ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.4.13

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ – ΒΟΜΒΑ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ΓΚΡΕΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ.


20130420-131015.jpg

Με απόλυτα επεξηγηματικό πρωτοσέλιδο, όταν οι υπόλοιποι προσπαθούν να κρύψουν τα ΣΚΑΤΑ της διαπλοκής και του πολιτικαντισμού κάτω από το χαλί.
Η “ακροδεξιά” στροφή της κοινωνίας είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ του κράτους – οπερέτας, όπου ο πολίτης βλέπει τους εγκληματίες να κυκλοφορούν με κουστούμια σε υπουργικούς θώκους και γκαλά, την ώρα που οι πολίτες εξοντώνονται από την φτώχεια, την ληστρική φορολογία και την κρατική εγκληματικότητα.
Αυτή που στέλνει τάγματα στις Σκουριές και αφήνει γέροντες στο έλεος
των εγκληματιών.
Αυτή που αφήνει τον Παπακωνσταντίνου να κάνει την λίστα – φάμπρικα, την ώρα που τα κρατικά ταμεία είναι άδεια.
Αυτή που επιτρέπει σε “επιχειρηματίες” φίλους των Παπανδρέου, να βγάζουν εκατομμύρια θαλασσοδάνεια στο εξωτερικό την ώρα που ρημάζουν τον πολίτη για να τα αποπληρώσει.
Αυτοί που επιτρέπουν την προπαγάνδα της Μανωλάδας κρύβοντας κάτω από τσιτάτα περί ρατσισμού το δουλεμπόριο της ντροπής που ο ίδιος ο Παπανδρέου χειροκροτούσε.
Αυτούς που κλείνουν φυλακή τον τυροπιτά για μη καταβολή ΦΠΑ και αθωώνουν την Χόχτιφ με τα εκατοντάδες εκατομμύρια οφειλόμενα.
Αυτούς που καταριούνται τους πολίτες γιατί ψηφίζουν “νεοναζί”, όταν στα σχολεία διδάσκεται η ναζιστική ινδοευρωπαϊκή προπαγάνδα των “αρείων” και τα ναζιστικά εγκλήματα βαπτίζονται “συνωστισμοί”.
Χαρείτε τα λοιπόν: 30% είμασταν καλύτερα επί χούντας! 85% καλύτερα σε θέματα εγκληματικότητας (!!!). Στοιχεία που δεν βγαίνουν ποτέ, αφού οι μεγαλοεργολάβοι εκδότες νιώθουν απόλυτα ασφαλείς, μαζί με τις μπουλντόζες τους.
Αυτή είναι η αλήθεια και αν η δημοκρατία θέλει να επιβιώσει, ας κλείσει φυλακή τους προπαγανδιστές της νέας τυραννίας που κρύβουν τις βρωμιές τους κάτω από το χαλί και ας επανέλθει στην υπηρεσία του πολίτη.


ΠΗΓΗ 20130420-132119.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια: