ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.3.13

Τα πρώτα "μαύρα" μαντάτα για τον Κυπριακό λαό (Βίντεο)


Τα πρώτα «μαύρα μαντάτα» για τον Κυπριακό λαό, ήρθαν σήμερα και τα μαθαίνουμε από τον Μιχάλη Ιγνατίου του Mega. Όπως ακούμε να μας λέει στο βίντεο που παραθέτουμε το Κυπριακό Μνημόνιο θα προβλέπει μείωση στους μισθούς όλων των δημοσίων υπαλλήλων 25% ενώ οι συντάξεις θα πετσοκοπούν από 15-25%. Αυτό θα συνοδεύεται και από μπαράζ απολύσεων από τον δημόσιο τομέα. 

Αυτά που ακούμε από τον δημοσιογράφο του Mega ότι «ο πρόεδρος της Κύπρου διαφωνεί κάθετα με τις εισηγήσεις του Ταμείου καθώς πιστεύει ότι το χτύπημα εναντίον του λαού θα είναι τεράστιο», είναι παραμύθια της Χαλυμάς. Τα διοχετεύει το περιβάλλον του Κύπριου προέδρου για επικοινωνιακούς λόγους.

Γράφαμε σε περασμένη ανάρτησή μας: Το πιστό τσιράκι των καπιταλιστών, Ν. Αναστασιάδης, αφού με ψεύτικες υποσχέσεις υπέκλεψε την ψήφο των Κυπρίων και έκανε τα πάντα για να οδηγηθεί η μεγαλόνησος στα νύχια της τρόικας, προχωράει ακάθεκτος στην υλοποίηση του έργου που του έχει ανατεθεί.
Στο όνομα της «σωτηρίας» κι αυτός θα προβεί σε μαζικές απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, θα προχωρήσει στο ξεπούλημα κάθε κρατικής περιουσίας, θα κάνει παρελθόν κάθε κοινωνικό κράτος, θα διαλύσει το ασφαλιστικό σύστημα.

 Ο Αναστασιάδης, μαζί με τους υπόλοιπους Κύπριους κολαούζους των ολιγαρχών θα κάνει τα πάντα για να ρίξει στα τάρταρα το βιοτικό επίπεδο του Κυπριακού λαού. Τα «αφεντικά» θα διατάξουν και αυτοί πειθήνια θα εκτελούν τις εντολές που παίρνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: