτευχθούν. Αυτό συμβαίνει συνεχώς εδώ και δύο χρόνια, σημειώνει. Και θα συμβεί και πάλι, προβλέπει.

Στην πραγματικότητα, το πρόγραμμα ανταλλαγής ελληνικών ομολόγων με τους ιδιώτες, δεν συνεισφέρει τίποτα στη μείωση του υπέρογκου χρέους της χώρας, που φέτος ανέρχεται στο 166% και αναμένεται να αυξηθεί έτι περαιτέρω. Για την ακρίβεια, κάνει ακριβώς το αντίθετο. Η συμφωνία «κυριολεκτικά αυξάνει το βάρος των υποχρεώσεων, καθιστώντας ένα μη διατηρήσιμο χρέος ακόμα πιο μη διατηρήσιμο».

Ο Grant επισημαίνει ότι στο επόμενο διάστημα (χωρίς να το προσδιορίζει), θα ακουστούν πολλές φωνές για χρεοκοπία στην Ελλάδα, από τους Δήμους μέχρι και τις τράπεζες.

Μάλιστα, ανέφερε, ότι οι επενδυτές πρέπει να προσέχουν πολύ την Πορτογαλία, ενώ και ο χρόνος έχει αρχίσει να μετρά αντίστροφα και για την Ισπανία. Στη συνέχεια, θα πρέπει να στρίψουν το κεφάλι τους λίγο βορειότερα, στη Γαλλία, όπου οι εκλογές της 22ας Απριλίου, θα κρίνουν πολλά για την πορεία της χώρας.



πηγη  bankingnews.gr 

stopcartel

Στους παροικούντες την Ιπποκράτους..

...δεν αποτελεί είδηση το πρωτοσέλιδο του αυριανού "Πρώτου Θέματος".


Κομιστής - ξεκομιστής, και αφού δεν του πείραξαν ούτε τρίχα από τα μαλλιά του, δικαιούται να βγάζει "λαβράκι" ο Θέμος και... επιτέλους οι υπάλληλοι της Ιπποκράτους "μίλησαν". 

κρογιας

VIDEO ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: "ΔΕΝ ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ CDS"...ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΦΑΙΔΡΟΣ ΚΑΙ ΡΗΧΟΣ ΠΟΛΙΤΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΟΣ Ο ΑΛΗΤΗΣ!!,


Όταν ο Υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος στις 12 Ιουλίου 2011 έλεγε ότι ο όρος «Επιλεκτική χρεοκοπία» τρομάζει, γι’ αυτό και ο ίδιος επιμένει να χρησιμοποιεί τον όρο selective default, διαβεβαίωνε τους συντάκτες του πολιτικού ρεπορτάζ ότι αυτό δεν σημαίνει ότι θα ενεργοποιηθούν τα περιβόητα Cds…

Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΙΣΜΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ!!
ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΝΟΥΜΕΡΟ'" ΤΟ ΣΤΥΡΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΡΙΟ ..ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΤ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥΣ... Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΚΡΑΤΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΕΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑΣ!!....
Ο ΝΟΜΙΚΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ "ΠΑΙΖΕΙ" ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΕΩΝ!! 

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!! ΠΟΣΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΔΟΣΕΙ??...
ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΡΕΚΥΛΟΙ??
 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ TA CDS ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ!!!! ΤΙ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΑΧΘΗΚΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ??? ΜΗΠΩΣ Η ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΟΜΑΝΕΝΤΣΙ ΠΗΡΕ ΜΕΡΙΔΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΝΟΜΑ ΤΩΝ CDS KAI TON ANTRIKO?? (VIDEO)

ΔΕΙΤΕ ΜΕΤΑ ΤΟ 18:00 ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ!! ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ

Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ CDS ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!

ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΗ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΚΥΠΤΕΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΗΣ ΣΤΡΟΦΗΣ ΣΑΜΑΡΑ!!
ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ "ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΡΗ" ΩΣ ΑΤΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΕΠΙΚΑΙΡΗ!!

ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΟΣΩΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΕΤΕΡΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΣΑΜΑΡΑ!!

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΒΟΜΒΑ του Δ. Σταμάτη χθες στην ΕΤ3: Η Μέρκελ εκβιάζει το πολιτικό σύστημα με την λίστα Χριστοφοράκου για να ψηφίζει τα μνημόνια !!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην εκπομπή “Λαβύρινθος” που παρουσιάζει ο δημοσιογράφος Αλ. Τριαντφυλλίδης στηνΕΤ3 με καλεσμένους αρχικά τον Π. Καμμένο και στη συνέχεια τους ανεξάρτητους Βουλευτές Σοφία Σακοράφα Β΄ Αθηνών και τον Δ. Σταμάτη Ν. Αιτωλ/νίας ακούστηκαν πολλές και σοβαρές απόψεις σε αρκετά επίκαιρα πολιτικά θέματα που τρέχουν και μία καταγγελία ΒΟΜΒΑ από τον Δ. Σταμάτη για το πολιτικό σύστημα και το πως εκβιάζεται από τους Γερμανούς και τη Μέρκελ για να…
ψηφίζει τα μνημόνια.
Με λίγα λόγια ο κ.Σταμάτης ισχυρίστηκε δημόσια μέσω της κρατικής τηλεόρασης ότι το πολιτικό σύστημα ψηφίζει τα μνημόνια εκβιαζόμενο από τους Γερμανούς με την περιβόητη λίστα Χριστοφοράκου με τα ονόματα πολιτικών και κομμάτων που έχουν σχέση ΜΕ τις προμήθειες κ.λ.π.
Δείτε το βίντεο στο 2.30′ περίπου, όπου ο ανεξάρτητος βουλευτής Αιτωλ/νίας είπε ότι η Μέρκελ εκβιάζει το πολιτικό σύστημα διότι γνωρίζει ποιοι πολιτικοί ενέχονται στο χρηματισμό και εκβιάζει και τους ίδιους στις συμφωνίες των μνημονίων!
Εμείς από την μεριά μας ρωτάμε!
Δεν υπάρχει εισαγγελέας;
Τι άλλο δηλαδή χρειάζεται για να παρέμβει αυτεπάγγελτα;
Ή απαγορεύεται και αυτό;
 
OLYMPIA.GR

Η ημιθανής Ελλάς (ο οργασμός της ημιθανούς)


                                                 
   του Σωτήρη Γλυκοφρύδη



            Το λέει και ο εθνικός ύμνος. Η Ελλάς ποτέ δεν πεθαίνει… Αυτό σημαίνει πως είναι αθάνατη και ημιθανής΄  διαρκώς με τα σωληνάκια. Στο κρεβάτι της εντατικής.
            Πάνω σε αυτό το κρεβάτι με τα λευκά σεντόνια, κάνει απίθανα πράγματα. Δημιουργεί τη Δημοκρατία, την αρχιτεκτονική, τα μαθηματικά, τη ζήτηση της λογικής, αλλά πέραν από αυτά δημιουργεί τη γέννηση του ασαφούς, τον οργασμό. Ο οργασμός του ημιθανούς υπήρξε η ανώτατη έκφανση της γηραιάς παιδίσκης που λέγεται Ελλάδα.
            Λογική, ποτέ δεν υπήρξε σε αυτό τον τόπο. Αν υπήρχε δεν θα την έψαχνε σαν λυσσασμένος κύνας να τη βρει, να εντοπίσει το μηχανισμό της ο Αριστοτέλης. Αν υπήρχε στον Έλληνα σοφία δεν θα είχε δημιουργήσει τη φιλοσοφία (η σοφία είναι ανώτερη). Η Ελλάδα, μα τον Πλάτωνα, μια ζωή έρεπε στην ιδεαλιστική ουτοπία. Για ένα και μόνο λόγο. Διότι η ζωή είναι μια τραγωδία, ενίοτε και κωμική.
            Μέσα στο κρεβάτι του πόνου, ο Έλληνας έκανε κάτι μοναδικά μεγαλειώδες. Ξεφτίλισε την υπάρχουσα ζωή με έναν οργασμό αράπη, παρά το γεγονός ότι ήταν μικροτσούτσουνος. Αν δεν το πιστεύετε, μα τη φίμωση που δείχνουν τα αγάλματα, κοιτάξτε τα πουλιά τους. Μόνο του Πάνα ήταν χατζάρα, γυριστό. Και κάποιων ίσως που έδειχναν τη νυχτιά τους δρόμους.
            Το πουλί της σοφίας ήτανε νυκτόβιο, ένα πτηνό που κρώζει τα δεινά και ανοίγει τα φτερά του βράδυ, όπως το τελευταίο εύστοχα το επισημαίνει ο Χέγκελ. Η Ελλάδα έπαψε και υπάρχει, να γεννά, όταν ειρήνευσε επί της εποχής των Ρωμαίων, σαν η ασθενής να έπεσε σε λήθαργο, σε κώμα. Και εκεί, όλοι τη βιάσανε σαν την προείδαν να γεννά μέσα στους οργασμούς της, οι κανίβαλοι, γιατροί Δυτικοί, «δικοί της» και νοσοκόμες. Μα πάνω από όλους τη βίασαν οι εκάστοτε πολιτικοί της, οι από τη φαμίλια της λοιδορούντες συγγενείς.
            Δημιούργησαν τους ηθοποιούς, τους κλαίγοντες, τους υποκριτές. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα λόγια του Σόλωνα προς τον πρώτο ηθοποιό, τον Θέσπη. Όταν όλοι τον συνέχαιραν, εμφανίστηκε η ψυχούλα ο Σόλων και τον πήρε με τη μαγκούρα του στο κυνήγι, κραδαίνοντάς την και φωνάζοντας: «αυτά σου τα καμώματα θα τα βρούμε στα συμβόλαιά μας». Πόσο δίκιο είχες γέροντα… Αυτά του τα καμώματα τα βρήκαμε σε όλη τη ζωή μας.
            Η Ελλάδα μεγαλούργησε στην τραγωδία, λέει ο Νίτσε σωστά και επιτυχώς. Έγινε ένα πυροτέχνημα, μια έκρηξη οργασμού του ημιθανούς από ανθρώπους που έζησαν χορεύοντας σαν βαμπίρ με στεφάνια στα μαλλιά τους δίπλα στους ζωντανούς νεκρούς, Ανατολής και Δύσης. Συχνά γράφεται για το τι είπαν οι Έλληνες, εκεί εντοπίζεται η αξία τους είπαν οι ημιθανείς τυφλοί. Σημασία έχει ότι τα έγραψαν, είπαν οι γραμματιζούμενοι του ελέους. Σημασία έχει το πώς έζησαν, είπαν εκείνοι που όντας ζωντανοί ζούσανε με τους πεθαμένους, μιας λάθρα βιώσας ζωής.
            Κραυγές χαράς ακούστηκαν όταν δεν ενεργοποιήθηκαν τα CDS ή όποια σκατά λέγονται, παρότι δεν πιάσαμε το 90% που είπε ο υπουργός των οικονομικών ότι θα έπρεπε. Και μέσα στο κλίμα της αισιοδοξίας του πρωινού, ήλθε ο γιατρός το βράδυ να μας πει ότι η θερμοκρασία του ασθενούς χαμήλωσε επικίνδυνα, κάτω από το 36.  Οι συγγενείς κατόπιν βγήκανε να πουν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Και θα συνεχίσει να μην υπάρχει πρόβλημα, ειδικά όταν η Ελλάδα πεθάνει, θα ξαναπούν, γιατί, έχουν πρόβλημα οι πεθαμένοι;
            Το νου σας όμως συγγενείς και γιατροί γιατί αν η Ελλάδα πεθάνει, φτάσει στα όρια του ξεψυχίσματος, θα υπάρξει οργασμός που θα πλαντάξει ο ντουνιάς, οργασμός σπέρματος και αίματος, δίνοντας ζωή σε Ανατολή και Δύση.               
   

Βρέθηκε η λύση για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου


Την Δευτέρα θα γίνει σύσκεψη για τις παρελάσεις στις 25 Μαρτίου και τα γιούχα στους πολιτικούς.
Η δική μας πρόταση είναι στη φωτογραφία, και θα βοηθήσουν και στην καταπολέμηση της ανεργίας....


καφενειο 

Η ΕΞΟΥΣΙΑ,ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, Ο ΛΑΟΣ, ΚΑΙ .....ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ…!!!


Γράφει ο Περικλής Αθανασόπουλος
Δεν μπορεί να φταίνε μόνο οι 199 … οι 207… οι 155…βουλευτές, που ψηφίζουν κάθε φορά τα μνημονικά μέτρα για την υποδούλωση του Ελληνικού λαού και την ένταξη της Ελλάδας σε συνθήκες υποτέλειας των τραπεζών και των Γερμανικών συμφερόντων.
Δεν είναι δυνατόν,  ενώ  πριν από λίγες μέρες, όχι μόνο να δίνεται άφεση αμαρτιών στην μεγαλύτερη συμμορία στην παγκόσμια ιστορία που έχει εμπλέξει σε διαφθορά τις απανταχού κυβερνήσεις, αλλά να τις αναθέτουν ταυτόχρονα και μεγάλα κρατικά έργα, και σήμερα να βρίσκονται χιλιάδες λαού στην Εθνική συνδιάσκεψη του ΠΑ.ΣΟ.Κ, που στην ουσία με την παρουσία τους και μόνο  «χειροκροτούν» και τιμούν αυτούς τους  κατ’ ουσία πρωταίτιους.
Να τελειώνει το παραμύθι, όλοι όσοι σήμερα βρίσκονται στην συνδιάσκεψη του ΠΑ.ΣΟ.Κ έχουν  την ίδια ευθύνη με τους βουλευτές που ψηφίζουν τα «μνημονιακά έργα »,γιατί είναι τα όργανα πάνω στα οποία «πατάνε» για να πετύχουν τον σκοπό τους τα συστήματα κάθε φόρα, άρα είναι μέρος του συστήματος.
Αυτοί που συμμετέχουν σήμερα σε αυτή την συνδιάσκεψη ,στην ουσία είναι ο μηχανισμός που υλοποιεί τα σχέδια τους, είναι αυτοί που εννοεί ο κ. ΠΑΓΚΑΛΟΣ όταν λέει ότι «μαζί τα φάγαμε»…
Είναι αυτοί που σε μερικούς, αν ανοίξεις τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς ,θα τους βρεις  περισσότερο φουσκωμένους από των βουλευτών, και δυστυχώς είναι αρκετοί, είναι όλοι οι κρατικοί λειτουργοί που ασχολούνται με εγκρίσεις για δαπάνες του δημοσίου, δηλαδή όλα τα διευθυντικά στελέχη και οι διοικήσεις των φορέων του δημοσίου…!!!
Βέβαια σε ένα σύστημα  για να μπορέσεις να κάνεις την δουλειά σου, στηρίζεσαι έκτος από τον μηχανισμό που έχεις συστήσει, και σε πολλούς βλάκες που τους «ποτίζεις με την ελπίδα» ότι κάποια στιγμή θα τους βάλλεις στην «μάσα», και όταν αντιλαμβάνεσαι ότι «αρχίζουν να κάνουν νερά», χωρίς βέβαια να καταλαβαίνουν το σχέδιο σου, τους δίνεις ένα κοκαλάκι  η τους τραβάς «έναν  εργασιακό εκβιασμό», και επανέρχονται στα «ίσια»…!!! 
Είναι απαραίτητοι και οι «βλάκες» γιατί επιτελούν τον ρόλο του χειροκροτητή, δηλαδή με αυτούς «κάνεις την πλάκα σου» δημιουργείς τις συνθήκες του γηπέδου και έτσι προσεγγίζεις τον λαό…!!!
Βέβαια να τονιστεί ότι το ίδιο συμβαίνει με όλο το πολιτικό σύστημα της χώρας και σε όλα τα κόμματα, τα οποία έχουν συστήσει «γερούς μηχανισμούς» για να επιτελούν τον ίδιο σκοπό.
Η διαφορά όμως είναι ότι στο ΠΑ.ΣΟ.Κ , σε σχέση με τα άλλα κόμματα, λειτουργούν πολύ καλλίτερα, γιατί έχουν μάθει τα τελευταία 30 χρόνια, μόνο να κυβερνούν και να διαχειρίζονται τους βλάκες καλλίτερα…!!!.
Για όλα αυτά όμως, ο τελευταίος που την πληρώνει είναι ο Ελληνικός λαός, και μάλιστα του έχουν φορέσει και μια «Προβληματική Δημοκρατία» που τον έχουν δεμένο χειροπόδαρα…!!!
Η λύση είναι μία και μόνο.
« Άπλωμα της δημοκρατίας» και εφαρμογή των κανόνων της…!!!

Η Ελληνική τραγωδία! Tι συμβαίνει με τα CDS... (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ)

Γράφει ο Δευκαλίων
Μετά τις επίσημες ανακοινώσεις για την υλοποίηση του PSI+ από τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και Υπουργό Οικονομικών κ. Ε. Βενιζέλο και την ενεργοποίηση (με απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου) των ρητρών συλλογικής δράσης (cac’ s) είχαμε εξελίξεις από τον ISDA.
Συγκεκριμένα ο ISDA ανακοίνωσε την Παρασκευή το βράδυ 9 Μαρτίου ότι θεωρεί την ενεργοποίηση των ρητρών συλλογικής δράσης (cac’ s) για τα ομόλογα που διέπονται από Ελληνικό Δίκαιο ως πιστωτικό γεγονός (Credit Event).
Ας δούμε κατ’ αρχήν ποια ήταν η κατάσταση πριν από αυτή την ανακοίνωση του ISDA:
Σύμφωνα με την απόφαση του ISDA της 1ης Μαρτίου η εισαγωγή των cac’ s από την Ελληνική Κυβέρνηση δεν συνιστούσε από μόνη της credit event…
Σύμφωνα με την επίσημη πρόσκληση της Ελληνικής Κυβέρνησης προς τους Ομολογιούχους η ενεργοποίηση των cac’ s όταν είχε εξασφαλιστεί συμμετοχή ανά έκδοση μεγαλύτερη από το 75% του συνολικού ποσού της έκδοσης δεν θα θεωρούνταν credit event. Με την άποψη αυτή τάσσονταν η συντριπτική πλειοψηφία των αναλυτών διεθνώς.
Τι λοιπόν μπορεί να συνέβη ώστε να αλλάξει άρδην και με νομοτελειακό τρόπο η οπωσδήποτε ευνοϊκή για την Ελληνική Υπόθεση διαφαινόμενη αρχική κατάσταση;
Κατ΄ αρχήν να προσέξουμε τις ανακοινώσεις του ISDA:
Στην ανακοίνωση της 1ης Μαρτίου μιλάει για εισαγωγή των cac’ s από την Ελληνική Κυβέρνηση, ενώ στην ανακοίνωση της 9ης Μαρτίου για ενεργοποίηση των cac’ s από την Ελληνική Κυβέρνηση.
Ταυτόχρονα στη ανακοίνωση της 9ης Μαρτίου μιλάει για τα ομόλογα που διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο. Στο Ελληνικό Δίκαιο δεν υπάρχει ο όρος της ρήτρας συλλογικής δράσης (cac’ s) ο οποίος ως γνωστόν είναι αγγλοσαξονικής προέλευσης.
Συνεπώς ο ISDA δεν είναι ανακόλουθος στο κρίσιμο διάστημα μεταξύ των δύο ανακοινώσεων της 1ης και της 9ης Μαρτίου. Οι έννοιες εισαγωγή και ενεργοποίηση έχουν σαφώς διαφορετική ερμηνεία.
Ταυτόχρονα ρίχνει βαριά την σκιά του στην οποιαδήποτε μελλοντική απόφαση Ελληνικού Δικαστηρίου στο οποίο θα προσφύγουν ομολογιούχοι κάτοχοι ομολόγων που διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο οι οποίοι αρνήθηκαν να δηλώσουν συμμετοχή στο PSI+ παρά την ενεργοποίηση των cac’ s.
Ποιοι κερδίζουν από αυτήν την απόφαση του ISDA
Οι κάτοχοι CDS που τα έχουν αντιστοιχίσει με Ελληνικά Ομόλογα και ταυτόχρονα έχουν δηλώσει συμμετοχή στο PSI+.
Η συγκεκριμένη κατηγορία θα πληρωθεί από το Ελληνικό Δημόσιο με τα νέα ομόλογα και την διαφορά μεταξύ της ονομαστικής αξίας των παλαιών και των νέων ομολόγων από τον εκδότη των CDS.
Οι κάτοχοι CDS που τα έχουν αντιστοιχίσει με Ελληνικά Ομόλογα και δεν έχουν δηλώσει συμμετοχή στο PSI+. Η συγκεκριμένη κατηγορία θα πληρωθεί το 100% της ονομαστικής αξίας των παλαιών ομολόγων από τον εκδότη των CDS. Την συγκεκριμένη κατηγορία δεν την εμποδίζει τίποτε να...
προσφύγει και στα δικαστήρια προκειμένου να εισπράξει και από αυτήν την πηγή νόμιμες αποζημιώσεις που πιθανόν επιδικασθούν.
Οι κάτοχοι CDS που δεν τα έχουν αντιστοιχίσει με Ελληνικά Ομόλογα (γυμνά CDS). Η συγκεκριμένη κατηγορία θα εισπράξει την διαφορά μεταξύ της ονομαστικής αξίας των παλαιών και νέων ομολόγων από τον εκδότη των CDS.
Στο σημείο αυτό θα πρέπει να τονισθεί ότι στις 19 Μαρτίου, που σύμφωνα με την απόφαση του ISDA θα πληρωθούν τα CDS, θα γνωρίζουμε και ονομαστικά αυτούς που κέρδισαν από το ποντάρισμα στην Ελληνική Χρεοκοπία. Ας περιμένουν λοιπόν οι οπαδοί των θεωριών συνομωσίας να πληροφορηθούν όλες τις λεπτομέρειες όπως πχ. ποιοι κερδίζουν σήμερα από την πληρωμή των πανάκριβων CDS τα οποία αγόρασαν πάμφθηνα το  Νοέμβριο του 2009, όταν τα πούλησε σχεδόν δωρεάν σε σύγκριση με τις σημερινές τιμές το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.
Γιατί ο ISDA πήρε την συγκεκριμένη απόφαση
Η στήλη κατ’ επανάληψη έχει τοποθετηθεί ότι δεν ήταν δυνατόν να μην πληρωθούν τα CDS.
Ο λόγος; Μία απόφαση του ISDA για μη πληρωμή των CDS θα καθιστούσε την αγορά των CDS αφερέγγυα.
Άμεσο αποτέλεσμα;  Αφερέγγυα αγορά CDS θα μετέτρεπε την αγορά των ομολόγων προβληματική αφού θα στερούσε από τους πιθανούς μελλοντικούς αγοραστές κρατικών ομολόγων την δυνατότητα πρόσθετης ασφάλισης που του προσφέρουν τα CDS.
Τελικό αποτέλεσμα; Η εκτόξευση των επιτοκίων αφού οι επενδυτές θα ζητούσαν μεγαλύτερα κέρδη δηλαδή επιτόκια επειδή θα ρίσκαραν περισσότερο λόγω ακριβώς της έλλειψης πρόσθετης ασφάλισης που όπως προαναφέραμε του προσφέρουν τα CDS.
Τι σημαίνει αυτή η απόφαση για την Ελλάδα
Όταν το 2010 τα spread ανέβαιναν με ρυθμούς ιλιγγιώδεις, ο τότε Υπουργός Οικονομικών κ. Γ. Παπακωνσταντίνου δήλωνε ότι δεν το θεωρεί σημαντικό πρόβλημα γιατί ο δανεισμός του Ελληνικού Κράτους ήταν εξασφαλισμένος από το πρώτο μνημόνιο.
Ακόμα ένα τεράστιο ψέμα η λάθος. Ο δανεισμός του Ελληνικού Κράτους ήταν όντως εξασφαλισμένος από το πρώτο μνημόνιο. Ο δανεισμός όμως των Ελληνικών επιχειρήσεων κάθε ημέρα που ανέβαινε το spread γίνονταν ακριβότερο.
Αποτέλεσμα; Οι περισσότερες Ελληνικές επιχειρήσεις δεν μπόρεσαν να δανειστούν με λογικό κόστος και είτε έγιναν προβληματικές είτε έκλεισαν.
Περίπου όμοιο είναι το σκεπτικό και στην συγκεκριμένη περίπτωση της απόφασης του ISDA με την οποία η ενεργοποίηση των cac’ s για τα ομόλογα που διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο θεωρείται credit event.
Η χώρα χρεοκόπησε και επίσημα αφού πληρώνονται CDS. Η δήλωση του Αντιπροέδρου της κυβέρνησης και Υπουργού Οικονομικών κ. Ε. Βενιζέλου «Δεν μας ενδιαφέρουν τα CDS» πρέπει να χαρακτηρισθεί εξ’ ίσου ψεύτικη ή λανθασμένη με τις αντίστοιχες δηλώσεις του Γ. Παπακωνσταντίνου. Όλα τα δάνεια Ελληνικών Επιχειρήσεων ακόμη και των πιο ακμαίων και οικονομικά ισχυρών που βρίσκονται σε χαρτοφυλάκια Ελληνικών ή Ξένων Τραπεζών, ακόμα και αν εξυπηρετούνται κανονικά θα πρέπει γρήγορα ή αργά να «αντιστοιχισθούν» με πανάκριβα πλέον CDS. Ήτοι ακόμα ακριβότερος δανεισμός, δηλαδή ακόμα πιο υψηλό κόστος παραγωγής.
Το παραπάνω παράδειγμα είναι ένα από τα προβλήματα που θα προκύψουν και αναφέρθηκε προκειμένου να καταστεί εμφανές πώς αντιμετωπίζουν οι κατά το σύνταγμα και τον νόμο υπεύθυνοι πολιτικοί μία ακόμα ήττα της χώρας από τις διεθνείς αγορές.
Και εκεί ακριβώς είναι η πεμπτουσία του Ελληνικού Προβλήματος.
Μία κρίση Ελλείμματος μετατράπηκε σε κρίση Χρέους και Δανεισμού γιατί έτσι αποφάσισαν οι αγορές που είχαν παίξει «short-κάτω» την Ελληνική Οικονομία. Τελικά όλες οι αξίες στην Ελλάδα κατακρημνίστηκαν και οι αγορές που έπαιζαν «short-κάτω» κέρδισαν τεράστια ποσά.
Οι Έλληνες μάτωσαν και ολόκληρος ο Πλανήτης ταλαιπωρήθηκε δυο ολόκληρα χρόνια για να μειωθεί το Ελληνικό Χρέος κατά περίπου 50 δις ευρώ (τόσο τελικά θα είναι το όφελος αν αφαιρεθούν από το λογιστικό όφελος των 105 δις ευρώ του PSI+ τα χρήματα που θα δανεισθεί το Ελληνικό Κράτος για να επανα-κεφαλαιοποιήσει τις τράπεζες και να ενισχύσει τα ασφαλιστικά ταμεία) αλλά τελικά οι αγορές πληρώθηκαν τα CDS.
Και όλα αυτά ενώ η Κρίση Χρέους και Δανεισμού κάθε ημέρα που περνάει μετατρέπεται σε ένα μείζονος κλίμακας Ανθρωπιστικό Δράμα.
Και όλα αυτά ενώ οι κατά το Σύνταγμα και τον Νόμο υπεύθυνοι πολιτικοί, αδύναμοι και ανίκανοι να αντιδράσουν, μετρούν την μία ήττα μετά την άλλη από τις διεθνείς αγορές. Τελευταίο παράδειγμα η πληρωμή των CDS που πούλησε στους κερδοσκόπους μεταξύ άλλων και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.
Η Ελληνική Τραγωδία!
 

Μπουγέλωσαν τον Βενιζέλο στην Εθνική Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ!



Καθώς ο Ευάγγελος Βενιζέλος, περίμενε να μιλήσει ένας ηλικιωμένος με πατερίτσα, του πέταξε νερό προκαλώντας πανικό στην Εθνική Συνδιάσκεψη!


Ο ίδιος κράτησε την ψυχραιμία του, ωστόσο όλοι θυμήθηκαν το αντίστοιχο περιστατικό το 2007!

Η ομιλία του Ευάγγελου Βενιζέλου στην Συνδιάσκεψη ακυρώθηκε. 


tsantiri.gr

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ...


Έλληνες, οι μέρες πλησιάζουν γοργά στην ημερομηνία της εθνικής μας παλλιγενεσίας, όταν ο Ελληνικός λαός τότε όπως και σήμερα υπέφερε υπο το καθεστώς του δυνάστη. Ένα έθνος που επι 400 χρόνια δοκίμασε αμέτρητες φορές να αποτινάξει τον ζυγό, έφτασε σε εκείνη την ημέρα οπου στα Καλάβρυτα τα όπλα των Ελλήνων, ευλογημένα απο τον Παλαιών Πατρών Γερμανό, σηκώθηκαν με εντολή να νικήσουν ή να πεθάνουν. Ύστερα απο ποταμούς αίματος, δακρύων και πόνου η λεφτεριά ήρθε και τότε ξεκίνησε απο την δοτή Βαυαρική κυβέρνηση το κυνηγητό των ηρώων... 

Εκείνοι που ελευθέρωσαν την πατρίδα πήραν αυτό που τους ''άξιζε'' -φυλακές, δικαστήρια, εγκατάλειψη και τα παραδείγματα πολλά.Στην Ελλάδα του 2012 λοιπόν το μόνο που άλλαξε είναι τα ρούχα μας καθώς και η φανερή έλλειψη του ηγέτη. Βλέπουμε τους υπουργίσκους του Παπαδήμου να κάνουν δηλώσεις για κατάργηση της μιας παρέλασης λόγω ''οικονομικής κρίσης'', όμως δεν μας είπε κανείς τι περικοπή έγινε ακριβώς στους μισθούς και τις συντάξεις των ομοίων τους.. Ζητούν απο τον Έλληνα να ξεχάσει, να σβήσει απο το μυαλό του τον Γέρο του Μοριά, τον Νικηταρά, τον Παπαφλέσσα και τόσους άλλους, να γίνει ένας άνθρωπος της μάζας χωρίς ιστορική, πολιτισμική και φυλετική συνέχεια, να γίνει πολίτης του κόσμου και να πάψει να είναι Έλληνας...

Ξυπνήσετε, Εγερθήτε. Και Επαναστατήσετε κατά του Εαυτού Σας. Και Αναβαπτισθείτε εις το Θείον Φως της Γης Σας και εις τα Παραδείσεια Ελληνικά Νερά.Θα εξέλθετε: ΖΩΝΤΑΝΟΙ. Και θα εξέλθετε: ΕΛΛΗΝΕΣ.


Η άλλη πλευρά του νομίσματος κάνει αυτό που έκανε πάντα: καλλιεργεί κλίμα τρομοκρατίας στον λαό μιλώντας για ''ακροδεξιούς'' εφέδρους και άλλους, που θα επιχειρήσουν να καταλύσουν την παρέλαση και στοχοποιούν πρόσωπα και εφημερίδες. Είναι φυσικό να έχουν αυτή την αντίδραση γιατί είναι νωπές στο μυαλό τους οι μνήμες της ήττας, είναι οι ίδιοι που δηλώνουν οτι η επανάσταση του '21 ήταν ταξική, είναι οι ίδιοι που πούλησαν την Μακεδονία στους Κομιτατζήδες, και μας κάνουν τώρα μαθήματα πατριωτισμού.. Μαθήματα σε αυτούς που έχουν κάνει σκοπό ζωής την πίστη στο έθνος και την εθνική λαϊκή κυριαρχία κόντρα σε κάθε νεοταξικό όπλο.


Δηλώνουμε λοιπόν οτι, όχι μόνο θα παραστούμε στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου για να αποδώσουμε τιμή στις ένοπλες δυνάμεις, στους φρουρούς του έθνους μας,αλλά θα είμαστε εκεί για να διασφαλίσουμε την ομαλή διεξαγωγή της παρέλασης απέναντι σε όποιον ανεγκέφαλο επιχειρήσει να την σταματήσει.



''Την χώρα αν την κάψετε,οι πρόγονοί μας την έφκειασαν,και πάλι την φκειάνουμε,
εμείς όμως θα σας περάσουμε όλους απο το σπαθί''..
 ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ

Εθνική Οργάνωση Κοινωνικού Αγώνα



Συνυπογράφουν



Πατριωτική Πολιτοφυλακή



Ελληνική Οργάνωση Χ

 

ΠΡΟΣ ΑΓΝΟΥΣ ΠΑΣΟΚΤΖΙΔΕΣ: "ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ!! ".

213 υπογραφές ο Βενιζέλος, προς απόσυρση ο Παπουτσής

Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες τελείωσε η συλλογή υπογραφών από το Βενιζελικό στρατόπεδο και έφτασαν 213. Η υποψηφιότητα θα κατατεθεί αύριο στις 12 το πρωί.
Ο Παπουτσής δεν κατάφερε να μαζέψει τις απαιτούμενες υπογραφές ,θα μιλήσει σήμερα στην Εθνική συνδιάσκεψη θα βάλει το πολιτικό πλαίσιο και θα ζητήσει από τα μέλη όσοι συμφωνούν να υπογράψουν την υποψηφιότητα του και αν .....
δεν μαζευτούν οι υπογραφές δεν θα είναι υποψήφιος....
 

ΕΙΣΑΙ ΑΛΗΤΑΡΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΨΕΥΤΗΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΜΑ ΠΡΩΤΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ

 Ο ΜΑΣΚΑΡΑΣ ΓΑΠ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΛΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΔΗΘΕΝ ΓΝΩΣΤΟ ΩΣ "ΛΑΘΟΣ" ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ!!

...ΚΑΙ ΟΜΩΣ ...ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΟΝ ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ!! 

ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΝΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ!!

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ !! ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ! Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕ !! ΑΦΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠ ΟΛΑ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ Η ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΔΕΣΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ!!

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΩΦΕΥΟΥΝ! ΕΠΕΙΔΗ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΟΤΗ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΞΙΜΗ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΙΩΠΗΣ ΤΟΥΣ!!

ΔΗΘΕΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ ΑΦΟΥ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ ΤΑ CDS ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ !! ΕΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΑΛΛΑ ΧΟΡΤΑΣΜΕΝΟΣ!! ... Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΕΠΙΤΕΛΕΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΑΜΟΙΦΤΗΚΕ ΔΕΟΝΤΩΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ CDS

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΑΙΔΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΩΡΓΟ!! ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟ ΣΟΪ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ  ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΟΥ ΕΣΥΡΕ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΣΤΑ ΚΡΕΜΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ Δ' ΡΑΙΧ

============================================

Γ. Παπανδρέου: Μετανιώνω που δεν πρότεινα δημοψήφισμα νωρίτερα

Σε φορτισμένο συγκινησιακά κλίμα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου ολοκλήρωσε την ομιλία του στο πλαίσιο της Εθνικής συνδιάσκεψης του ΠΑΣΟΚ, που πραγματοποιείται σήμερα και αύριο στο ΣΕΦ, στην τελική ευθεία για τη διαδοχή στην αρχηγεία του ΠΑΣΟΚ....
Ο ίδιος εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η Ελλάδα βρίσκεται «σε ένα δρόμο που μας πάει εκεί που πρέπει» και τόνισε ότι ο αγώνας δεν έχει τελειώσει, ενώ εμφανίστηκε έντονα επικριτικός απέναντι στη ΝΔ.
«Η Ελλάδα ήδη βούλιαζε όταν την παραλάβαμε», είπε ο κ. Παπανδρέου, ωστόσο, όπως υπογράμμισε, «καταφέραμε με πολλές θυσίες να μη βουλιάξει».
Ευχαρίστησε όσους βοήθησαν στο να φτάσει η χώρα μέχρι εδώ, στους οποίους όμως δεν περιέλαβε τη ΝΔ. «Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τη ΝΔ αλλά δυσκολεύομαι», είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι στο τέλος ωθήθηκαν να βοηθήσουν «υπό το φόβο δημοψηφίσματος». «Με την υπογραφή τους αναίρεσαν τα όσα έλεγαν, δέχτηκαν ότι είχαμε δίκιο, ότι κάναμε αυτό που έπρεπε», δήλωσε. «Θα ήθελα να μπορούσα να τους επαινέσω, αλλά δεν το αξίζουν ακόμα», κατέληξε.
Επίσης. κάνοντας την αυτοκριτική του, σχολίασε ότι έγιναν και λάθη, ενώ ελήφθησαν σκληρά μέτρα. 
«Δεν αποτύχαμε εμείς», είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, «βρεθήκαμε σε μία παγκόσμια και ευρωπαϊκή δυστοκία μπροστά στο φόβο των αγορών». Ο ίδιος πρόσθεσε ότι χρειάζεται ένα παγκόσμιο μέτωπο δημοκρατίας, καθώς η δημοκρατία είναι αυτή που απειλείται σήμερα, λόγω της τεράστιας συγκέντρωσης εξουσίας που έχει περιθωριοποιήσει τους πολίτες.
Τέλος, αναφερόμενος στο θέμα του δημοψηφίσματος, δήλωσε ότι «μετανιώνει» που δεν το προκήρυξε νωρίτερα, καθώς σκοπό είχε να ζητήσει το λόγο του λαού για το θέμα, κάτι για τον οποίο τον χαρακτήρισαν «τρελό». «Πολλοί αναφέρουν ότι αυτό μου στοίχισε το πολιτικό μου μέλλον. Χαλάλι», πρόσθεσε χαρακτηριστικά, δηλώνοντας ότι θα συνεχίζει «από διαφορετικά μετερίζια», στηρίζοντας την επόμενη ηγεσία. 
Πηγή:http://www.24h.gr

«Ανάπτυξη»... η μαγική τους λέξη!


Του Δημήτρη Τσιμούρα

Αφού οι κυβερνήσεις τους φρόντισαν να μας καταχρεώσουν, παίρνοντας δάνεια που δεν μας αφορούσαν, αφού έφτιαξαν υποδομές που δεν μας αφορούν, αφού μας πούλησαν μπόλικο πατριωτισμό και περηφάνια με τους Ολυμπιακούς και όχι μόνο, αφού τα έφαγαν «νόμιμα» και παράνομα  -συνήθως κάποια από τα παράνομα τα παραδέχονται, ενώ τα «νόμιμα» που είναι και τα ιλιγγιώδη δεν τα συζητούν- μας εμφάνισαν έναν λογαριασμό 350 δις ευρώ, που δεν γνωρίζουμε πώς ακριβώς προέκυψε.   Έναν λογαριασμό που σημαίνει, με απλή αριθμητική, ένα κατά κεφαλήν χρέος  γύρω στα 35 χιλ. ευρώ ή   140 χιλ. ευρώ ανά  τετραμελή οικογένεια. Και όλα αυτά τη στιγμή που ένας στους πέντε Έλληνες τότε ζούσε κάτω από το όριο της φτώχειας και αυτοί απτόητοι συνέχιζαν να μας υπόσχονται…  «λαγούς με πετραχήλια για το μέλλον μας στον…  παράδεισο της ΟΝΕ»!

Ακριβώς  σ’ αυτό το σημείο, ενώ ο λαός ήταν αγανακτισμένος με την κυβέρνηση της ΝΔ,  ήρθε το ΠΑΣΟΚ, δια του αρχηγού του, να υποσχεθεί ότι υπάρχουν λεφτά και, συνεπικουρούμενο από όλους τους μηχανισμούς της εξουσίας, κατάφερε  να υφαρπάξει την ψήφο μας. Το σενάριο από εκεί και πέρα είναι γνωστό. Παίχτηκε πολύ θέατρο με πρωταγωνιστή τον Παπανδρέου. Μας δένουν στο άρμα της Τρόικας.  Παίρνουν δάνεια τάχα για μισθούς και συντάξεις για να τα επιστρέψουν πάλι στους δανειστές και  να ενισχύσουν  τράπεζες και άλλους επιχειρηματικούς ομίλους! Μνημόνια, συγκυβερνήσεις,  μεσοπρόθεσμα,  μακροπρόθεσμα, εφαρμοστικοί  νόμοι κλπ. Μέσα απ’ αυτές τις «συμφωνίες»  -για τις οποίες φέρουν σοβαρότατες ευθύνες και όσοι βουλευτές τις ψήφισαν και μια μέρα θα λογοδοτήσουν κι αυτοί-  εξαθλιώνουν το 90%  του Ελληνικού Λαού, υποθηκεύουν το μέλλον πολλών επόμενων γενεών, ξεπουλούν-χαρίζουν τη δημόσια περιουσία, παραδίνουν στους δανειστές ό,τι έχουμε και δεν έχουμε, την ίδια την εθνική μας κυριαρχία!      

«Η ανάπτυξη θα  φέρει τη λύση». Αυτή καθημερινά είναι τώρα η επωδός των κυβερνώντων.  Και φυσικά, για να έχουμε ανάπτυξη, μας λένε,  πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί. Για να είμαστε ανταγωνιστικοί, πάλι μας λένε, πρέπει να σας μειώσουμε τους  μισθούς. Δεν μας λένε όμως μέχρι   ποιο βαθμό. Αυτό το αφήνουν να εννοηθεί. Όπως αφήνουν να εννοηθεί και  το σε σχέση με ποιους θα είμαστε ανταγωνιστικοί.  Δηλαδή  με τους βόρειους γείτονές  μας, με τους Ινδούς, Πακιστανούς, Κινέζους και άλλους τριτοκοσμικούς, όπου γης!

Από την παραπάνω συνεπαγωγή προκύπτει  άμεσα  ότι το μεροκάματό μας πρέπει να προσεγγίζει στην καλύτερη των περιπτώσεων το μεροκάματο αυτών!   Δηλαδή τρία με πέντε ευρώ!  Ο μισθός, δε για όσους θα είναι «τυχεροί» και θα έχουν μισθό, θα είναι 150 με 200! Και φυσικά οι μικρές και μη ανταγωνιστικές επιχειρήσεις θα κλείσουν! Αυτό δεν χρειάζεται να το πουν, το βλέπουμε. Καθημερινά κλείνουν κατά χιλιάδες και η ανεργία τινάζεται στα ύψη! Αυτή είναι η ελεύθερη αγορά τους!

Όμως, συνεχίζουν,  για να είμαστε ανταγωνιστικοί, δεν φτάνει μόνο  αυτό. Μας  λένε, με τα δικά τους ακαταλαβίστικα λόγια, ότι πρέπει να μειωθούν και οι συντάξεις σε ανάλογα επίπεδα, όπως ανάλογη με αυτών πρέπει να είναι και η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Ανύπαρκτη δηλαδή. Και τα ταμεία μέσω… PSI, στην κυριολεξία ληστεύονται και πάει λέγοντας!

Και, για να  σιγουρέψουμε τα πράγματα ,συνεχίζουν,  με την ανταγωνιστικότητα και για να αποκτήσουμε την εμπιστοσύνη των… φίλων «επενδυτών»  πρέπει να σας έχουμε, να μας έχουν, στο χέρι. Αυτό δηλαδή δεν το λένε ακριβώς έτσι. Όμως τα πάσης φύσεως χαράτσια, εκεί στοχεύουν, τα οποία, ακόμη και να ήθελες δεν θα μπορούσες  να τους τα πληρώσεις,  τη στιγμή μάλιστα που σου κόβουν δραματικά τις πηγές εσόδων και σου αυξάνουν το κόστος ζωής. Ήδη βέβαια  έχουν έτοιμο και το επόμενο βήμα.  Ανακοίνωσαν κατάσχεση   περιουσιακών στοιχείων(!) για… «χρέη» που στην ουσία δεν χρωστάς!  Βέβαια, αν το πετύχουν και αυτό, τότε θα σε έχουν, θα μας έχουν, εκατό τοις εκατό στο χέρι, για να μας πετάξουν στη συνέχεια με άνεση στο λάκκο των λεόντων!

Πριν όμως φρόντισαν να αποψιλώσουν και τις τελευταίες εργατικές κατακτήσεις. Να μην έχεις το παραμικρό έρεισμα,  για να στηριχτείς. Φροντίζουν, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις τους,  να σου στερήσουν κάθε  περιθώριο αντίδρασης. Δεν τολμούν, φυσικά, ευθέως να το πουν, τολμούν όμως να το κάνουν. Νομοθετούν προφανώς πάντα με τη λογική «νόμος είναι το κέρδος του καπιταλιστή», δηλαδή της συντριπτικής μειοψηφίας!  Και φυσικά τους δημιουργεί απέχθεια και αποτροπιασμό το… «νόμος είναι το δίκιο του εργάτη», δηλαδή της πλειοψηφίας. Έτσι εννοούν αυτοί οι… «δημοκράτες» τη δημοκρατία! 

Όμως δεν σταματά το πράγμα εδώ. «Στο καφενείον η Ελλάς… περάστε κόσμε…».
Ο,τι πάρεις τζάμπα!  Και πάντα στο… όνομα της «ανάπτυξης»!  Σας παρέχουμε τα πάντα, δούλους, δρόμους, λιμάνια, αεροδρόμια, ορυκτό πλούτο, πετρέλαια, χρυσό, ήλιο, αέρα, γη, παραλίες, αρχαία μνημεία! Ό,τι τραβάει η όρεξή σας! Και φυσικά τα της… ανάπτυξης όλα δικά σας! Η Ελλάδα ένας ξεχωριστός παράδεισος! Η… Γουατεμάλα της Ευρώπης! Εκεί ένα στα δυο παιδιά πεθαίνει από την ασιτία και όσα… τολμούν να μην πεθάνουν η ασιτία φροντίζει να τα κάνει  να μην  σκέφτονται. Να θεωρούν ότι ο θεός… έπλασε χωριστά πλούσιους και φτωχούς. Μαγικές οι… ευκαιρίες που σας προσφέρουμε. Περάστε κόσμε…!


Υπάρχουν κάποιοι ακόμη που νομίζουν, ότι θα περάσει η κρίση και τα πράγματα θα…  διορθωθούν. Η κρίση όμως δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα πορθμείο, που τους βοηθά να περάσουν -προς το παρόν-  στην…  «απέναντι όχθη», ό,τι θέλουν! Όπως υπάρχουν και κάποιοι από εμάς  που νομίζουν ότι η… «ανάπτυξη» που  σχεδιάζεται από αυτούς μας αφορά. Κάνουν μεγάλο λάθος Όλοι αυτοί που σήμερα κυβερνούν, ερήμην μας, τα έχουν παραδώσει όλα.  Σε εμάς η ανάπτυξη θα… «εξασφαλίσει» το πολύ  ένα κομμάτι ψωμί, για να ζούμε  –όπως αυτοί το φαντάζονται και προσπαθούν- σε καθεστώς δουλοκτητικού τύπου. Εκεί θα έχουν περίσσεια προσφοράς εργασίας –νύχτα με νύχτα- για να εξασφαλίζουν τα αμύθητα κέρδη, για τον επίγειο… ευρωπαϊκό τους παράδεισό, μέσα στη δική μας κόλαση!

Ίσως όμως παραβλέπουν κάποια από τα  σημαντικά στοιχεία, που είναι ικανά να ανατρέψουν τα σχέδιά τους.

 Το πρώτο είναι ότι ακόμη η σκέψη μας λειτουργεί. Δεν έχουν καταφέρει να την διαλύσουν,  όσα τεχνάσματα και αν έχουν εφεύρει, όση κινδυνολογία και τρομοκρατία και αν ασκούν,  όσους κομπάρσους και αν έχουν βάλει στο παιχνίδι, όση σαχλαμάρα, παραπληροφόρηση και ψέμα χρησιμοποιούν, για να    μας βομβαρδίζουν. Όσους εφιάλτες κι αν έχουν στο μανίκι τους!
Το δεύτερο είναι η ιστορία και οι αγώνες μας. Αγώνες για την ελευθερία, την ανεξαρτησία, για το δίκιο ενάντια στην αδικιά!           
Ας μην θριαμβολογούν λοιπόν για τις μάχες,  που ύπουλα  κέρδισαν. Οι νικητές στον πόλεμο εμείς θα είμαστε και δεν πρόκειται τίποτα να τους χαρίσουμε από όλα, όσα μας ανήκουν!
9/3/12

ΥΓ. Βλέποντας το ντοκιμαντέρ του Γιώργου Αυγερόπουλου,  ΥΠΕΡΟΧΗ ΜΑΚΡΟΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - Εξάντας, για τη  Γουατεμάλα  μπορεί να δει τους στόχους τους σε όλο τους το φάσμα.