ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.4.13

Βόμβα Καπερναρου για Σκορπιό – Ολυμπιακη: Δεν έχει το δικαίωμα πώλησης η Ωνάση!


Επειδή στο μυαλό τους έχουν μόνο υποκρισία και φαρισαϊσμό, ισχυρίζονται ότι δεν αποκρατικοποιείται αλλά αξιοποιείται η δημόσια περιουσία. Έτσι έλεγαν και για την Ολυμπιακή Αεροπορία, την οποία αξιοποίησαν αποκρατικοποιώντας την.



Αποτέλεσμα: Ο Ωνάσης, με την διαθήκη του, απαγόρευε την πώληση του Σκορπιού και επιθυμούσε, σε περίπτωση αδυναμίας συντήρησης του νησιού από οποιονδήποτε κληρονόμο του, «να δωρηθεί (ο Σκορπιός) στην Ολυμπιακή Αεροπορία», για να γίνουν κατασκηνώσεις για τα παιδιά των εργαζομένων. Ο τότε αρμόδιος Υπουργός, Κωστής Χατζηδάκης, το ήξερε ή όφειλε να το ξέρει. Ωστόσο, δεν προέβλεψε την ύπαρξη του όρου αυτού στη σύμβαση με το σχετικό αντίτιμο. Η ικανότητα όμως είναι σύμφυτη, δεν είναι επίκτητη, όπως και η ροπή στην υποτέλεια.

Πάντως, η Αθηνά Ωνάση πουλώντας τον Σκορπιό, έλαβε πάνω από 100 εκ. ευρώ, από τον Ρώσο μεγιστάνα Ριμπολόβλεφ. Από αυτά, προφανώς, θα πλήρωσε το 1,3 εκ. δολάρια, διότι αυτό είναι το κόστος μεταφοράς δεκάδων αλόγων από την Ευρώπη στην Βραζιλία, για να πάρουν μέρος σε τουρνουά ιππασίας, που θα γίνει στο Ρίο ντε Τζανέιρο, και θα έχει το όνομά της. Να σημειωθεί ότι τα άλογα θα μεταφέρει η Γερμανική Αεροπορική εταιρεία LUFTHANSA.

 

 

 

olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια: