ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.2.13

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ!!! ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΓΚΕΣΤΑΠΟ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΕΓΧΩΡΙΑΣ ΤΡΟΙΚΑΣ

Πρακτικές από την αστυνομία που παραπέμπουν στη χούντα, καταγγέλλουν οι συνήγοροι υπεράσπισης των κατοίκων της Χαλκιδικης

 

altΓια κρατική τρομοκρατία, καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων και παραβίαση του συντάγματος από την πλευρά της αστυνομίας και των ανακριτικών υπαλλήλων, κατήγγειλαν σήμερα σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν, οι συνήγοροι υπεράσπισης των διωκόμενων κατοίκων της Χαλκιδικής.  Αφορμή στάθηκαν οι 2 προσαγωγές των προηγούμενων ημερών.
Όπως τόνισαν, οι 2 προσαχθέντες ήταν αγνοούμενοι για πολλές ώρες και η αστυνομία τους έλεγε πως δεν γνωρίζει που βρίσκονται. «Αν δεν είσαι εκεί να το βιώσεις δεν μπορείς να καταλάβεις. Υπάρχει συνταγματική εκτροπή, βιασμός της αλήθειας. Ποινικοποιείται κάθε αντίθετη άποψη» ανέφερε ο δικηγόρος Βασίλης Τζιμούρτος. «Αισθανθήκαμε το τι σημαίνει Γκουαντάναμο», τόνισε ο δικηγόρος Γιώργος Κυρίτσης και περιέγραψε τις «εξαφανίσεις», κατοίκων που προσήχθησαν στις αστυνομικές αρχές. «Έχει καταργηθεί επίσημα κάθε έννοια του νομικού πολιτισμού. Η κορύφωση της εξελίσσεται μετά την επίσκεψη Δένδια στη Χαλκιδική. Ψάχναμε δύο «εξαφανισμένους» κατοίκους και κανείς από την αστυνομία δεν μας έλεγε που είναι» συμπλήρωσε.
Επίσης, ανέφεραν πως λαμβάνονται παράνομα δείγματα DNA, χωρίς να έχει ενημερωθεί η αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων και κατήγγειλαν την δημιουργία παράνομης τράπεζας δεδομένων DNA, από την αστυνομία. «Τις τελευταίες μέρες η Χαλκιδική τελεί υπό ιδιότυπο καθεστώς κρατικής τρομοκρατίας και αυθαιρεσίας. Με αφορμή τα γεγονότα στις Σκουριές και μετά την επίσκεψη του κ. Δένδια στην περιοχή, έχει οργανωθεί μια άνευ προηγουμένου επιχείρηση τρομοκρατίας, εκφοβισμού και καταπάτησης στοιχειωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων ενάντια σε πολιτικές και με απώτερο στόχο το κίνημα αντίστασης των κατοίκων στα καταστροφικά σχέδια της Ελληνικός Χρυσός Α.Ε.», ανέφεραν συγκεκριμένα. Οι συνήγοροι υπεράσπισης των κατοίκων της Χαλκιδικής παράλληλα αναφέρθηκαν στο κλίμα που επικρατεί στην περιοχή σημειώνοντας πως «γίνονται συνεχείς αστυνομικές περιπολίες, παρακολουθήσεις πολιτών και κατατρομοκράτηση τους». Επίσης έκαναν λόγο για έντονη παρουσία κουκουλοφόρων αστυνομικών καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας σε δρόμους και πλατείες και για τυφλές προσαγωγές και παρατεταμένες και αναίτιες κρατήσεις. «Καταγγέλλουμε πως γίνεται παράνομη λήψη (DNA) και παράλληλα υπάρχει παρεμπόδιση του έργου μας ως συνήγοροι. Γίνονται παράνομες ανακρίσεις χωρίς προηγούμενη απαγγελία κατηγοριών και απουσία δικηγόρων, ενώ υπήρξαν ακόμα και εξαφανίσεις – απαγωγές προσαχθέντων που αγνοούνταν για πολλές ώρες», ανέφεραν χαρακτηριστικά  Από την πλευρά της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Χαλκιδική Κατερίνα Ιγγλέζη τόνισε χαρακτηριστικά ότι «ακόμα και το βουλευτικό αξίωμα απαξιώθηκε στην περιοχή. Για να ρωτήσω κάποια πληροφορία στην αστυνομία μπαίνω σπρώχνοντας».
Ερωτήσεις που παραπέμπουν στη Χούντα κατήγγειλαν ότι κάνουν οι αστυνομικοί
Ερωτήσεις που παραπέμπουν στη Χούντα κάνουν οι αστυνομικοί στους προσαχθέντες κατοίκους της Χαλκιδικής που αντιδρούν στη λειτουργία των μεταλλείων χρυσού στις Σκουριές, σύμφωνα με καταγγελία των συνηγόρων. Όπως είπαν, οι ερωτήσεις είναι του στυλ, «τι ψήφισες;», «είσαι αντίθετος με την εξόρυξη χρυσού;», «θέλουμε και άμεση δημοκρατία ε;».
«Γίνονται ερωτήσεις στους προσαχθέντες ακόμη για το τι ψηφίζουν; “Γιαννάκη Σύριζα ψηφίζεις;” “σ' αρέσει η άμεση δημοκρατία” μας είπαν ότι τους ρωτάνε οι αστυνομικοί» είπε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος Αλέξης Αδαμίδης.
Να σημειωθεί πως στη συνέντευξη Τύπου παραβρέθηκε και ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Θεσσαλονίκης, Νίκος Βαλεργάκη, ενώ παρών ήταν και ο Λάζαρος Τόσκας, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που συνελήφθη για την επίθεση στα μεταλλεία χρυσού με την κατηγορία του ηθικού αυτουργού.




πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: