ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.4.13

ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ!...

ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ!... 
ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ!...
Πού καταντήσαμε!!! Από τρείς υπαλληλίσκους της «Τρόϊκα» να κρέμεται  το μέλλον της πατρίδας! Να τους κάνουν τεμενάδες κοτζάμ  αρχηγοί! Να τρέμει από το πρωϊ ο Στουρνάρας μη τυχόν και… αγουροξύπνησαν και δεν δώσουν το «Ο.Κ.» για την καταραμένη δόση!  Να προσεύχονται όλοι τους μη και κάποιος από τους τρείς προβάλει παραπανίσιες απαιτήσεις, όπως εκείνη η Ρουμάνα του Δ.Ν.Τ. στην Κύπρο!...
Πού καταντήσαμε!!!  Να λέμε και «ευχαριστώ» στους αδίστακτους δανειστές-κατακτητές   που μας φόρτωσαν με χρέη 500 δισ , διέπραξαν  θηριώδη λάθη στην καμπούρα μας, κατέβασαν την πατρίδα  στις τρείς φτωχότερες της Ευρώπης, την έφεραν πρώτη σε ανεργία, πρώτη σε αυτοκτονίες, πρώτη σε κατάθλιψη, πρώτη σε εγκληματικότητα, πρώτη σε λαθρομετανάστευση! Την έκαναν πρώτο στόχο για τους ενεδρεύοντες  γείτονες...Την έμαθαν να μη προφέρει άλλες λέξεις από το «ήμαρτον» και «έλεος»!!!
Πού καταντήσαμε!!!  Δεν τολμάμε να  ξεσηκωθούμε ούτε ενάντια στην νέα κατοχή ούτε ενάντια στους δικούς μας  που την υπηρετούν ,αλλά ούτε και ενάντια στον κακό εαυτό μας. Που, στρωμένος στον καναπέ για τον «Σουλεϊμάν» ή στην ουρά για δωρεάν συσσίτιο , προσμένει από το πουθενά… τον «μεγάλο επαναστάτη»  για να ξεσπαθώσει..
Θα πείτε: Αργά ή γρήγορα θα γίνει και αυτό! Θα έλθει και ο 5ος δημοκρατικός ξεσηκωμός, όπως ήλθαν εκείνοι του 1843,του 1862, του 1909 και του 1922.Είναι ιστορική ανάγκη. Δεν γίνεται αλλιώς. Πρέπει όμως  να έλθει  όταν θα έχει  φτάσει ο κόμπος στο χτένι; Τι λέτε και του λόγου σας;


enikos

Δεν υπάρχουν σχόλια: