ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.1.13

Έγγραφο «φωτιά» για τη λίστα Λαγκάρντ "ΚΑΙΕΙ" ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

 
Έγγραφο φωτιά, σύμφωνα με το οποίο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, φέρεται να παραδέχεται ότι το επίμαχο αρχικό CD της λίστας Λαγκάρντ έχει περιέλθει στα χέρια των ελληνικών αρχών από την άνοιξη του 2010 φέρνει στο φως της δημοσιότητας η σημερινή «Αυγή». Το εν λόγω έγγραφο αναμένεται να πυροδοτήσει νέο γύρο στο θρίλερ της λίστας Λαγκάρντ, μόλις μία ημέρα μετά την παραπομπή του Γ. Παπακωνσταντίνου σε προανακριτική επιτροπή και την ώρα που ο Ευαγ. Βενιζέλος κατάφερε να βγει εκτός κάδρου…
Πρόκειται για γραπτό υπόμνημα του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στις 12 Οκτωβρίου στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, το οποίο παρουσίασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στ. Κοντονής.
Από το επίμαχο υπόμνημα, το οποίο φέρει την υπογραφή Βενιζέλου, προκύπτει ότι οι γαλλικές αρχές είχαν παραδώσει ανεπίσημα τη λίστα Λαγκάρντ στην κυβέρνηση Παπανδρέου, γεγονός που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την επίσημη εκδοχή της Ιπποκράτους, που κάνει λόγο για παραλαβή της λίστας στα τέλη του Σεπτεμβρίου.
Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα όσα είχε αποκαλύψει το HOT DOC, το στικάκι που είχε το περιοδικό στην κατοχή του είχε υποστεί επεξεργασία στις 8 και 9 Αυγούστου, όπως προέκυψε από την πραγματογνωμοσύνη.
Για μία ακόμη φορά οι ημερομηνίες «δε βγαίνουν» και ο κόσμος παραμένει ζαλισμένος θεατής σε άλλη μία υπόθεση που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη και ο πολιτικός κόσμος έχει καταφέρει να την μετατρέψει σε τσίρκο…

trelokouneli.gr
http://www.trelokouneli.gr/wp-content/uploads/2013/01/fetcher_1631.jpeg

Δεν υπάρχουν σχόλια: