ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.1.13

 Έκρηξη χρεών προς το δημόσιο!


xartonomismata-evro
Συνεχίστηκε με αμείωτο ρυθμό και το 2012 η συσσώρευση ληξιπρόθεσμων οφειλών επιχειρήσεων και ιδιωτών προς το Δημόσιο, αποτυπώνοντας τόσο την αδυναμία αποπληρωμής των φορολογουμένων λόγω της μείωσης των εισοδημάτων, όσο και την παντελή αδυναμία των φοροεισπρακτικών μηχανισμών.
Έτσι, στο σύνολο του 2012, τα ληξιπρόθεσμα χρέη των φορολογουμένων προς το Δημόσιο, έφθασαν στα 56,7 δισ. ευρώ, εκ των οποίων μάλιστα τα 13,2 δισ ευρώ είναι νέες οφειλές, δηλαδή χρέη που συσσωρεύτηκαν από τη 1η Ιανουαρίου του 2012.
Μία μόλις ημέρα μετά από την επισημοποίηση της “κόκκινης” κάρτας που έβγαλε η Τρόικα στην πρόταση του υπουργείου Οικονομικών για βελτίωση των όρων ρύθμισης οφειλών, τα νεώτερα στοιχεία που έφτασαν στα χέρια το οικονομικού επιτελείου, δείχνουν ότι το Δεκέμβριο οι νέες οφειλές αυξήθηκαν περαιτέρω κατά περίπου 1,1 δισ. ευρώ.
Το γεγονός αυτό ενισχύει τους φόβους των υπηρεσιακών παραγόντων, ότι όταν αρχίσει η “καταιγίδα” των νέων εκκαθαριστικών για τον ΦΑΠ του 2010 και του 2012, για τις υπόλοιπες δόσεις του ΕΕΤΗΔΕ, για το νέο Ενιαίο Τέλος Ακινήτων, αλλά και για το φόρο εισοδήματος του 2013, οι ληξιπρόθεσμες οφειλές θα πολλαπλασιαστούν. Είναι, άλλωστε, ενδεικτικό ότι έως τον Ιούλιο του 2012 οι νέες οφειλές ήταν μόλις 3,9 δισ. ευρώ αλλά μόλις έφτασαν τα εκκαθαριστικά του φόρου εισοδήματος, τα χρέη αυξήθηκαν κατά περίπου 10 δισ. ευρώ.
Ένα ακόμη επιβαρυντικό στοιχείο είναι το γεγονός ότι παρά το μεγάλο όγκο ληξιπρόθεσμων οφειλών, η είσπραξη παραμένει μακριά από τους μνημονιακούς στόχους, τόσο όσον αφορά στις παλιές όσο και στις νέες οφειλές. Ειδικότερα, ως προς τις παλιές οφειλές των 43,5 δισ. ευρώ, το Δημόσιο κατάφερε να εισπράξει 1,4 δισ. ευρώ έναντι στόχου 2 δισ. ευρώ, ενώ ανάλογες είναι οι εισπράξεις και από τις νέες οφειλές κάτι που σημαίνει ότι εισπράχθηκε μόλις το 10,6% έναντι στόχου 20%.
Σύμφωνα με στελέχη του υπουργείου Οικονομικών, ο δείκτης βελτιώνεται και φτάνει στο 15%, εάν από τα 13,2 δισ. των νέων οφειλών εξαιρεθούν τα 5 δισ. ευρώ της ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ, τα οποία θεωρούνται μη εισπράξιμα.

http://ysterografa.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: