ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.4.13

Ηλεία: Δεκάδες τραυματίες από πυροβολισμούς στην Μανωλάδα!

Ηλεία (17/04/2013 20:36 )
 
Αιματηρή συμπλοκή ανάμεσα σε 200 Μπαγκλαντεζιανούς εργάτες και τρείς Έλληνες εκπροσώπους εργοδότη σημειώθηκε περίπου στις 6 το απόγευμα της Τετάρτης κοντά σε βενζινάδικο στην περιοχή της Νέας Μανωλάδας Ηλείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε ένταση ανάμεσα στις δυο πλευρές μετά από διαφωνία τους για τα μεροκάματα που θα έπαιρναν ως αμοιβή. Αυτή η διαφωνία στάθηκε η αιτία για να ξεκινήσει συμπλοκή κατά την διάρκεια της οποίας υπήρξαν πυροβολισμοί από τους οποίους τραυματίστηκαν περίπου 28 αλλοδαποί που μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Βάρδας και στα Νοσοκομεία Πύργου και Πάτρας.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.com τουλάχιστον 4 από τους τραυματίες νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση…

Για το επεισόδιο εξέδωσε ανακοίνωση η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας που αναφέρει τα εξής:

«ΠΕΡΙ ΩΡΑ 18.00΄ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΤΗ ΝΕΑ ΜΑΝΩΛΑΔΑ ΗΛΕΙΑΣ 200 ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΥΠΗΚΟΟΙ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΜΕΔΑΠΟΥ, ΣΥΝΕΠΛΑΚΗΣΑΝ ΜΕ 3 ΗΜΕΔΑΠΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΔΟΤΗ, ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ 6 ΜΗΝΩΝ ΠΕΡΙΠΟΥ. ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΗΜΕΔΑΠΩΝ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΜΕ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟ ΟΠΛΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ, ΤΡΑΥΜΑΤΙΖΟΝΤΑΣ ΕΛΑΦΡΑ, ΕΙΚΟΣΙ (20) ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ. ΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΘΕΝΤΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΣΕ ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ. ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΤΑΙ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ Τ.Α. ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ. ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ. ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ 3 ΗΜΕΔΑΠΩΝ»
4

Δεν υπάρχουν σχόλια: