ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.3.13

Ρώσοι αξιωματούχοι: Δεν ανοίγουν ακόμα οι τράπεζες! Μπαράζ μηνύσεων ετοιμάζουν οι Ρώσοι καταθέτες


 

-Ανώτατη κυβερνητική πηγή στην Μόσχα διαρρέει πως οι τράπεζες ενδέχεται να μην ανοίξουν μέχρι και την 1η Απριλίου. -Η κατάσταση περιπλέκεται από τις οξύτατες δηλώσεις του εκπροσώπου των ρωσικών επιχειρήσεων στην Κύπρο -Στρεφόμενος κατά πάντων απειλεί με καταιγίδα μηνύσεων κατά του Κυπριακού Δημοσίου και των τραπεζών
- Μπάχαλο στην Κεντρική Τράπεζα στην Κύπρου, καθώς δεν έχουν δοθεί οδηγίες ακόμα για το άνοιγμα των τραπεζών- Τεράστια προβλήματα στις επιχειρήσεις που δεν έχουν ούτε χρήματα για τις πληρωμές των υπαλλήλων


Σύμφωνα λοιπόν με Ρώσο ανώτατο κρατικό αξιωματούχο, ο οποίος διατηρεί την ανωνυμία του οι κυπριακές τράπεζες ενδέχεται να μην ανοίξουν ούτε αυτή την εβδομάδα, αλλά μετά την αργία της 1ης Απριλίου. Την είδηση έδωσε στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στον ΣΚΑΪ ο επί πολλά χρόνια ανταποκριτής της ΕΡΤ στην Μόσχα (Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση) Δημήτρης Λιάτσος.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ίδιου δημοσιογράφου, ο εκπρόσωπος των ρωσικών επιχειρήσεων στην Κυπριακή Δημοκρατία, σε ιδιαίτερα οξύ τόνο επιτέθηκε κατά της κυπριακής ηγεσίας στρέφοντας τα πυρά του και κατά της απόφασης του Eurogroup που προσυπέγραψε η κυπριακή κυβέρνηση. Μάλιστα ανακοίνωσε ότι με το άνοιγμα των τραπεζών οι Ρώσοι μεγαλοκαταθέτες προτίθενται να υποβάλλουν μαζικές μηνύσεις κατά των κυπριακών τραπεζών, αλλά και του κυπριακού δημοσίου, προσβάλλοντας την νομότυπη απόφαση "καταλήστευσης των ρωσικών κεφαλαίων". Μάλιστα φέρεται να είπε: "Σας εμπιστευθήκαμε 30 δις ευρώ, γεμίσαμε τις παραλίες σας, αγοράζοντας τις βίλες σας σε εξαιρετικά υψηλές τιμές και εσείς Κύπριοι Ελληνάρες...μας το ξεπληρώσατε αρπάζοντάς μας ξαφνικά μαζί με την ΕΕ περίπου 15 δις ευρώ...".

Τα λόγια και οι διαπραγματεύσεις μπορεί να τελείωσαν αλλά η σκληρή πραγματικότητα κάνει την εμφάνισή της με τον πιο σκληρό τρόπο στην καθημερινότητα των Κυπρίων.

Η φράση "σταση πληρωμών" δεν είναι υπερβολική πλεον. Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο Βοηθός Γενικός Διευθυντής της ΟΕΒ Κωνσταντίνος Χριστοφίδης και ερωτηθείς πώς θα επηρεάσει το κλείσιμο των τραπεζών την πληρωμή μισθών και υποχρεώσεων από επιχειρήσεις στο τέλος του μήνα, είπε ότι «σίγουρα οι πληρωμές των επιχειρήσεων δεν μπορούν να γίνουν, ούτε βέβαια και οι πληρωμές στους εργαζόμενους και αυτό δημιουργεί πολλά άλλα προβλήματα στην κοινωνία και στην οικονομία».

Η οικονομική και γεωπολιτική διελκυστίνδα με έπαθλο την Κύπρο φαίνεται να μην έχει τελειωμό...



Δεν υπάρχουν σχόλια: