ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.3.13

Tί χρειάζεται η “Δεξιά” όταν έχεις τέτοιους “αριστερούς”;;;



ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ !!!
Λάζαρος Ελευθεριάδης
Οι φορολογούμενοι θα πρέπει να αναλάβουν τα αλόγιστα χρέη, τα οποία συσσώρευαν για πολλά χρόνια οι τραπεζίτες – θα πρέπει δηλαδή να «κοινωνικοποιηθούν» οι ζημίες του χρηματοπιστωτικού συστήματος, παρά το ότι δεν ιδιωτικοποιήθηκαν ποτέ τα κέρδη του, τα οποία όδευαν στίς τσέπες των Τραπεζιτών.
Αυτή είναι η πολιτική άποψη των “διαχειριστών” του οικονομικο-πολιτικού συστήματος στην Ευρώπη και πλέον με θράσσος και περιττή αναλγησία την επιβάλλουν στα “θύματά” τους, τίς χώρες του Ευρωπαικού Νότου.
Οι πολιτικοί ηγέτες της Ευρώπης, υπηρέτες πλέον της οικονομικής εξουσίας και όχι των πολιτών οι οποίοι τους εξέλεξαν, αποφάσισαν να λάβουν μέτρα “φτωχοποίησης και ταπείνωσης” του ανθρώπου, των πολιτών – γεγονός το οποίο οδηγεί τις χώρες του ευρωπαϊκού νότου σε μία καταστροφική ύφεση, χωρίζει τους πολίτες σε αντίπαλα στρατόπεδα, δημιουργεί αντιπαραθέσεις μεταξύ των κρατών, ενώ διαιρεί την Ευρωπαική ήπειρο σε δύο μέρη, στο Βορά και στο Νότο.
Η “ειρηνική” συνύπαρξη του φιλελευθερισμού με τον κρατικό καπιταλισμό, φαίνεται πως πλησιάζει στο τέλος της – ενώ οι γεωπολιτικές ανακατατάξεις, όπως επίσης και οι συναλλαγματικές συρράξεις, ευρίσκονται πλέον προ των πυλών.
Και εμείς εδώ στην Ελλάδα με μία πολιτική ηγεσία η οποία λειτουργεί “κατ’εντολήν” του Γερμανικού κατεστημένου, κατευθυνόμαστε στην οικονομική “άβυσσο”, αδύναμοι να αρθρώσουμε ένα μεγάλο “ΟΧΙ”, μία ισχυρή εναλλακτική οικονομική πρόταση.
Ενός κατεστημένου το οποίο αποτελείται απο Τραπεζίτες, Ναζί, ισχυρούς οικονομικούς παράγοντες στην Γερμανία και νεοφιλελεύθερους φιλοχιτλερικούς πολιτικούς, και το οποίο θεωρώντας τον εαυτό του “πανίσχυρο” ξεκίνησε τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο έχωντας όμως άλλα χαρακτηριστικά σε σύγκριση με τους δύο προηγούμενους.
Αυτή την φορά ο πόλεμος πλέον είναι “οικονομικός”, στοχεύει στον έλεγχο του πλανήτη, θα παράξει ανθρώπινες απώλειες πολλαπλάσιες των δύο προηγουμένων παγκοσμίων πολέμων, και θα “στείλει” τον πλανήτη στον “ανθρώπινο μεσαίωνα”.
Και αντί οι εδώ κυβερνώντες να λειτουργήσουν έστω και την ύστατη στιγμή ώς υπεύθυνοι Εθνικοί ηγέτες, δυστυχώς αντιδρούν και συμπεριφέρονται ώς πολιτικοί “κοτσαμπάσηδες” και Εθνικοί “κατσαπλιάδες”.
Αντί να λειτουργήσουν με απόλυτη αξιοκρατία και διαφάνεια σε αυτό το λεγόμενο “δημόσιο”, δηλαδή τον κρατικό μηχανισμό εφαρμογής της όποιας πολιτικής αποφασίζει η κυβέρνηση, στήνουν κομματικό μηχανισμό ελέγχου του κρατικού μηχανισμού δηλ. της Δημόσιας Διοίκησης, με όργιο αναξιοκρατικών προσλήψεων, ρουσφετιών και κομματικών εγκαθέτων στο κατά κύριο λόγο ελεγκτικό σώμα του Δημοσίου, στο Σώμα Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης.
Αυτοί οι “τρικομματικοί” κατσαπλιάδες και υπάλληλοι της Τρόικας προσπαθούν να επιβάλλουν την αναξιοκρατία, την αδιαφάνεια, το κομματικό ή υπουργικό ρουσφέτι, σε αντίθεση με αυτό το οποίο δημόσια και με πομπώδεις “φανφάρες” δήθεν θα υλοποιούσαν, την περίφημη “αξιοκρατική” και με πλήρη “διαφάνεια” λειτουργούσα διοικητική μεταρρύθμιση. Δυστυχώς !!!
Έχουν την απόλυτη ευθύνη του χάους στην Διοίκηση και στόν κρατικό μηχανισμό και ουδείς δικαιολογείται να θεωρεί εαυτόν εξαπατημένο πλέον, είναι όλοι συνεργοί στο έγκλημα το οποίο συντελείται είς βάρος του Ελληνικού λαού.
Κύριοι του Δημοκρατικού σοσιαλισμού και της σοσιαλιστικής φανφάρας πού βρίσκεστε ;;;
Αναρωτηθείτε κύριοι “Σοσιαλ(η)στάδες” πλέον ότι εάν δεν κρατούσατε την “εξουσία” με νύχια και δόντια (για να κάνετε τα ρουσφέτια σας και τίς διαπλοκές σας) πού θα βρισκόσασταν σήμερα δημοσκοπικά, στο 2% ή μήπως ενωμένοι στο 3 κόμμα κάτι τοις % (3,….%) ;;;
Έτσι “καταντήσατε” ένα κίνημα της Αριστεράς και του Δημοκρατικού κέντρου, σε ανάκλιντρο των εραστών του Νεοφιλελευθερισμού και των φιλοναζί συγγενών των.
Τουλάχιστον ενωθείτε, η εξουσία θα σας “πηγαίνει” καλύτερα, έτσι θα σας αναγνωρίζουμε καλύτερα, ο λαός όμως μπορεί να αργεί αλλά “τιμωρεί” με την ψήφο του, αυτούς οι οποίοι τόν εξαπάτησαν και συνεχίζουν “αδιάντροπα” να προσπαθούν να τον εξαπατήσουν.
Τη μία λένε ότι είναι “μοναδική περίπτωση” η Ελλάδα, την άλλη ότι είναι “μοναδική περίπτωση” η Κύπρος, χωρίς να αντιλαμβάνονται το παιχνίδι με τη φωτιά και με τις αντοχές των κοινωνιών και των πολιτικών συστημάτων οι κύριοι του Eurogrup.
Και οι δηλώσεις των “σοσιαλ(η)στών :
Το ΠΑΣΟΚ υποστηρίζει ότι όλες οι καταθέσεις στα υποκαταστήματα κυπριακών τραπεζών στην Ελλάδα είναι απολύτως διασφαλισμένες και πως το ελληνικό τραπεζικό σύστημα είναι στεγανοποιημένο σε σχέση με το κυπριακό.
Η ΔΗΜΑΡ θεωρεί το μέτρο της ληστείας των μικροκαταθετών στην Κύπρο “σκληρό μέτρο”, παρ’όλα αυτά όμως επιμένει στο μέτρο της κλιμακωτής φορολόγησης, δηλαδή της φορολόγησης και των μικροκαταθετών και δυστυχώς ανερυθρίαστα αναφέρει στην ανακοίνωσή της “Η περικοπή και στις μικρές καταθέσεις αποτελεί σκληρό μέτρο και θεωρούμε αναγκαία και επιβεβλημένη την τροποποίηση της απόφασης, ώστε να υπάρξουν πολλές κλίμακες στη φορολόγηση, με στόχο να περιοριστεί η επιβάρυνση σε αυτές τις καταθέσεις”.
Αυτοί είναι οι κυβερνητικοί εταίροι του κ. Αντώνη Σαμαρά, οι “σωτήρες” της Ελλάδος, οι “υπερασπιστές” των δικαίων του απλού εργαζόμενου Έλληνα πολίτη, θέλουν κλιμακωτή φορολόγηση των καταθέσεων των πολιτών ακόμη και των μικροκαταθετών.
Αναρωτιέμαι μερικές φορές μεγαλοφώνως τί χρειάζεται η “Δεξιά” όταν έχεις τέτοιους “αριστερούς”.
Επεται συνέχεια επι της “ληστείας” των καταθέσεων !!!
aegeantimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: