ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.3.13

"ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΗΡΘΕΝ Η ΩΡΑΝ ΣΑΣ"


Τωρα που τελειωσε το πηδημα (ανευ βαζελινης, που θα ελεγε και ο δημοφιλης κωμικος Γιωργος Τραγκας, εργατης του μεροκαματου κι αυτος), αρχιζει η "θυματοποιηση" απο τους επιτηδειους Κυπριους.
 
Ειδικο και αμετροεπες θρασος εχει το γιαλαντζι κομμουνιστικο κομμα που μεχρι χτες εκανε συμφωνιες δισεκατομμυριων με τον τεραστιο μαρφινομανη επιχειρηματια.

Η Χριστοφεια χρεοκοπια της Κυπρου επιβεβαιωνει το αρχαιο ρηθεν του Κομφουκιου "η χωρα χρεοκοπησε, εμεις λεφτα εχουμε αλλου". Πολλοι Κυπριοι θεωρησαν προσβολη το αποφθεγμα του Μοσκοβισι περι οικονομιας-καζινο, επειδη κανονικα θα επρεπε ο Γαλλος υπουργος να εχει μιλησει για οικονομια-μπουρδελο.

Το πολιτιστικο ξεπουλημα στους Ρωσσους, οι ρωσσικες πινακιδες στους κεντρικους δρομους και στα μαγαζια, οι Ρωσσιδες και οι Ουκρανεζες, τα διαζυγια κατα χιλιαδες, το βρομικο χρημα που ερχοταν με Lear σε μετρητα, ολα εκεινα που δεκαετιες τωρα οι Κυπριοι τα καμαρωναν α λα gyft skeparn ως "την καλυτερη οικονομια της Ευρωπης", παπαλα.

Θλιβομαι για εκεινους που ειχαν εμπιστευτει αυτο το αναξιοπιστο κρατος-φουσκα και ειχαν τις οικονομιες τους στην Λαϊκη και την Κυπρου, ενω ηξεραν πως και οι δυο τραπεζες ειναι σαπιες και οργιζομαι με τους πολιτικους της σεφταλιας, που τους εβλεπα αυτες τις μερες στο αθλιο (απο εμφανιση) ΡΙΚ και ελεγα μεσα μου "να, ρε γαμωτο, που υπαρχουν και χειροτεροι απο τους δικους μας. Στρατουλης και ξερο ψωμι!"

Σημειωστε, τελος, πως το καμαρι του δικου μας πολιτικου πατου, το Συριζα, ειναι αδελφο κομμα του ΑΚΕΛ και μαζι χρησιμοποιησαν το προσφατο δραμα για φτηνοκομματικο οφελος.


Ολα τα παραπανω, χωρις να αγνοουμε τη δικτατορια της Ευρωπης (που ανεχοταν κρατος λαμογιας και ρεμουλας τοσα χρονια) και αν εχουμε φιλους η φιδια στον κορφο της.



Δεν υπάρχουν σχόλια: