ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.3.13

Μυστικη συμφωνια ΤΗΣ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑΣ Σαμαρα-Βενιζελου-Κουβελη ΣΤΗΝ ΓΙΑΦΚΑ ΣΑΜΑΡΑ για την απορροφηση των Κυπριακων τραπεζων!!!

Ποιοι συμμετείχαν στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά. Κοινή απόφαση για το χειρισμό των κυπριακών τραπεζών στην Ελλάδα
 
 Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης στην οικία του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, στην Κηφισιά, με αντικείμενο τις εξελίξεις, μετά την τηλεδιάσκεψη στο Eurogroup.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι άλλοι πολιτικοί αρχηγοί, Ευ. Βενιζέλος και Φώτης Κουβέλης, ο υπουργός Οικονομικών Ι. Στουρνάρας, ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιώργος Προβόπουλος και οι δύο σύμβουλοι του πρωθυπουργού, Χρ. Λαζαρίδης και Δ. Σταμάτης.
Στη σύσκεψη αποφασίσθηκε να δοθεί λύση για την απορρόφηση των υποκαταστημάτων των κυπριακών τραπεζών στην Ελλάδα, που ανακοινώθηκε μετά τη σημερινή επικοινωνία του κ. Σαμαρά με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Ν. Αναστασιάδη
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: