ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.3.13

Κύπρος: Με μονάδες ασφαλείας και σεκιουριτάδες θα ανοίξουν την Τρίτη οι τράπεζες


Όπως πληροφορείται η “Φαρέτρα” από καλά πληροφορημένες πηγές της Μεγαλονήσου, οι διοικήσεις των τραπεζών της Κύπρου λαμβάνουν έκτακτα μέτρα προκειμένου να αντιμετωπιστούν τυχόν δυσάρεστες καταστάσεις, λόγω της έντασης του κόσμου… 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το σχέδιο δράσης, κυρίως μέσα στα τραπεζικά καταστήματα, αλλά και απ’ έξω, θα υπάρχουν ενισχυμένες ομάδες ασφαλείας – μεικτές, μεταξύ αστυνομικών και σεκιουριτάδων! 
Ο κόσμος είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση στην Κύπρο προ του φάσματος πιθανής απώλειας των χρημάτων του και αναμένεται να υπάρχουν στιγμές έντασης για μαζικές αναλήψεις, αφού ακόμη κι αν έχει επέλθει συμφωνία “κουρέματος” των καταθέσεων άνω των 100.000 ευρώ, πλέον ουδείς θα επιτρέπεται σηκώνει ότι ποσό θέλει, οπότε αυτές θα πρέπει να γίνονται πλαφοναρισμένες…

Δεν υπάρχουν σχόλια: