ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.3.13

Σκουρλέτης: "Όχι στο ευρώ πάση θυσία"


Σκουρλέτης: "Όχι στο ευρώ πάση θυσία"
Μερικές μόλις ώρες πριν διεξαχθεί η κρίσιμη Γραμματεία στον ΣΥΡΙΖΑ, όπου και θα τεθεί επισήμως από την εσωκομματική μειοψηφία θέμα αλλαγής γραμμής του κόμματος ως προς το ευρώ και την ΟΝΕ, ο εκπρόσωπος Πάνος Σκουρλέτης επιχείρησε να ισορροπήσει μεταξύ των δύο κυρίαρχων απόψεων.
Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό real fm, ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ είπε «όχι» στο σύνθημα «στο ευρώ πάση θυσία».
Συγκεκριμένα, ερωτηθείς αν πρέπει η Ελλάδα να μείνει πάση θυσία στο ευρώ, μετά τις τελευταίες εξελίξεις και το νέο δόγμα Σόιμπλε «οι καταθέτες είναι και πιστωτές», ο εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισήμανε: «Πάση θυσία σημαίνει η ανεργία από το 30 να πάει στο 40; Nα κλείσουν και άλλα νοσοκομεία και άλλες επιχειρήσεις να μεταναστεύσουν και άλλοι νέοι άνθρωποι στο εξωτερικό; Όχι λοιπόν πάση θυσία με τίποτα και για τίποτα, προφανώς ούτε και για το ευρώ».
Παράλληλα, ο Παν. Σκουρλέτης ανέφερε ποιο είναι το δίλημμα της ευρωπαϊκής ενοποίησης για τον ΣΥΡΙΖΑ. «Για εμάς, το δίλημμα είναι αν θέλουμε μια Ευρώπη η οποία θα βασίζεται σε μια πολιτική η οποία θα διαλύσει κάθε έννοια κοινωνικού κράτους, θα ανατρέπει το κοινωνικό status όλων των προηγούμενων δεκαετιών, αν θέλουμε μια Ευρώπη της ύφεσης της ύφεσης και την ακραίας λιτότητας ή όχι. Και η επιλογή μας είναι το δεύτερο. Θέλουμε μια Ευρώπη που να έχει στον πυρήνα της την αλληλεγγύη των λαών, την διεύρυνση της δημοκρατίας και μια ανάπτυξη που αν προστατεύει την εργασία και τα συμφέροντα του κόσμου της εργασίας», κατέληξε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.


dailynews24.

Δεν υπάρχουν σχόλια: