ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.3.13

Βαρύ το κλίμα στη Μόσχα


Δεν κρύβει πλέον την ενόχληση της η Μόσχα για την απόφαση του Eurogroup και τις εξελίξεις στην Κύπρο, την ώρα που εντείνονται οι διαπραγματεύσεις του Μιχάλη Σαρρή με Ρώσους αξιωματούχους. 


Το Κρεμλίνο εμφανίζεται εκνευρισμένο από το γεγονός ότι τόσο οι Βρυξέλλες όσο και Λευκωσία δεν ενημέρωσαν για τις επικείμενες αποφάσεις την Ρωσία. Η συγκεκριμένη ένταση ήταν έκδηλη κατά την ομιλία του Ντμίτρι Μεντβέντεφ σε συνέδριο για τις σχέσεις Ε.Ε.-Ρωσίας παρουσία και του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο.
«Το θέμα της Κύπρου έχει πράγματι αναπτυχθεί με τη δική του δυναμική. Ο κ. Μπαρόζο είπε ότι η συζήτηση για το αυτό το θέμα έγινε τον Δεκέμβριο και αργότερα μία ακόμη συζήτηση πράγμα που σημαίνει ότι το σύστημα έγκαιρης προειδοποίησης δεν λειτουργεί καλά. Δεν έχει κατάλληλη θέση στην Ε.Ε. και στις στρατηγικές σχέσεις μας. Είναι απαραίτητο να το αντιμετωπίσουμε» είπε ο Ρώσος πρωθυπουργός.
Από την πλευρά του ο Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, που βρίσκεται στη Μοσχα συνοδευόμενος από πολυπληθή αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, έδωσε μία έμμεση απάντηση στον Ντμίτρι Μεντβέντεφ. Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής εξήγησε ότι η Ρωσία δεν ενημερώθηκε για την απόφαση του Eurogroup, καθώς ούτε οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις γνώριζαν το σενάριο που τελικά επικράτησε. «Η σύνοδος του Eurogroup ολοκληρώθηκε πολύ νωρίς το πρωί του Σαββάτου και η απόφαση αποτελεί προϊόν συμβιβασμού μεταξύ των χωρών του Eurogroup… Η Ρωσία δεν ενημερώθηκε διότι ούτε οι κυβερνήσεις της Ευρώπης ενημερώθηκαν, ας είμαστε ανοικτοί και ειλικρινείς στο θέμα αυτό» είπε ο Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο.
euro2day.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...


οι Ρώσσοι έχουν δίκαιο, αλλά μη το παραξηλώνουν με τις ευθιξίες, γιατί τότε παίζουν το παιγνίδι της σχιζοφρενούς πλέον γερμανικής πολιτικής. Αυτή την φορά δεν πρέπει να υπαναχωρήσουν, ούτε να ζητούν πράγματα που δεν θα γίνουν αποδεκτά. Στον Αναστασιάδη, βέβαια, πως να έχουν εμπιστοσύνη; Είναι άνθρωπος των Γερμανών ή των Αμερικανών ή και των δύο.