ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.2.13

ΠΡΟΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΠΟΥ "ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ" ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ: Σκεφθείτε καλά και αποφασίστε... Ίσα που προλαβαίνετε να κάνετε πίσω... Υ.Γ. Δεν θα ξεχάσουμε σύντροφοι ούτε θα συγχωρέσουμε.


Σε μια κοινωνία όπου οι άριστοι είναι λίγοι, αυτοί που θα ηγηθούν θα είναι μέτριοι και ολίγιστοι...

  Γράφει ο Στέφανος Μυτιληναίος
 
ΠΡΟΣ τους 3000 συνέδρους του ΠΑΣΟΚ! Είστε συνυπεύθυνοι σε εγκλήματα κατά του Ελληνικού Λαού και της πατρίδας! Είστε προδότες της δημοκρατικής παράταξης και της 3ης Σεπτέμβρη! Με τη συμμετοχή σας στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ νομιμοποιείτε όλες τις πολιτικές που εφαρμόστηκαν και θα εφαρμοστούν! Να ξέρετε ότι σας ξέρουμε και δεν πρόκειται να ξεχάσουμε! Αυτή τη φορά δεν θα ξεχάσουμε! Το αίμα του ελληνικού λαού που χύθηκε είναι πάνω σας, καθάρματα!
Γνωρίζω ότι υπάρχουν πολλά νεοφιλελεύθερα γουρούνια στο ΠΑΣΟΚ! Εκσυγχρονιστές, μεταρρυθμιστές, ΓΑΠιστές κ.α. Αυτοί είναι εχθροί μου, όπου τους βρω τους πατάω σαν σκουλήκια.
Στους άλλους όμως, τους δήθεν "αριστερούς" που όχι απλώς παραμένουν στο απόκομμα αλλά θα πάνε και σύνεδροι στο συνέδριο των δωσίλογων τους προκαλώ να δουν αυτό το βίντεο:

Να σκεφθούν καλά με ποια πλευρά είναι!
Και να γνωρίζουν ότι η τελευταία τους ευκαιρία να πετάξουν το μίασμα από πάνω τους είναι να φύγουν ΤΩΡΑ από το ΠΑΣΟΚ!
Η συμμετοχή τους στο συνέδριο είναι πράξη που δεν θα συγχωρεθεί από κανέναν μας και από εδώ και πέρα θα τους λογαριάζουμε ως εχθρούς μας.
ΔΕΙΤΕ το βίντεο, σκεφθείτε και αποφασίστε με ποιους είστε! Με το λαό ή με τα γουρούνια!
 
 
Το καλύτερο που έχουν να κάνουν οι εναπομείναντες ΠΑΣΟΚοι είναι να κρυφτούν στις τρύπες τους αντί να διαφημίζουν τη συμμετοχή τους στο συνέδριο της ξεφτίλας! Γιατί και σε περίπτωση που δεν το γνωρίζουν, η άγνοια κινδύνου συγχωρείται, η ξεδιαντροπιά όμως ποτέ!
Άντε 5%, χαρείτε το τελευταίο σας συνέδριο ως κοινοβουλευτικό κόμμα... Και χειροκροτείστε τα στελέχη σας, όσο ακόμα κυκλοφορούν έξω από τη φυλακή!
 
Θα ήθελα, παρακαλώ, μια λίστα των συνέδρων που θα συμμετάσχουν στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ! Να την έχουμε καβάτζα, να ξέρουμε -όταν έρθει η ώρα- ποιοι ακόμα και αυτή τη στιγμή συμμετέχουν στο μπουρδελόκομμα ως "στελέχη"... 
Διότι εάν νομίζετε πρώην σύντροφοι ότι μετά τη συμμετοχή σας και σε αυτή τη σύναξη προδοτών και λαμογιών θα έχετε πολιτικό μέλλον, μετά τη διάλυση του ΠΑΣΟΚ, είστε μακριά νυχτωμένοι! Η συμμετοχή σας στο συνέδριο σημαίνει ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ με όλες τις... πολιτικές που εφαρμόστηκαν μέχρι τώρα και αυτό σας καθιστά δωσίλογους και απόλυτα συνυπεύθυνους, εχθρούς του λαού!
Σκεφθείτε καλά και αποφασίστε... Ίσα που προλαβαίνετε να κάνετε πίσω...

Υ.Γ. Δεν θα ξεχάσουμε σύντροφοι ούτε θα συγχωρέσουμε.

2 σχόλια:

ΚΟΜΠΟΥΓΙΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

«όταν η διοίκησις βιάζει, αθετεί, καταφρονεί τα δίκαια του λαού και δεν εισακούη τα παράπονά του, το να κάμη τότε ο λαός ή κάθε μέρος του λαού, επανάστασιν, ν' αρπάξη τα άρματα και να τιμωρήση τους τυράννους του, είναι το πλέον ιερόν απ' όλα τα δίκαιά του και το πλέον απαραίτητον απ' όλα τα χρέη του». Ρήγας Φεραίος

ΚΟΜΠΟΥΓΙΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Μ-ΠΑ(Τ)ΣΟΚ-(ΕΘΝΙΚΟ)ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ Ή ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ??? «ΠΑΡΑΦΡΑΣΜΕΝΗ… ΡΟΖΑ ΛΟΥΞΕΜΠΟΥΡΓΚ» // ΜΑ… ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΦΥΣΙΚΑ… ΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ…???? ΠΟΙΟΣ ΕΙΔΕ Μ-ΠΑ(Τ)ΣΟΚ-(ΕΘΝΙΚΟ)ΣΟΣΙΑΛ-ΛΗΣΤΗ…. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΞ-ΟΡΓΗΣΘΗΚΕ…???? ΕΚΕΙ…. ΕΚΕΙ…. ΣΤΗ Β΄ ΕΘΝΙΚΉ…. ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΤΖΑ-ΦΥΡΕΡ… & ΕΞΩ ΑΠ΄ΤΗ ΒΟΥΛΗ… // ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΛΠΑΖΟΝΤΑΣ! ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΔΙ ΜΕΣΑ, ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΦΕΡΕΤΡΟ… ΦΟΒΟ ΣΠΕΙΡΑΤΕ… ΦΟΒΟ ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΤΕ…. // ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΟΙ ΑΡΜΑΤΟΛΟΙ ΚΡΕΜΟΥΣΑΝ ΑΡΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΚΡΕΜΑΝΕ ΤΙΣ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΤΟΥΣ! // ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΥΡΝΟΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!!! ΛΙΓΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΣΑΣ... // ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ, ΠΟΣΟ ΤΑΓΓΙΣΜΕΝΟ ΛΙΠΟΣ ΑΝΤΙ ΜΥΑΛΟΥ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΑΓΕ ΣΤΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΣΑΣ ΚΟΙΛΩΜΑ …???? .. Δυστυχία σου Ἑλλάς, μὲ τὰ τέκνα ποὺ γεννᾶς. Ὦ Ελλάς, ἡρώων χώρα, τι γαϊδάρους βγάζεις τώρα; Γεώργιος Σουρής // Μπορεί ο τροχός να γυρίζει, αλλά το χάμστερ είναι νεκρό. Jeff Dunham // «plus ca change..." …. «όσο περισσότερα πράγματα αλλάζουν, τόσο πιο ίδια μένουν»