ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.1.13

ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ μ.Χ. "ΠΡΟΦΗΤΗΣ".... Τ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ... ΔΕΝΔΙΑΣ

Ποιος είπε ότι δεν υπάρχουν μετά Χριστό Προφήτες; Ο Δένδιας τι είναι;

 
Ένα άλλο γεύμα με σημασία έγινε στο τσιπουράδικο που βρίσκεται στο μέγαρο Λαιμού, στο Κολωνάκι. Οι κκ. Αδ. Γεωργιάδης και Μ. Βορίδης προσκάλεσαν τον υπουργό Δημόσιας Τάξης κ. Ν. Δένδια για να του κάνουν το τραπέζι και να τον συγχαρούν για την επιχείρηση εκκένωσης της Βίλας Αμαλίας, αλλά ετέθη (και ετέθη αιφνιδίως) και θέμα τρομοκρατίας!

Οι δύο βουλευτές της ΝΔ, αφού έπλεξαν το εγκώμιο του κ. Δένδια (λέγοντάς του ανάμεσα στα άλλα ότι είναι από τους καλύτερους υπουργούς του κ. Σαμαρά) και του φώναξαν (ώστε να τους ακούσουν και από τα διπλανά τραπέζια) ότι «επιβάλλεις με μεθοδικότητα το νόμο και τη τάξη σε κάθε πόλη και σε κάθε χωριό», τον ρώτησαν: «Πώς εξηγεί το γεγονός ότι για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα δεν υπήρξε ούτε μία τρομοκρατική πράξη». Αντί να περιμένουν την απάντηση του υπουργού ο κ. Βορίδης προθυμοποιήθηκε να δώσει ο ίδιος την εξήγηση: «Ή υπάρχει αποτελεσματικότητα στις συλλήψεις που έγιναν και στις παρακολουθήσεις που γίνονται, ή δεν υπάρχει πλέον, λόγω όλων αυτών, χώρος για δράση τρομοκρατών» . 
Τι απάντησε ο υπουργός;

Ο κ. Δένδιας τους άκουγε με προσοχή και σε κάποια στιγμή τους είπε ότι δεν αποκλείει να υπάρξει κάτι τρομοκρατικό στο μέλλον, λόγω εκδίκησης από την εκκαθάρισης της Βίλας Αμαλίας.

Μη μου πείτε ότι αυτός ο άνθρωπος δεν έχει ταλέντο Προφήτη!!!

Παταρίσιος
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: