ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.1.13

Ενιαίο ΦΠΑ 19% ή 21% απαιτεί η τρόικα


Ενιαίο ΦΠΑ 19% ή 21% απαιτεί η τρόικα
Η Τρόικα ζητά άμεσες αλλαγές στους συντελεστές του ΦΠΑ και ζητά από την κυβέρνηση να καθιερώσει έναν ενιαίου συντελεστή, ο οποίος θα κυμαίνεται στα επίπεδα του 19% ή του 21%.
Ο χρονικός ορίζοντας που έχει στη διάθεση της η κυβέρνηση για να προχωρήσει στις αλλαγές στους ισχύοντες συντελεστές Φόρου Προστιθέμενης Αξίας είναι μέχρι το καλοκαίρι.
Σύμφωνα με την «Κυριακάτικη δημοκρατία» η κίνηση αυτή θα προκαλέσει την αύξηση της επιβάρυνσης σε ό,τι φορολογείται σήμερα με τον χαμηλό συντελεστή ΦΠΑ της τάξεως του 13%, δηλαδή στα μη παρασκευασμένα είδη διατροφής, στους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος, ύδρευσης και φυσικού αερίου, στα εισιτήρια των μέσων μαζικής μεταφοράς, στα κόμιστρα των ταξί, στην ιατρική και τη νοσοκομειακή περίθαλψη.


dailynews24

Δεν υπάρχουν σχόλια: