ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.2.13

Με …χρυσάφι « ντύθηκαν» οι …χρυσοκάνθαροι πολιτικάντηδες



Σήμερα, φέρνουμε στο φως άλλη μα σκανδαλώδη παρασκηνιακή παρέμβαση της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής υπέρ της εταιρίας «Ελληνικός Χρυσός ΑΕ», που έγινε από τον αναπληρωτή υπουργό Ν. Σηφουνάκη πριν από περίπου ένα χρόνο. Με την παρέμβασή του αυτή (που θυμίζει την παρέμβαση του υφυπουργού της κυβέρνησης Σημίτη Χ. Πάχτα, στις αρχές του 2004, όταν αποχαρακτήριζε το δάσος του Βατοπεδίου), ο Ν. Σηφουνάκης ακύρωσε το ρόλο του Συμβουλίου Αρχιτεκτονικής στην έκδοση της Έγκρισης Δόμησης. Ο χρόνος κατά τον οποίο εκδηλώθηκε η ωμή παρέμβαση Σηφουνάκη (Μάρτης-Απρίλης του 2012) δείχνει ότι στόχος του ήταν να βοηθήσει την «Ελληνικός Χρυσός»,  που προσπαθούσε να παρακάμψει τον έλεγχο της Επιτροπής Πολεοδομικού και Αρχιτεκτονικού Ελέγχου ή του Συμβουλίου Αρχιτεκτονικής στη Χαλκιδική για την «έκδοση της απαιτούμενης οικοδομικής άδειας από την αρμόδια Πολεοδομική Αρχή κατά παρέκκλιση των διατάξεων του ΓΟΚ για την κατασκευή των κτιρίων του εργοστασίου εμπλουτισμού στη θέση Σκουριές». Με την παρέμβασή του αυτή, που παραβίασε κάθε έννοια (αστικής) νομιμότητας, ο Ν. Σηφουνάκης προσέφερε ακόμη a priori βοήθεια και σε όλους τους καπιταλιστές που θα σπεύσουν,  πλαίσιο του Fast Track, να κατασκευάσουν Ειδικά Κτίρια, δεδομένου ότι θα παρακάμπτεται ο έλεγχος από το Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής προκειμένου να χορηγηθεί η Έγκριση Δόμησης.

Όλη η βρώμικη Υπόθεση που κάποιους πολιτικούς έκανε πάμπλουτους  εδώ 
 
 
 
ιχνος

Δεν υπάρχουν σχόλια: