ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.4.13

«Να πάει στον αγύριστο η τρόικα αφού βρούμε τα χρήματα»

 
«Να πάει στον αγύριστο η τρόικα, αφού πρώτα βρούμε τα χρήματα που χρειαζόμαστε», δήλωσε ο αναπληρωτής πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου και πρόσθεσε ότι ο ίδιος δεν υπήρξε ποτέ «τροϊκανός». Ο κ. Νεοφύτου είπε ότι «το αίτημα για βοήθεια από την τρόικα υποβλήθηκε από την προηγούμενη διακυβέρνηση για τον απλούστατο λόγο ότι το κράτος είχε ήδη αποκλειστεί από τις διεθνείς αγορές από τον Μάιο του 2011 και οι πιεστικές ανάγκες, τόσο για την αναχρηματοδότηση του δημόσιου χρέους, την κάλυψη των δημοσιονομικών ελλειμμάτων, αλλά και τις ανάγκες ανακεφαλαιοποίησης του τραπεζικού συστήματος, δεν έδιναν περιθώρια για άλλες επιλογές».
Εάν η Κυπριακή Δημοκρατία σε οποιοδήποτε στάδιο βρει τα αναγκαία ποσά τόσο για την αναχρηματοδότηση του κράτους, την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και την κάλυψη των δημοσιονομικών ελλειμμάτων αλλά και την αποπληρωμή του ELA, τότε υπάρχει δυνατότητα απεγκλωβισμού από την τρόικα, είπε ο αναπληρωτής πρόεδρος του ΔΗΣΥ. Γι” αυτό, πρόσθεσε, η κυβέρνηση θα συμπεριλάβει στη δανειακή σύμβαση όρο για τον απεγκλωβισμό της Κύπρου από την τρόικα.
Ωστόσο, η κυβέρνηση δέχεται πυρά από την αντιπολίτευση για το μνημόνιο. Το ΑΚΕΛ επικρίνει την κυβέρνηση ότι αποδέχθηκε πρόνοιες στο μνημόνιο, οι οποίες θα είναι καταστροφικές για την κυπριακή οικονομία και την κοινωνία.
Ο γενικός γραμματέας του κόμματος Άντρος Κυπριανού ανέφερε ότι, αντί η κυβέρνηση να συνειδητοποιήσει τη δεινή θέση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα μετά τη συμφωνία με το Eurogroup, «πανηγυρίζει ότι τάχα πέτυχε βελτιώσεις στο μνημόνιο».
Εξίσου οξύμωρο, επισήμανε, είναι το γεγονός πως, ενώ ο κύριος Αναστασιάδης δήλωνε την Κυριακή πως δεν θα υπάρξουν περικοπές μισθών και συντάξεων, σήμερα ανακαλύπτουμε ότι θα γίνουν.
Ο Άντρος Κυπριανού ανέφερε ότι ο «πρόεδρος Αναστασιάδης αποδεικνύεται για άλλη μια φορά, ασυνεπής και αναξιόπιστος».
Ο πρόεδρος της ΕΔΕΚ , Γιαννάκης Ομήρου, εξέφρασε έντονη ανησυχία, διότι στο μνημόνιο φαίνεται να μην έχει περιληφθεί πρόνοια, με την οποία η Κυπριακή Δημοκρατία να μπορεί να αποδεσμευθεί από το μηχανισμό στήριξης και τον έλεγχο της τρόικας, ακόμα και αν εξοφληθεί το δάνειο.
Αυτό, είπε, «οδηγεί σε εθνική υποταγή, σε δεσμά οικονομικής δουλείας και ακρωτηριασμού της εθνικής μας κυριαρχίας».
Εξάλλου, οι Οικολόγοι εκτιμούν ότι μέσα από την υλοποίηση του μνημονίου, υπάρχει πρόθεση για εφαρμογή πολιτικών για το φυσικό αέριο και το κυπριακό.
«Έχουμε πατήσει μια οικονομική νάρκη με κίνδυνο να συντριβεί συθέμελα η Κυπριακή Δημοκρατία», δήλωσε ο βουλευτής Γιώργος Περδίκης.
Δείτε εδώ όλες τις δραματικές εξελίξεις στην Κύπρο με συνεχή ενημέρωση από το newsbeast.gr.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν θα τα βρείτε γιατί έχουν σκοπό όπως στην Ελλάδα να μην τα βρείτε .

Αλλάξτε νόμισμα και μυαλά γιατί αλλιώς το μόνο που σας απομένει από το κυνηγητό του κόσμου είναι να αλλάξετε βρακιά .

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΑΔΑ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ.