ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.4.13

Αξιολόγηση-εξπρές 50.000 ΔΥ. 940 απολύσεις τον Μάιο

Αξιολόγηση-εξπρές 50.000 ΔΥ. 940 απολύσεις τον Μάιο
Περίπου 940 εργαζόμενοι σε κρατικούς φορείς που λειτουργούν ως νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου, θα είναι τα πρώτα θύματα στην προσπάθεια της κυβέρνησης να δείξει στην τρόικα ότι υλοποεί τη συμφωνήθέντα για απολύσεις. Οι φορείς αυτοί θα κλείσουν πριν από την επόμενη επίσκεψη του κλιμακίου της τρόικας τον Ιούνιο και το προσωπικό τους θα απολυθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες η λίστα περιλαμβάνει 7 ΝΠΙΔ και δύο ΑΕ.
Παράλληλα, με διαδικασίες εξπρές θα ξεκινήσει η αξιολόγηση 50.000 δημοσίων υπαλλήλων, οι οποίοι θα αποτελέσουν την βασική δεξαμενή για τις 15.000 απολύσεις που θα πραγματοποιηθούν μέχρι το τέλος του 2014. Η αξιολόγηση θα γίνει με κριτήρια  που θα ορισθούν για κάθε υπουργείο και οργανισμό.
Ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνης Μανιτάκης διαβεβαίωσε τους εκπροσώπους της ΑΔΕΔΥ ότι  με τα κριτήρια θα διασφαλισθεί η αντικειμενικότητα των αξιολογήσεων

sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: