ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.2.13

ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΣΤΑΣΗΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ


 Αγαπητοί συμΠολίτες και συνΈλληνες,

Μετά από την καταιγιστική ανταπόκριση σύσσωμου του Ελληνικού Λαού που ζητάει να μάθει πώς να υποβάλλει την ίδια ΔΗΛΩΣΗ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ-ΕΝΣΤΑΣΗ που υποβάλαμε στον πρόεδρο της βουλής την 30-1-2013 και με την οποία ως ύστατο ειρηνικό μέτρο άμυνας ανακοινώνουμε παύση χρηματοδότησης του κράτους (δηλαδή, φόροι –εισφορές-τέλη) μέχρι την παραίτηση της κυβερνήσεως, την τέλεση δημοσίου λεπτομερούς απολογισμού και την...

κήρυξη Δημοψηφίσματος για έγκριση ή μη των Μνημονίων και κάθε πολιτικής και νόμου που απορρέει από αυτά από τον Ελληνικό Λαό, σας παρουσιάζουμε το δικόγραφο μας με γενική μορφή ώστε να μπορείτε να το προσωποποιήσετε και να το στείλετε στον πρόεδρο της βουλής.

Θα ζητήσετε αριθμό πρωτοκόλλου στο ηλεκτρονικό μήνυμα με το οποίο θα στείλετε το έγγραφο σας (εμείς το στείλαμε σκαναρισμένο ώστε να φαίνονται οι φυσικές μας υπογραφές αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητο εάν η ηλεκτρονική σας διεύθυνση είναι στο όνομα σας). Η ηλεκτρονική διεύθυνση του γραφείου του προέδρου της βουλής είναι infopar@parliament.gr .

Εναλλακτικά, μπορείτε να το στείλετε συστημένο ή με fax στον πρόεδρο της βουλής και να τηλεφωνήσετε στο γραφείο του για να σας δώσουν αριθμό πρωτοκόλλου. (Στοιχεία επικοινωνίας: τηλ.:210-3707813-7815, fax: 210-3707814, Διεύθυνση: Ειδική Γραμματεία Προέδρου Βουλής, Μέγαρο Βουλής, 10021 Αθήνα)

Προσεχώς θα σας ενημερώσουμε και σε ποιες άλλες αρχές εντός και εκτός της Χώρας θα το στείλουμε.

Επίσης, όπως είπαμε και στην διαδικτυακή μας εκπομπή προς υποστήριξη των καθημερινών μας πράξεων και με βάση το δικόγραφο αυτό θα πρέπει να στέλνετε (όπως εμείς το έχουμε κάνει) αντίστοιχες επί μέρους Ενστάσεις στις διάφορες αρχές οι οποίες θα υποχρεωθούν να σας απαντήσουν πριν προβούν σε οποιαδήποτε από τις συνήθεις ενέργειες τους.

Προσοχή : δεν μπορεί ούτε και δικαιούται η διοίκηση να προβεί σε καμμία πράξη απλά και μόνο επειδή στείλατε το δικόγραφο αυτό στον πρόεδρο της βουλής. Όποιος σας πει κάτι τέτοιο απλά προσπαθεί προφορικά να σας φοβίσει για να παραιτηθείτε των Δικαιωμάτων σας.

Στις επόμενες ημέρες, και όπως και θα συζητήσουμε την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 6 μ.μ. στην διαδικτυακή μας εκπομπή «Ενώπιον του Ελληνικού Λαού» ( ζωντανά στο www.xorisfm.com ) θα παρουσιάσουμε ενδεικτικές φόρμες Ένστασης για επί μέρους υπηρεσίες και θα συζητήσουμε καθημερινές πρακτικές που θα επιφέρουν άμεση αύξηση των εισοδημάτων συνεπεία της κίνησης αυτής σε κάθε περίπτωση (είτε είμαστε υπάλληλοι, είτε εργοδότες, είτε αυτοαπασχολούμενοι, είτε μισθωτοί/συνταξιούχοι δημοσίου τομέα).

Δείτε το γενικό δικόγραφο που μπορείτε να προσωποποιήσετε και να στείλετε εδώ. http://www.humansupport.gr/uploads/genikopafsipliromon.pdf

Κατεβάστε το σε μορφή doc εδώ. http://www.humansupport.gr/uploads/genikopafsipliromon.doc

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ! ΖΗΤΩ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ! ΖΗΤΩ ΤΟ 120 Σ !

Με Αγωνιστικούς χαιρετισμούς,

Όλγα & Τάνυα Γεριτσίδου


Σημείωση: Με την καταιγιστική αποστολή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του δικογράφου κήρυξης πολιτικής αποχής με στάση πληρωμών των Πολιτών προς το δημόσιο (http://www.humansupport.gr/uploads/genikopafsipliromon.pdf ) συμΠολίτες μας πληροφόρησαν ότι πλέον η διεύθυνση infopar@parliament.gr είναι μπλοκαρισμένη (άγνωστο αν είναι προσωρινό ή μόνιμο αυτό). 

Σας προτείνουμε λοιπόν να στείλετε στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις της διεύθυνσης επικοινωνίας της βουλής το δικόγραφο σας. Είναι το ίδιο πράγμα ακριβώς. 

Επίσης, έχουμε δεχθεί στους υπολογιστές μας επίθεση πιθανώς με ιό ο οποίος πρόσκαιρα έχει θέσει σε αχρηστία έναν από τους υπολογιστές μας. Συνεπώς εάν δεν λάβετε απάντηση σε επικοινωνία σας ξαναστείλτε την μέχρι να λάβετε. 
e-mail: flouda@parliament.gr 

e-mail: synarelli@parliament.gr 

e-mail: n.karapapas@parliament.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: