ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.4.13

ΣΤΕΓΝΑ ΣΕ ΛΗΣΤΑΡΧΟ ΓΙΑΓΚΟΥΛΑ ΟΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΟΥΒΕΛΗΣ!!! ΕΞΑΡΓΥΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΑΝ.... ΟΙ "ΔΙΚΟΙ" ΤΟΥΣ ...

,ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ "ΠΟΣΟΣΤΑ' ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΜΠΟΥΝ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!! ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΓΕΝΙΤΣΑΡΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΣ ΜΑΤΙΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙ ΚΑΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Βενιζέλος-Κουβέλης με πρόφαση το χαράτσι επιχειρούν να αρπάξουν θέσεις-κλειδιά που έχουν τα λεφτά!





Τα τελευταία εικοσιτετράωρα κορυφώνεται η προσπάθεια του Ευάγγελου Βενιζέλου και των συνεργατών του ν’ αποκομίσουν τα μεγαλύτερα δυνατά οφέλη από ενδεχόμενη στήριξη της απόφασης της κυβέρνησης να θέσει (και για το ’13) μέσα στους λογαριασμούς της ΔΕΗ το χαράτσι για τα ακίνητα.

Η διαφοροποίηση της ΔΗΜΑΡ επί του θέματος, την οποία εντέχνως η Ιπποκράτους εμφανίζει ως προνομιακό συνομιλητή της, πιστεύεται ότι ενισχύει την προσπάθεια που ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ καταβάλει ιδίως μετά το Συνέδριο του κόμματος, ν’ αποσπάσει θέσεις κλειδιά εντός της Κυβέρνησης, που θα επιτρέψουν στον ίδιο και τους εκλεκτούς του να κάνουν… «παιγνίδι».

Πέραν της Αντιπροεδρίας, θέση που ο κ.Βενιζέλος επιφυλάσσει για τον εαυτό του παραγνωρίζοντας ότι η σχετική πρόταση εκ μέρους του Μαξίμου ετέθη υπό την προϋπόθεση ότι θα αποδεχόταν κυβερνητική θέση και ο Φώτης Κουβέλης, η Ιπποκράτους φέρεται να έχει στοχεύσει στο Υπουργείο Ανάπτυξης, αλλά και σε δυο ακόμη υπουργεία. Θυμίζουμε ότι το Ανάπτυξης διαχειρίζεται το ΕΣΠΑ και την Ενέργεια με ό,τι αυτό ιδίως την δεδομένη χρονική στιγμή συνεπάγεται…

Καλά πληροφορημένη πηγή αποκάλυψε στο Lykavitos.gr  ότι πίσω από την πολεμική των τελευταίων ωρών της Ιπποκράτους κρύβονται και φιλοδοξίες λιγότερο επιφανών στελεχών της που «βλέπουν με καλό μάτι» ενδεχόμενη αξιοποίησή τους σε κάποια ΔΕΚΟ. 
Εν ολίγοις, ζητούμενο τούτη την ώρα δεν είναι οι πολιτικοί όροι που το ΠΑΣΟΚ θα συνεχίσει να στηρίζει την κυβέρνηση Σαμαρά, αλλά η πολιτική του επιβίωση που οι συνεργάτες του κ.Βενιζέλου πιστεύουν ότι μπορεί να επιτευχθεί μόνο εφόσον στελέχη του κόμματος εισέλθουν στην κυβέρνηση.

http://www.lykavitos.gr/2013/04/blog-post_9920.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: