ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.2.13

Το κεφάλαιο παραμένει ως έχει και οι δανειολήπτες θα καταβάλουν για τέσσερα χρόνια μόνο τόκους


«Για τέσσερα χρόνια παγώνει η καταβολή της δανειακής δόσης και ο δανειολήπτης θα πληρώνει μόνο τη δόση του τόκου», τόνισε ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Αθανάσιος Σκορδάς , μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ.
Ο κ. Σκορδάς χαρακτήρισε τη ρύθμιση ως «προσπάθεια ανακούφισης» των πιο δοκιμασμένων δανειοληπτών.
Σε αυτή τη ρύθμιση μπορούν να μπουν όσοι έχουν οικογενειακό ετήσιο εισόδημα έως 25.000 ευρώ και έχει μειωθεί το εισόδημά του την τελευταία τριετία πάνω από 35%.
Επίσης μπορούν να μπουν όλοι οι άνεργοι, οι πολύτεκνοι, οι μακροχρονίως πάσχοντες και όλοι οι συμπολίτες μας με αναπηρία», υπογράμμισε ο υφυπουργός.
Ερωτηθείς για τις κριτικές που δέχεται η κυβέρνηση ότι το όριο των 25.000 ευρώ είναι χαμηλό, ο Αθανάσιος Σκορδάς σημείωσε ότι «είναι γεγονός και δε λέμε ότι είμαστε ευτυχείς αλλά αυτό είναι το μέγεθος το οποίο μπορούμε».

 dailynews24

Δεν υπάρχουν σχόλια: