ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.3.13

Η "ΚΟΜΠΙΝΑ" ΤΗΣ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑΣ "ΕΓΙΝΕ"..ΚΑΙ Ο "ΜΠΕΜΠΗΣ" ΑΡΧΙΣΔΩΣΙΛΟΦΓΟΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΗΣΤΕΙΑ!!

 ΣΧΕΤΙΚΑ:Μυστικη συμφωνια ΤΗΣ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑΣ Σαμαρα-Βενιζελου-Κουβελη ΣΤΗΝ ΓΙΑΦΚΑ ΣΑΜΑΡΑ για την απορροφηση των Κυπριακων τραπεζων!!!

 Ο θλιβερός Στουρνάρας…

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης επικοινώνησε με τον Έλληνα Πρωθυπουργό κατά την οποία επιβεβαιώθηκε ότι ρυθμίστηκε το ζήτημα της αποξένωσης των ελλαδικών παραρτημάτων των κυπριακών τραπεζών
στην Ελλάδα. Η συμφωνία έγινε με τους ευνοϊκότερους υπό τις συνθήκες όρους σύμφωνα με την ανακοίνωση αλλά δεν υπάρχει προς το παρόν περαιτέρω επίσημη ενημέρωση. 
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η Alpha Bank αναλαμβάνει τα υποκαταστήματα της Τράπεζας Κύπρου στην Ελλάδα και η Τράπεζα Πειραιώς την Λαϊκή Τράπεζα. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη του ιδίου και του Κυπριακού Ελληνισμού για την αμέριστη συμπαράσταση του πολιτικού κόσμου και του λαού της Ελλάδας στις δύσκολες ώρες που διέρχεται η Κύπρος και επιθυμεί να ενημερώσει τον κυπριακό λαό για τη συνεχή και στενή συνεργασία που διέκρινε τις σχέσεις των δυο πλευρών από το Eurogroup της 15ης Μαρτίου μέχρι την οριστική διευθέτηση των παραρτημάτων των κυπριακών τραπεζών στην Ελλάδα. Τα πραγματικά γεγονότα απαντούν με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο στις διάφορες φήμες και πληροφορίες που καλλιεργούνταν τις τελευταίες ημέρες, περί δήθεν ουδετερότητας ή και αδιαφορίας της Eλληνικής Kυβέρνησης έναντι της Κύπρου. Σε όλο αυτό το διάστημα η συμπαράσταση της Ελλάδας ήταν δεδομένη και γι’ αυτό ο πρόεδρος της Δημοκρατίας εκφράζει τις ευχαριστίες του. Ήδη σύμφωνα με το ελλαδικό ΥΠΟΙΚ η διαδικασία απορρόφησης των παραρτημάτων των κυπριακών τραπεζών στην Ελλάδα από ελληνικό τραπεζικό όμιλο Σε δήλωση του ο Έλληνας Υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας ανέφερε ότι «με την εξέλιξη αυτή, η Ελλάδα θωρακίζεται, καθώς το σύνολο των καταθέσεων των πολιτών στις κυπριακές τράπεζες διασφαλίζεται απόλυτα», προσθέτοντας ότι «εργαζόμαστε νυχθημερόν τόσο για την απόλυτη διασφάλιση της σταθερότητας του τραπεζικού συστήματος, όσο και για την εξεύρεση μιας βιώσιμης λύσης για την οικονομία της Κύπρου και των πολιτών της». Σύμφωνα με τα σενάρια που διακινούνται, εδώ και μέρες, τα κυπριακά υποκαταστήματα στην Ελλάδα θα απορροφήσουν η Τράπεζα Πειραιώς και η Alpha Bank, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις που να επιβεβαιώνουν το γεγονός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: