ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.1.13

Πώς μετέτρεψαν στην Ελλάδα ακόμα και τον Χριστό σε χαφιέ


Στις 8 Ιανουαρίου η απόφαση για τον θρησκευτικό όρκο στα ελληνικά δικαστήρια από το Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.Το ζήτημα είναι θεμελιακά πολιτικό και έχει άμεση σχέση με τον όποιο βαθμό αστικής έστω δημοκρατίας καμώνεται ότι διατηρεί το παρόν εξουσιαστικό σύστημα στην Ελλάδα..

Την επόμενη Τρίτη, 8 Ιανουαρίου 2013, έχει ορισθεί από το Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, η εκδίκαση της προσφυγής κατά της Ελλάδας, με την οποία ζητείται η κατάργηση του θρησκευτικού όρκου στα ελληνικά δικαστήρια.

Η υπόθεση τού θρησκευτικού όρκου δεν αποτελεί παρά την ορατή κορφή ενός εγκληματικού πολιτικού παγόβουνου το οποίο χρησιμοποιώντας επιφανειακά αθώες καθημερινές διαδικασίες στα δικαστήρια και σε άλλες δημόσιες Αρχές,φακελώνει επίσημα όσους πολίτες έχουν επιλέξει για οιονδήποτε λόγο να μην γνωστοποιούν ότι είναι ιδεολογικά ενταγμένοι στην κρατούσα στην Ελλάδα επίσημη κρατική θρησκεία.

Με τη μέθοδο αυτή καταχωρείται σε επίσημα δημόσια έγγραφα ένα σημαντικό κομμάτι της ιδεολογικής συγκρότησης των πολιτών, οι οποίοι όταν τεκμαίρεται ότι δεν λειτουργούν μέσα στα κυρίαρχα πλαίσια -σύμφωνα και με την αλήστου μνήμης περίφημη απόρρητη έκθεση της τότε ΚΥΠ του 1991 περί <<αιρέσεων>> -χαρακτηρίζονται ούτε λίγο ούτε πολύ κατά πολύ φυσικό και αυτονόητο τρόπο <<εχθροί του έθνους>> !

Το ζήτημα του όρκου στα ελληνικά δικαστήρια είναι θεμελιακά πολιτικό και έχει άμεση σχέση με τον όποιο βαθμό αστικής έστω δημοκρατίας καμώνεται ότι διατηρεί το παρόν εξουσιαστικό σύστημα στην Ελλάδα.

Στο όνομα του σιωπηλού αέναου πολέμου κατά της εκφρασμένης θρησκευτικής διαφορετικότητας σε αυτή τη χώρα, το ελληνικό βαθύ κράτος με πρόθυμα όργανα, πολύ συχνά,τη δημόσια διοίκηση και τη δικαιοσύνη - και ενώ η επίσημη κρατικοδίαιτη εκκλησία σφυράει δήθεν αδιάφορα στον αέρα-έχουν καταδικάσει σε καταστροφή πολίτες,οικογένειες ολόκληρες, καρριέρες επιστημόνων,τίμιες ανθούσες επιχειρήσεις..

Ο ρόλος των συμβατικών πολιτικών σχηματισμών και προσώπων, βρώμικος και σε αυτή τη δημόσια λειτουργία, όπως σχεδόν παντού..

<<Εκλεγμένοι>> πρωθυπουργοί, αρχηγοι κομμάτων,υπουργοί και βουλευτές αλλά και ανώτατοι δικαστές ,έχουν κατά καιρούς λάβει με τον πιό επισημο ντοκουμενταρισμένο καταγγελτικό τρόπο γνώση του διαχρονικού επαγγελματικού,κοινωνικού και οικονομικού σφαγιασμού των πολιτών που έχουν φάκελλο στην ΕΥΠ,με τον χαρακτηρισμό ετερόδοξος-μουσουλμάνος-αλλόθρησκος κλπ.,χωρίς να έχουν πράξει το παραμικρό!

Ένας ακόμα με επιμέλεια κρυμμένος χαφιέδικου τύπου κρατικός μισαλόδοξος εγκληματικός μηχανισμός εξόντωσης στοχοποιημένων πολιτών με βάση τις θρησκευτικές τους πεποιθήσεις και με ορατό σημείο τον <<όρκο στα ελληνικά δικαστήρια>>..

Η ώρα για το ξερίζωμα αυτού του καρκινώματος της ελληνικής κοινωνίας έχει έλθει..

Το Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων αναμένεται να καταδικάσει το ελληνικό κράτος με βάση τις ισχύουσες διεθνείς συνθήκες.Συγχρόνως θα πρέπει να προνοήσει για το κάψιμο όλων των φακέλων πολιτών που έχουν απο δεκαετίες σχηματιστεί με βάση τη θρησκευτική τους διαφορετικότητα.Μαζί με την κοινωνική,επαγγελματική και οικονομική τους αποκατάσταση και αποζημίωση.

Η ώρα της λύτρωσης γι αυτούς τους πολίτες πρέπει να είναι τώρα.

Γιώργος Κοσμόπουλος,

Χειρουργός Καρδιάς-Θώρακα
τ.Διευθυντής Νοσοκομείου Αγιος Σάββας

stopcartel Newsdesk



Διαβάστε τη σχετική είδηση:


Στις 8 Ιανουαρίου η απόφαση για τον θρησκευτικό όρκο στα ελληνικά δικαστήρια


Η κατάργηση ή μη του θρησκευτικού όρκου θα εκδικαστεί στο Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Την επόμενη Τρίτη, 8 Ιανουαρίου 2013, έχει ορισθεί από το Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, η εκδίκαση της προσφυγής του Παναγιώτη Δημητρά κι άλλων κατά της Ελλάδας, με την οποία ζητείται η κατάργηση του θρησκευτικού όρκου στα ελληνικά δικαστήρια.

Οι προσφεύγοντες, Παναγιώτης Δημητράς, Αντρέα Τζίλμπερτ, Νικόλαος Μυλωνάς, Γρηγόρης Βαλλιανάτος, Ευαγγελία Βλάμη, Αντωνία Παπαδοπούλου, Ναυσικά Παπανικολάτου και Δημήτρης Τσαμπρούνης, μέλη της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «Ελληνικό Παρατηρητήριο του Ελσίνκι» διαμαρτύρονται, στην προσφυγή τους, για την υποχρέωση που επιβάλλεται στους μάρτυρες των ελληνικών δικαστηρίων, να ορκίζονται στο Ευαγγέλιο.

Σημειώνοντας ότι τα μέλη του Ελληνικού Παρατηρητηρίου του Ελσίνκι, παραβρέθηκαν ως μάρτυρες υπεράσπισης σε 48 ποινικές υποθέσεις που αφορούσαν παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Ελλάδα, οι προσφεύγοντες υποστηρίζουν ότι η υποχρέωση των μαρτύρων να ορκίζονται στο Ευαγγέλιο συνιστά παραβίαση του δικαιώματος στον σεβασμό της ιδιωτικής και οικογενειακής ζωής, του δικαιώματος στην ελευθερία της σκέψης, συνείδησης και θρησκείας των σχετικών διατάξεων της Σύμβασης, με τις οποίες απαγορεύονται οι διακρίσεις.

Παράλληλα, οι προσφεύγοντες, ισχυρίζονται στην προς εκδίκαση προσφυγή τους, ότι η παρουσία χριστιανικών συμβόλων στις αίθουσες των ελληνικών δικαστηρίων, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι όλοι οι Έλληνες δικαστές είναι ορθόδοξοι χριστιανοί, δημιουργούν αμφιβολίες για την αμεροληψία των αποφάσεών τους.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: