ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.1.13

Πήγαν να παγιδεύσουν τον Διώτη και “τελείωσαν” τον Παπανδρέου!



20130112-134328.jpgΤο χάι τεκ φιάσκο που επιστρατεύθηκε για να ρίξουν όλα τα κακώς κείμενα με την λίστα στον Ι. Διώτη, μετατρέπεται σε στοιχείο που μπορεί να “τελειώσει” τον Παπανδρέου!
Όπως πολύ σωστά σημειώνει σήμερα η “Εφημερίδα των Συντακτών”, την ημέρα κατά την οποία προέκυψε αλλοίωση του αρχείου που κατείχε ο Διώτης, αποδεικνύεται συνάντηση Παπανδρέου – Διώτη – Βενιζέλου με θέμα την …φοροδιαφυγή!
Έτσι εξηγείται και η σιγουριά του Διώτη, αφού παρουσία των δύο πολιτικών του προϊσταμένων, μπορεί άνετα να υποστηρίξει ότι εκτέλεσε εντολή. Άλλωστε, μετά και την κατάθεση Μπάνου που στην ουσία αθωώνει τον Καπελέρη, κανείς δεν πιστεύει ότι οι επικεφαλής του ΣΔΟΕ έπαιζαν με λίστες και στικάκια με προσωπική τους πρωτοβουλία. Αντίθετα, μπαίνουν στο στόχαστρο όλοι αυτοί που προσπαθούν διακαώς να κρατήσουν τον Παπανδρέου έξω από το κάδρο. Φανταστείτε να αρχίσει και η εξεταστική τι θα βγει.
Τσάμπα οι χάι – τεκ αναλύσεις, δικαιωμενη η Κωνσταντοπούλου που ήθελε από την αρχή τον Παπανδρέου στο κάδρο. Το τόνισε μάλιστα και το πρωΐ στον Alpha.

Δεν υπάρχουν σχόλια: