ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.3.13

Γιατί αναβάλλεται η συνάντηση Σαμαρά τρόικας


Καθησυχαστικές διαρροές από το Μαξίμου. Με Μέρκελ-Λαγκάρντ προσπαθεί να μιλήσει ο πρωθυπουργός

Γιατί αναβάλλεται η συνάντηση Σαμαρά τρόικας
Την αναβολή της προγραμματισμένης για σήμερα σύσκεψης του πρωθυπουργού με την τρόικα ανακοίνωσε πριν από λίγο το Μέγαρο Μαξίμου, χωρίς να δωθούν περισσότερες διευκρινήσεις για τα τους λόγους που οδήγησαν στην απόφαση. Κύκλοι του μαξίμου διαρρέουν πως η καθυστέρηση αυτή δεν οφείλεται σε κάποια δυστοκία που παρουσιάζεται αλλά απλώς σε διαδικαστικά θέματα.
Από ρτην πλευρά της τρόικας αφήνουν να εννοηθεί ότι την αναβολή ζήτησε το Μαξίμου, ενώ πηγές του Sofokleousin.gr από τις Βρυξέλλες αναφέρουν πως ο Έλληνας πρωθυπουργός προσπαθεί να έρθει σε επαφή με την Άνγκελα Μέρκελ και την Κριστίν Λαγκάρντ. Οι ίδιες πηγές επισημαίνουν πως ο Έλληνας πρωθυπουργός είχε τηλεφωνική επικοινωνία σήμερα με τον Μάριο Ντράγκι ο οποίος αν και τον άκουσε απέφυγε να τοποθετηθεί επί των ζητημάτων της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών, παραπέμποντας εμμέσως πλην σαφώς στους πολιτικούς ταγούς.
Απο το Μαξίμου επισημαίνουν ότι αντικείμενο της συνάντησης είναι οι ρυθμίσεις των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τις Εφορίες και τα ασφαλιστικά ταμεία, το ειδικό τέλος στα ακίνητα που εισπράττεται μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ και η μείωση του δημόσιου τομέα. Οι επικεφαλής της τρόικας βρέθηκαν στο υπουργείο Οικονομικών για συνάντηση με τον υπουργό.
Την ατζέντα αυτή δεν αποδέχεται η τρόικα, από την οποία διαρρέται ότι στο επίκεντρο βρίσκεται η αστοχία στα δημοσιονομικά και η κάλυψη της τρύπας που δημιουργείται καθώς και οι αποκρατικοποιήσεις και οι τράπεζες.
Σύμφωνα με κύκλους των δανειστών οι ρυθμίσεις για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές τις οποίες προβάλει η κυβέρνηση ως μείζον θέμα θα πρέπει να ποσοτικοποιηθούν καθώς οι έως τώρα προσπάθειες έπεσαν στο κενό, όλες εκτός από την περαίωση,
Αγκάθι -για την κυβέρνηση- είναι και η κατάργηση του ειδικού τέλους ακινήτων που πληρώνεται μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ και η αντικατάστασή του από τον νέο ενιαίο φόρο ακινήτων. Και αυτό, διότι, το υπουργείο Οικονομικών δεν έχει ακόμα έτοιμο τον μηχανισμό είσπραξης του νέου ενιαίου φόρου. Ενδεικτικό της κρισιμότητας των διαπραγματεύσεων είναι και η ξαφνική στροφή της τρόικας η οποία ενημέρωσε ότι θέλει να εξετάσει εκ νέου όλα τα στοιχεία για την πορεία του προϋπολογισμού.
Επ αυτού του θέματος η τρόικα επισημαίνει ότι αν καταργηθεί η κυβέρνηση θα πρέπει να αυξήσει τους φόρους στους πλουσίους και στη μεγάλη ακίνητη περιουσία. 


sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: