ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.1.13

….Κάτι… κινείται



Ακολούθησαν δύο εμπρηστικές επιθέσεις σε ΑΤΜ μηχανήματα δύο υποκαταστημάτων της Eurobank, στην Καισαριανή, στην οδό Κλαζομενών 22 (03:29) και επί της Εθνικής Αντιστάσεως και Παιωνίου(03:38).
Στις 4 και δέκα στην Κυψέλη εξερράγη γκαζάκι που είχε τοποθετηθεί στην είσοδο των γραφείων της ΝΔ (ισόγειο) στη συμβολή των οδών Κρίσης και Αμφιτρίτης, προκαλώντας μικρές ζημιές.
Λίγο αργότερα (04:24), στη Γλυφάδα, άγνωστοι πέταξαν δύο τούβλα στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, στη συμβολή των οδών Ιθώμης και Μορέως, προκαλώντας επίσης μικρές φθορές.
Για 6.000 άτομα, , έχει... ζητηθεί ήδη άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών, καθώς εμπλέκονται σε υποθέσεις που διερευνώνται εδώ και μήνες από το ΣΔΟΕ.

Σε αυτόν τον κατάλογο περιλαμβάνονται 56 πρόσωπα της κεντρικής πολιτικής σκηνής, δηλαδή πρώην και νυν υπουργοί, υφυπουργοί και βουλευτές,
με τα ποσά να ζαλίζουν ακόμα και τους πολύπειρους ελεγκτές. Ελέγχονται όμως και περίπου 600 τοπικοί παράγοντες, μεταξύ των οποίων νυν και πρώην δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι, περιφερειάρχες και στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Εκτός από τη λίστα των 6.000 ατόμων, που ήδη ελέγχει το ΣΔΟΕ, σε εξέλιξη βρίσκεται η επεξεργασία της λίστας Λαγκάρντ, της λίστας του Λουξεμβούργου (4.200 πρόσωπα), της λίστας της Ολλανδίας (104 σκαφάτοι Έλληνες) και της λίστας των 600 Ελλήνων ιδιοκτητών ακινήτων στο Λονδίνο.
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: